- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.361
Ay eksik yazmışım kusura bakma2 hafta önce de 56 imişsin zaten canım
İnşallah kalıcı olmaz bende senin sabrına azmine bayılıyorum çok iyi gidiyosun çok yazmasamda takipçinim :)Valla iyice sabrım tükendi yoruldum artık ama ya diyet yapmaktan..Akşam 2 lokma birşey marmelatı yedim. O kadar insuline rağmen sabah açlık tokluk şekerlerim tavan...En kötüsü de doğumdan sonra da devam edecektir bu diyet ve insulin işleri bir süre..Takip vs.. Bakalım kurtulabilecek miyim şeker belasından..Hamilelik sonrası kalıcı olabiliyormuş
Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum inan sen yine sona yaklaştın benim daha w ayım var ve dediğin gibi gebelikten sonra da devam edecek diye korkuyorumValla iyice sabrım tükendi yoruldum artık ama ya diyet yapmaktan..Akşam 2 lokma birşey marmelatı yedim. O kadar insuline rağmen sabah açlık tokluk şekerlerim tavan...En kötüsü de doğumdan sonra da devam edecektir bu diyet ve insulin işleri bir süre..Takip vs.. Bakalım kurtulabilecek miyim şeker belasından..Hamilelik sonrası kalıcı olabiliyormuş
Şimdi olduAy eksik yazmışım kusura bakma56 kilo 700 gram
Estağfurullah canım.Insallah sona da sağlıkla ve güzelliklerle ulaşırız hep beraberİnşallah kalıcı olmaz bende senin sabrına azmine bayılıyorum çok iyi gidiyosun çok yazmasamda takipçinim :)
Evet sonlara geliyoruz.Senin de baya ilerledi canım ama vakit geçmiyorCanım benim ya seni çok iyi anlıyorum inan sen yine sona yaklaştın benim daha w ayım var ve dediğin gibi gebelikten sonra da devam edecek diye korkuyorum
Kız nettin sen ya 3 kilo almışsın ya 4 haftadaMerhaba kızlar tartimin pili bitmişti uzun zamandır tartilamamistimarchimom canım güncel kilom 76.3
Sorma bacım son aya girdik ya benim vücut bı şaşkın kilo alıyor ödemede oluştu tabiKız nettin sen ya 3 kilo almışsın ya 4 haftada
Seninle yaklaşık olarak boy kilo benzer gidiyoruz bakalım ne kadar sürede vereceğizMerhaba kızlar tartimin pili bitmişti uzun zamandır tartilamamistimarchimom canım güncel kilom 76.3
Yok burdayim
Agir yaşamları bilir misin. B pass ameliyatı olmuş şişman ameliyattan sonra 20 kilo almış gelmiş Dr Nowzaradan a diyor ödem var vücudumdaSorma bacım son aya girdik ya benim vücut bı şaşkın kilo alıyor ödemede oluştu tabi
İnşaallah çabuk veririzSeninle yaklaşık olarak boy kilo benzer gidiyoruz bakalım ne kadar sürede vereceğiz
Evet canım biliyorum o programı ama vücudumda cidden ödem var ayakkabım bı gün önce okurken şimdi olmuyor bileAgir yaşamları bilir misin. B pass ameliyatı olmuş şişman ameliyattan sonra 20 kilo almış gelmiş Dr Nowzaradan a diyor ödem var vücudumdaEvet canım son düzlükteyiz az kaldı ha gayret
Takiliyorum kuzum tabi ki bu haftalarda ödem olur.Ayaklar normal ama el ve yuzde çok şişme olursa mutlaka doktora git o önemli takibini yapEvet canım biliyorum o programı ama vücudumda cidden ödem var ayakkabım bı gün önce okurken şimdi olmuyor bile
Parmaklarimda da var cuma günü kontrol e gidicem bakalım ne olacakTakiliyorum kuzum tabi ki bu haftalarda ödem olur.Ayaklar normal ama el ve yuzde çok şişme olursa mutlaka doktora git o önemli takibini yap
Iyiyim canım aynen devam sen nasılsın durumlar nasılugurbocuuu Nabersin canım ?
Iyiyim canım herşey yolunda.Biraz baş ağrılarım var bu ara.Pazartesi kontrol var bakalım sc günü verecekler miIyiyim canım aynen devam sen nasılsın durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?