- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.401
Vuhuuuu süpersin sekerim
Sağolasın canım benimCnm çok çok geçmiş olsun evet çok zor onlarda senin canların ama lütfen önce bebeğin olsun zor çok zor ama oda hissediyo minicik senin gücün olmazsa onun hiç olmaz geçer inşallah canım
Teşekkür ederimm canımVuhuuuu süpersin sekerim
Geçer cnm zencefil çayı tuketsinler üst solunum yolları için harika temizleyici herşey geçer bebiş kalır Allah yardım etsin hepsine inşallahSağolasın canım benimdua ediyorum elimden geldiğince,rabbimin izni şifasıyla geçecek
Ben de boş durmamak için günlük 1 saat hedef koydum. Yoksa yiyip içip oturuyorum. Evde de olsa yürümek güzel :)Ben de evde yürümeye çalışıyorum ama yürüyüş bandı yok evde volta atıyorum resmen
Nasıl yapılıyor canım anlatsana bin,kök zencefil i çay gibi mi demlicez Elma tarçın katıpGeçer cnm zencefil çayı tuketsinler üst solunum yolları için harika temizleyici herşey geçer bebiş kalır Allah yardım etsin hepsine inşallah
Cnm ben böyle yapıyorum kişi başı bir su bardağı birazcikta kaynama payı kadar su Soğuksu zencefil kırıp atıyorum kaynamaya başlayınca altını kısıp tam beş dk kaynatıp içiyorum günde bir bardakNasıl yapılıyor canım anlatsana bin,kök zencefil i çay gibi mi demlicez Elma tarçın katıp
39. Hafta bitiyor yaklaşık 11,5 kg aldım, 29dan beri 5,5 almışım. Ama tabi bunlar bebek yada doğumdan sonra direkt gidecek olan kilolar mı bana kalacak yağlar mı bilememKızlar 29. haftadan sonra kilo alma azalıyor diye okumuştum doğru mu sizce
10 kilosu gider canım.39. Hafta bitiyor yaklaşık 11,5 kg aldım, 29dan beri 5,5 almışım. Ama tabi bunlar bebek yada doğumdan sonra direkt gidecek olan kilolar mı bana kalacak yağlar mı bilemem
İnşallah dediğin gibi olur valla çok istiyorum. Kilom hep karnımda gibi zaten diğer yerlerin aynı diyolar genelde10 kilosu gider canım.
Canım son haftaya geldin ya...Biraz minik kilo kayıpları oluyor diye okumuştum..Nasılsın peki? Ay çok heyecanlı..Günaydın ilk bildirimi ben yapayım86,2 200 gram vermişim nasıl olduysaa
Günaydın
Günaydın canım ben aldım artık bu 2 haftadır.archimom Günaydın kızlar canım ben tartıldım aynı çıktım 66.6 sanki eskiye göre iştahım yok inşallah bebek alıyordur
Canım kolay mi geçirdiğin hastalık...1 kilo vermişsin olabilir bebegin gayet sağlıklı devam ediyordur merak etme beslenemesek bile depolardan olur gider onlar.Sen nasılsın şu an baya atlatmışsındır diye düşünüyorumGünaydın.Malesef ki kilom 59 Çok üzgünüm.Bu hafta toparlayabilirim inşallah.Ben kilo verirken ve bu hafta nerdeyse pek birsey yiyememisken umarım bebeğimin kilosunda Bir sıkıntı olmamıştır.
iyiyim canım ama hiç bir doğum belirtisi yok ben de heyecan ve korkuyla doğumu bekliyorumCanım son haftaya geldin ya...Biraz minik kilo kayıpları oluyor diye okumuştum..Nasılsın peki? Ay çok heyecanlı..
Doktorunla 40 haftadan sonra bekleyip beklemeyecegi hakkında konuştun mu? Doğum belirtisi olmaz bebegin gelecegi zamani bilir ve o zaman gelir canım birdenbire olur.Hem daha 39 haftayı bile doldurmana 4 gün var takviminden gördüğüm üzere..38+3 tesin,erken daha.iyiyim canım ama hiç bir doğum belirtisi yok ben de heyecan ve korkuyla doğumu bekliyorumHakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?