• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar iki gün önce test yaptım adetime de daha 8-9 gün var test böyle gösteriyor ama herhangi bir belirti de yok bende şu an

Eklentiler

• IMG_9101.jpeg
    IMG_9101.jpeg
    165,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_9091.jpeg
    IMG_9091.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9098.jpeg
    IMG_9098.jpeg
    202,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9097.jpeg
    IMG_9097.jpeg
    235,2 KB · Görüntüleme: 18
Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
ikizlerde genelde erken doğum oluyor. ama ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi mantığıyla ellerinden geldiğince geç hareket ediyorlar.
inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza

2 senede 1 kimyasal 5 haftalık 8 haftalık düşüklerim var maalesef. Değerlerim hep daha yüksekken öğrenmiştim de bu az geldi. O endişe hiç gitmiyor maalesef.
çok üzüldüm. inşallah kimyasal değildir ama kimyasalsa bile yumurta yanlış (sorunlu) spermi seçtiği için kimyasal oluyormuş.
o yüzden çok üzülmeyin. düşüklerin sebebi de kromozom hatalarıymış. o yüzden ona da çok üzülmeyin.
araştırma hastahanelerin tekrarlayan genelik kaybı bölümleri var, onlardan randevu almayı deneyim bu sefer de bir sorun olursa.

çok üzüldüm. inşallah kimyasal değildir ama kimyasalsa bile yumurta yanlış (sorunlu) spermi seçtiği için kimyasal oluyormuş.
o yüzden çok üzülmeyin. düşüklerin sebebi de kromozom hatalarıymış. o yüzden ona da çok üzülmeyin.
araştırma hastahanelerin tekrarlayan genelik kaybı bölümleri var, onlardan randevu almayı deneyim bu sefer de bir sorun olursa.
çok teşekkür ederim 🙏🏼 bütün araştırmalar yapıldı özel devlet ne varsa yaptırdım. Pıhtılaşma var elimizde o da düşük düzeyde. Umarım bir daha yaşamayız. Kimseler yaşamasa keşke 🙏🏼

Kızlar 26 kasımda düşük yaptım düşükten sonra ilk adetimi 3 ocakta oldum 28 günde adet gören birisiyim buna göre normalde 31 ocakta olmam lazımdı ama hala olmadım, düşükten dolayımı gecikiyordur anlamadım. Dün sabah test yaptım negatifti. 😔

Merhaba benim bir tanıdığım hep erken doğum sonrası çocuklarını kaybetti en son 5 aylık gebelik sürecinde ikizlere gebe iken vajine dikimi yapmışlar doktorlar

Bana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Adete kaç kala öğrendiniz acaba siz baya zaman geçmiş gerçi aradan ama benim de catlamadan ve iliskiden sonra 4 gün geçti sonra çıkmayacagini bilerek yaptırdım aslında ama 0.45 çıkınca da bi bilemedim . Şimdi sizin bu yaşınızı görünce umitlendim bi .

Adete kaç kala öğrendiniz acaba siz baya zaman geçmiş gerçi aradan ama benim de catlamadan ve iliskiden sonra 4 gün geçti sonra çıkmayacagini bilerek yaptırdım aslında ama 0.45 çıkınca da bi bilemedim . Şimdi sizin bu yaşınızı görünce umitlendim bi .
0.45 imkansız ötesi bir rakam. Kendinizi üzersiniz bu çok zor bişey. 1.2 bile değil

Ayy kızlar benimde adetim geciktiren sonra minik bir damla kan geldi o gün hastanede. Kan verdim 2.0 çıktı bugün gecikeli 16 gün ayyy insallai bende hamisimdir
Ben de 10 gün gecikti 13 şubatta beta hcg testi yaptırdım 0.26 çıkmıştı evdeki testte tek çizgi çıktı beta hcg için kan verdim yine sağlık ocağında halen sonucu çıkmadı inşallah düzelir değerler artar

Back