- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.181
Hiç kot bedeni olabileceği aklıma gelmemişCanım benim 40 günde falan gitti ama diyet yapmadığım için devamı gelmedi malesef..32 beden kot bedeni..Pantolonda 42 ye tekabül ediyor sanırım.Eskiden en fazla 28 beden giyerdim kotta..O da 38 olmalı
Erkek canım benim..Deniz hem kız hem erkek için harika bir isim
İlk hamileliğimde uyku halinde olurdum sabah geç kalkardım ikindin tekrar uykum gelir yatardım hep ama bunda bende hep erken kalkıyorum tekrarda uykum gelmiyorGünaydın.. erken kalkan var mı benim gibi? .. hamilelik herkeste uyku yapıyor ama bende ters etki oldu..eskiden tatil günleri 11-12den önce uyanmayan ben sabah en geç 8 de ayaktayım .. bu arada 13. hafta kilo bildirimi archimom 62.5 ile devam ediyor.
Canım bu uykusuzluk annelige hazırlık..Vücudun yaptığı bir şey simülasyon diyelim anne olunca bebeği emzirmek için uykusuz kaldığımızdan mütevellit vücut uykusuz kalarak hazırlık yapıyorGünaydın.. erken kalkan var mı benim gibi? .. hamilelik herkeste uyku yapıyor ama bende ters etki oldu..eskiden tatil günleri 11-12den önce uyanmayan ben sabah en geç 8 de ayaktayım .. bu arada 13. hafta kilo bildirimi archimom 62.5 ile devam ediyor.
Tamam canımÇalışıyor olmasam düşünürdüm ama şuan çalıştığım İçin sizin kadar ilgilenemem ama kamu personeline idari izin çıkarsa aklımda ,
Kusura bakma mesajını yeni gördüm.Hayir canım daha yapmadım ama ara ara sancım oluyor geri gidiyor bakalım ne zaman gelecek sanki hissediyorum bir haftaya gelicekMelekBusran Naptın kuzum? Doğum yaptın mi
Ama demistik biz yedik yedik veririz diye65.9 benimdeinşallah gitmeye devam eder
Ama bi gün o tartı tııık diye duracak muhittinAma demistik biz yedik yedik veririz diye
Olsun çaktırma hdhdhdAma bi gün o tartı tııık diye duracak muhittin