- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.201
tamam canım yaziyorum ilgililereMerhabalar konuyu devretmek istiyorsan ben alabilirim canim bende 76 ile hamile kaldim şuan kaç kiloyum bilmiyorum kendime tarti alacagim en yakın zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım yaziyorum ilgililereMerhabalar konuyu devretmek istiyorsan ben alabilirim canim bende 76 ile hamile kaldim şuan kaç kiloyum bilmiyorum kendime tarti alacagim en yakın zamanda
Evet cnm aynen öylearchimom şuan diyet yapmıyorsun ama kilo da almıyorsun dimi canım
Olsun bundan sonra dikkat edersin64.800 hedefime ulaşamadım maalesef
Canım daha çok erken sabret.20.gunde bile henüz ödem atamazsın kaldı ki 10.gun.Yine sağlıklı beslenme yap şekerden uzak durmaya çalış.Bol su iç, yeşillik tüket ,protein ağırlıklı beslen.Mantik aynı .Anı şeker krizleri olabiliyor şekerli yedikçe daha da artıyor66 ile doğuma girdim 62.5 9 gün sonunda aşırı ödem oldu hala tam olarak atamadım nasıl ve ne zaman inecek bu şişlikler yemekten kısamıyorum çok acıkıyorum göbek hala şiş nasıl gidecek korse de takamıyorum acıyacak diye nasıl beslenelim sütü etkilemeden acaba
Canım yazalı baya olmuşsun doğum yaptınmı? Rabbim yardımcın olsunarchimom slvlovehmt dün saat üç gibi suyum geldi hastaneye yatırıldim ve dünden beri sancı çekiyorum ama doğuma yetmiyor bir saat önce alttan suni sancı aldım bakalım nezaman gelicek oğluş
Çok şükür canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.Gözün aydın diyelim ozaman darısı benim başıma inşallaharchimom DefneninAnnesi07 açılmam ilerlemeyince acil sezeryan oldum çünkü bebeğin suyunun gelmesinin üstünden 30 saat geçmişti enfeksiyon kapabilir dedi doktor.Ama şükür iyiyim bebeğim kucagimda şükür:))
Canım çok sevindim.Olsun doğumun şekli olmaz önemli olan sağlıkla kavuşmuş olman ..Çok şükür.Minik kuşunu bizim icin de oparchimom DefneninAnnesi07 açılmam ilerlemeyince acil sezeryan oldum çünkü bebeğin suyunun gelmesinin üstünden 30 saat geçmişti enfeksiyon kapabilir dedi doktor.Ama şükür iyiyim bebeğim kucagimda şükür:))
Biraz az tatlı yesem bende düşeceğim ama bu hafta tatlıyı abarttım77.0 im tildamilda
Bende gece yemeyi bıraktım emzirirken sahur yapiyorum sonra sabah kahvaltıBiraz az tatlı yesem bende düşeceğim ama bu hafta tatlıyı abarttım
Reisim sensiz biz nasıl kilo vercezslvlovehmt Nerelerdesin
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsinÇok şükür canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.Gözün aydın diyelim ozaman darısı benim başıma inşallah