- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.061
Benim durumum da aynı bir anda gelen korkunç bir açlık hissi ne denk gelirse yiyorum 2 haftadırEmziren annelere bir sorum olacak bi anda aşırı açlık hissediyorum dünyaları koysalar önüme yiyecekmisim gibi anında bastıran bir his amanormal mı bu sizlerde de oluyor mu
2 senedir Kaşş tayım....Aaa hemsehrimŞimdi nerede yaşıyorsun peki
Evet canım ya ucustasin3 haftadır yokum belki tartılmayınca kilo almam dedim ama her hafta 1 kilo almışım yine73 yazar mısın bana
20 kiloyla doğuma gireceğim resmen, belki daha fazla
İlk bebeğim 36da doğmuştu. 16 kilo almıştım. Bu daha 38 de doğacak erken mi doğsaydı ne
Evet ebet kaptan pilotumuz uçurdun bizi biraz yavaşlaBenimde 91.3hızla ilerliyorum
Oluyor malesef..Emziren annelere bir sorum olacak bi anda aşırı açlık hissediyorum dünyaları koysalar önüme yiyecekmisim gibi anında bastıran bir his amanormal mı bu sizlerde de oluyor mu
Çok iyi uçarımEvet canım ya ucustasin
Ya ben de kiloyu girerken 9 dan birden 12 ye atlamis kilo +600 yazdıgin kısmına bakmadım.İcimden birden bire nasıl böyle kilo almış dedim ödem falan herhalde sana da pek birşey diyemedim
Ay demez inşallah, hamilelikte olur böyle şeylerYa ben de kiloyu girerken 9 dan birden 12 ye atlamis kilo +600 yazdıgin kısmına bakmadım.İcimden birden bire nasıl böyle kilo almış dedim ödem falan herhalde sana da pek birşey diyemedimYanlışlıkla etiketledigin kişi umarım dönüp bana ne senin kılondan ayol demez inşallah