- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.041
Tabi deniz kenarı daha serin olur.Kumluca da 200 M2 4+1 e sigamayan aileler 50 M2 oba evinde 6 ay geçiriyorlarİşte orası kumlucanın içine göre daha serin diye akrabaların hemen hemen hepsi her yaz oraya taşınıyorlar.aslında çok uzak değil ama esinti alan bi yer ya ondanmıdır nedir her yaz oradalar
Tabi deniz kenarı daha serin olur.Kumluca da 200 M2 4+1 e sigamayan aileler 50 M2 oba evinde 6 ay geçiriyorlar
Hala hastanedeyim kanamam agrim yok ama covid icin burda tutuyolar bugun 8. Günum cuma gunu tahlil yaptilar ama uzattilar tedavimi bakalim yarin ne olucak.H Hamilebirannee Nasılsınız ? merak ediyorum sizi
Bende Kaş lıyımBirbirine yakın yerler zaten hepBenim ofis Kumluca da ev Finike de.Dogma büyüme Finike . Yayla Kaş ve Elmalı, Demre de de ayağımız var..Buralar böyle zaten anne baba buraliysa her yerde ayağın oluyor...Ama Manavgat tarafi pek uzak tabi. .Yazın bizden daha serinsiniz di mi
Aaa hemsehrimBende Kaş lıyım
Valla bebem sen hamilesin oldun 82.Ben if diyeti yapıyorum zaten 88 ile doğuma girmişim hala 82 ben napim nerelere gideyimBeni hiç merak etmediiiz demi82.0 im
Doğuma da az kaldı senin haBeni hiç merak etmediiiz demi82.0 im
Canım bence önemli olan az az herşeyden yemek vücuda yağ yaktırmak yerinde olsam.karatayi denerim yada.Valla bebem sen hamilesin oldun 82.Ben if diyeti yapıyorum zaten 88 ile doğuma girmişim hala 82 ben napim nerelere gideyimÇok yiyorum sanırım
He valla42 felan beklemezsemDoğuma da az kaldı senin ha
Cok sükür hastaneden ciktik testimiz negatif.H Hamilebirannee Nasılsınız ? merak ediyorum sizi
Canım iştah açılması her zaman olabilir ben de ilk hamileliğimi makarna yiyerek tamamladım ilk haftalardan ibaret canım istiyordu hamurisi vs9. haftadayım , bu hafta ara ara iştah patlamalarım olmaya başladı.. 8 haftadır neredeyse hiç pilav makarna yemedim ama canım çok karbonhidrat çekmeye başladı , peynir ekmek, pilav, makarna .... çoğu zaman tutuyorum kendimi ama birkaç kaçamağım oldu bu hafta .. Buradaki daha tecrübeli hamilelere soruyorum . Erken değil mi iştah açılması İçin ?? daha fasülye kadar bebek , ondan kaynaklı olamaz .psikolojik mi acaba ?
Canım ne zamandır yatıyordum kanamam olduFlzozlm Nerelerdesin?
Sanırım haklısın,bu ara iştahım çok açık zaten herşeyden az az olmasa da bol bol yiyorumCanım bence önemli olan az az herşeyden yemek vücuda yağ yaktırmak yerinde olsam.karatayi denerim yada.
He valla42 felan beklemezsem
Çok sevindim geçmiş olsunCok sükür hastaneden ciktik testimiz negatif.
Ama kanamalar devam evde 2 3 hafta yatış.
Bu arada güncel kilo 59.700
100 gram vermişim yine
AA çok geçmiş olsunCanım ne zamandır yatıyordum kanamam oldupek bakamadım buralara, dün kontrolümüz vardı o zaman tartılabildim 58,2 kg doktordaki tartı evdeki tartıda tam 57