- Konu Sahibi seldalondra
-
arkadaşlar 10.10.2012 de kanda hcg 32.92 çıktı dyanamayıp12.10.2012 de tekrar tahlil yaptırdım.0da 69.2 çıktı sizce yükselişi normalmi. son 5 aydır hemen hemen hiç adet olmadım korunma yöntemlerinden dolayı o yüzden sat tarihimi bile bilmiyorum ama dr. hamile olduğumu söyledi ama ben dğerlerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum normaldese kaç haftalık bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba;
meraktan duramadığım için yazıyorum..
Sat 6 ekim
31 ekimde test yaptım çift çizgi çıkınca gidip hemen beta hcg verdim 71 çıktı
6 kasımda beta hcg yaptırdım 1134 çıktı. doktor 8 kasımda gel keseye bakalım beta hcg yapalım dedi. şimdilik herşey yolundaymış
8 kasımda beta hcg sonucum 1501 çıktı az yükselmiş... Belki tam 48 saat geçmediği için olabilir dedi. (45 saat sonra vermiştim) keseye baktı gördü ama iyi düşünelim yinede dedi.. Pazartesi gel yine bakalım dedi. Ama moralim çok bozuk. Sizce durum nasıl nedir ??
slm kızlar 3 gün üste çift çizgiyi gördüm ama silikti..
bugün test yaptım adetime 1 ahfta var daha ve 19 çıktı hamile miyim ya:18::18:
canım bence hamilesin ama çok yeni olduğun için bhcg düşük çıkmış doktora gösteremedin tabi dimi normalde 5in üstü hamilelik olması lazım
tlfumla doktora bildirdim adetine daha 1 hafta var çok erkenmiş.
adeti geçsin öyle gelsin demiş
slm kızlar 3 gün üste çift çizgiyi gördüm ama silikti..
Bugün test yaptım adetime 1 ahfta var daha ve 19 çıktı hamile miyim ya:18::18:
canım tebrik ederim. Rabbimin izniyle hamilesin. Senin değer yine iyi benim ilk 4.34 çıkmıştı:)
pozitif canım hamilesin tebriklerkanda gebelik bakıldı ve sonuç bu anlayamadım bişi varmı yokmu daha doktora göstermedim 367.8 bilen biri yazarsa sevinirim arkadaşlar teşekkürler
değer çok yüksek çıkmış bebiş bayağı büyümüş demekkimerhaba beta hcg sonucu 10008.43 mıu/ml 0.0 - 5.0 çıktı normalmi?
canım bu değer negatifi gösteriyor.kızlar gebelikten şüphelenip kan testi yaptırdım 0,6699 çıktı gebelik varmı hamilemiyimmmmm
pozitif canım hamilesin tebrikler
değer çok yüksek çıkmış bebiş bayağı büyümüş demekki
canım bu değer negatifi gösteriyor.
0-5 arası negatiftir
5 üstü pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?