gebelikte kan testi degerleri sonucu

Arkadaşlar merhaba;

meraktan duramadığım için yazıyorum..

Sat 6 ekim

31 ekimde test yaptım çift çizgi çıkınca gidip hemen beta hcg verdim 71 çıktı
6 kasımda beta hcg yaptırdım 1134 çıktı. doktor 8 kasımda gel keseye bakalım beta hcg yapalım dedi. şimdilik herşey yolundaymış
8 kasımda beta hcg sonucum 1501 çıktı az yükselmiş... Belki tam 48 saat geçmediği için olabilir dedi. (45 saat sonra vermiştim) keseye baktı gördü ama iyi düşünelim yinede dedi.. Pazartesi gel yine bakalım dedi. Ama moralim çok bozuk. Sizce durum nasıl nedir ??

değerlerin bence normal kafana cok takma arkadasım
seninki iki günde iki katına çıkmış bu da normal ilerliyor demektir.

benim de sat 10 kasım. 12 kasımda hcg ye baktırdım 75 çıktı. 14 kasımda da 202 çıktı dr herşey yolunda sağlıklı bir gebelik dedi. inşallah öyledir.

noldu arkadaşım tekrar göründünmü sonucun kaç çıktı

adetime 6 gün var beta hcg testim 3.11 çıktı ! dr gitmedim. Benzer sonuç alan var mı?
testi dün (16.11.2012) yaptırdım. enson 24.10.2012 regl oldum. Bu ay 21.11.2012 olmam gerek.
bekliyorum. Ama tekrar test yapsam mı diye düşüyorum.

kızlaar ilişkimden sonra 15. günde kan tahlili yaptırdım değerler Beta HCG 1.4 IU/L, N(0 – 5)
şeklinde çıktı değerlerin anlamı nedir??lütfen anlayan biri beni bilgilendirsin

slm kızlar 3 gün üste çift çizgiyi gördüm ama silikti..
bugün test yaptım adetime 1 ahfta var daha ve 19 çıktı hamile miyim ya:18::18:

slm kızlar 3 gün üste çift çizgiyi gördüm ama silikti..
bugün test yaptım adetime 1 ahfta var daha ve 19 çıktı hamile miyim ya:18::18:

canım bence hamilesin ama çok yeni olduğun için bhcg düşük çıkmış doktora gösteremedin tabi dimi normalde 5in üstü hamilelik olması lazım

canım bence hamilesin ama çok yeni olduğun için bhcg düşük çıkmış doktora gösteremedin tabi dimi normalde 5in üstü hamilelik olması lazım

tlfumla doktora bildirdim adetine daha 1 hafta var çok erkenmiş.
adeti geçsin öyle gelsin demiş

tlfumla doktora bildirdim adetine daha 1 hafta var çok erkenmiş.
adeti geçsin öyle gelsin demiş

benim bir arkadaşım da silik çift çizgi görmüştü onun da adeti geçmemişti daha doktora gitti zorla yaptırdı testini hamileliği 4.ayda sanırım şimdi 1-2 gün bekle sonra dayan kapısına özele git devletteki yapmayabilir ama özeldeki yapar kesin

merhaba beta hcg sonucu 10008.43 mıu/ml 0.0 - 5.0 çıktı normalmi?

kanda gebelik bakıldı ve sonuç bu anlayamadım bişi varmı yokmu daha doktora göstermedim 367.8 bilen biri yazarsa sevinirim arkadaşlar teşekkürler

kanda gebelik bakıldı ve sonuç bu anlayamadım bişi varmı yokmu daha doktora göstermedim 367.8 bilen biri yazarsa sevinirim arkadaşlar teşekkürler
pozitif canım hamilesin tebrikler

merhaba beta hcg sonucu 10008.43 mıu/ml 0.0 - 5.0 çıktı normalmi?
değer çok yüksek çıkmış bebiş bayağı büyümüş demekki

kızlar gebelikten şüphelenip kan testi yaptırdım 0,6699 çıktı gebelik varmı hamilemiyimmmmm
canım bu değer negatifi gösteriyor.
0-5 arası negatiftir
5 üstü pozitiftir

merhaba benim ilk değerim 15. gün için 1414 , 2 gün sonraki değerim ise 3412 . keseyi görmeden çok fazla umutlanmak istemiyorum, bu değerlerde olupta hamile olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…