-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.161
Hayırlı olsun gözünüz Aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımEvet spinal oldum canım ağrılarım var yürümeye çalışıyorum.ikimizde iyiz şükürler olsun
Sağlıkla büyüt geçmiş olsun canım.Ben de spinal oldum ortalama 3 günde ağrılarım ciddi şekilde azaldı 1 haftada kadar gayet iyi oldum ben.Umarim en kısa zamanda toparlarsin bebisini de op bizim içinEvet spinal oldum canım ağrılarım var yürümeye çalışıyorum.ikimizde iyiz şükürler olsun
Canım sen de benim gibi 80 lerle başladın kilo almadın ama doğumdan sonra kilo da vermedin.Ben de hala 80 lerdeyim ne aldım ne verdim doğumdan çıktığım gibi...Ama bugün Lcw ye gittim 32 beden pantolon denedim olmadı ki hayatımda hiç 32 den yukarı giymemiştim.Acilen toparlanmam lazım.Deniz 4 aylık olmak üzere..if denemiştim tokluk penceresinde çok yediğim için başarılı olamadım.Saglikli beslenme yapacağım diyorum ama 2 hafta oldu tık yok
Bende günlerdir kendiliğinden iniyor ödemlerim diye seviniyordum ama bugün tık diye durdu tartıCanım sen de benim gibi 80 lerle başladın kilo almadın ama doğumdan sonra kilo da vermedin.Ben de hala 80 lerdeyim ne aldım ne verdim doğumdan çıktığım gibi...Ama bugün Lcw ye gittim 32 beden pantolon denedim olmadı ki hayatımda hiç 32 den yukarı giymemiştim.Acilen toparlanmam lazım.Deniz 4 aylık olmak üzere..if denemiştim tokluk penceresinde çok yediğim için başarılı olamadım.Saglikli beslenme yapacağım diyorum ama 2 hafta oldu tık yok
Canım bebeğin erkekmi kızmıCanım sen de benim gibi 80 lerle başladın kilo almadın ama doğumdan sonra kilo da vermedin.Ben de hala 80 lerdeyim ne aldım ne verdim doğumdan çıktığım gibi...Ama bugün Lcw ye gittim 32 beden pantolon denedim olmadı ki hayatımda hiç 32 den yukarı giymemiştim.Acilen toparlanmam lazım.Deniz 4 aylık olmak üzere..if denemiştim tokluk penceresinde çok yediğim için başarılı olamadım.Saglikli beslenme yapacağım diyorum ama 2 hafta oldu tık yok
Canım benim 40 günde falan gitti ama diyet yapmadığım için devamı gelmedi malesef..32 beden kot bedeni..Pantolonda 42 ye tekabül ediyor sanırım.Eskiden en fazla 28 beden giyerdim kotta..O da 38 olmalıBende günlerdir kendiliğinden iniyor ödemlerim diye seviniyordum ama bugün tık diye durdu tartıÖdem bitti sanırım canım.. senin kaç günde gitmişti 8 kilo?
32 beden dediğin 42 beden mi
Erkek canım benim..Deniz hem kız hem erkek için harika bir isimCanım bebeğin erkekmi kızmıbenim kızım olacak inşallah nasip olursa bende adına Deniz koymayı düşünüyorum
Bende kızımın ismine uyumlu olsun diye seçmiştim bu ismi.aynen güzel bir isimCanım benim 40 günde falan gitti ama diyet yapmadığım için devamı gelmedi malesef..32 beden kot bedeni..Pantolonda 42 ye tekabül ediyor sanırım.Eskiden en fazla 28 beden giyerdim kotta..O da 38 olmalı
Erkek canım benim..Deniz hem kız hem erkek için harika bir isim