gebelikte kan testi degerleri sonucu

az önce benden birazcık kan geldi bu ne demek oluyo.. adet mi olucam ben. hamile değilmiyim.. adete yakın dğerler yükselirmi? cvp verin lüfenn

yani bendeki kanama yerleştiği için mi. 5.45 ti şimdi 6.35 . yarın tekrar yaptırcam. çok merak ediyorum nekadar yükseldi diye.

kızlar ben pazartesi günü beta hcg değerim 28.1 çıktı doktor gebesin ama çok yeni daha perşembe günü kanda tekrar bakalım dedi bugün kan verdim saat 3 te alacam sonucunu dua edin bebeğim büyüsün tutunsun dua ediyorum

kızlar ben pazartesi günü beta hcg değerim 28.1 çıktı doktor gebesin ama çok yeni daha perşembe günü kanda tekrar bakalım dedi bugün kan verdim saat 3 te alacam sonucunu dua edin bebeğim büyüsün tutunsun dua ediyorum

kızlar pazartesi günü kan testi yaptırdım b hcg 28.1 çıktı doktor daha cok yeni dedi persembe günü kan testini tekrarlayalım değer yükselmiş mi diye bugün kan verdim saat 3 te cıkacak sonuç dua edin kızla bebeğim tutunsun bana

2 temmuzda aşılama yaptırdık. bugün 10, gün.
kan testi yaptırdık. testte 1,20 gibi bir değer yazıyor. Ancak tuttu mu tutmadımı var mı yok mu anlayamadık. Erken olduğu için mi düşük yoksa umut varmı arkadaşalr

o zaman hamilesin canım istenmeyen gebelikmiydi

hamile değilim .. adet oldum.ikinci testte 6.35 çıkmıştı ama ertesi gün adet oldum.. doktor yüksek ihtimalle hamilesindir demişti. neden böyle oldu.bugün 3.gün. ilk gün pempe pempe damla gibiydi14-5 kere olmuştu.şimdi normal adetim işte. neden değerler yükseldi ozaman adet olcam diyemiydi.... cvp verin lütfenn.. moralim çok bozulduuuu

Canım üstüne görüyor olabilirsin çünkü adet olmadan önce değerinin sıfıra yakın olması gerekir. Bence bir kan testi daha ver en azında içinde şüphe kalmasın...

Canım üstüne görüyor olabilirsin çünkü adet olmadan önce değerinin sıfıra yakın olması gerekir. Bence bir kan testi daha ver en azında içinde şüphe kalmasın...

ben hamile olmayı bekliyodum.. adet olunca çok şaşırdım. inşallah dediğin gibidir.büyük hayal kırıklığı olur bende.. hamilelerde adet olurmuş ben öle biliyorum. yoksa değerlerim neden arttıki

iyi aksamlar bende bugun kanda tahlil yaptırdım sonuc 0,581 di anlayamadım acaba varmı yoksa 2 sonra tekrarmı yaptırmam gerekiyo yardım edin lütfen

sat 29 temmuz hala adet olamadım. gebelik kan testi değerim 4. 7 . doktor bekleyelim dedi. kafam karıştı. neden olabilir

arkadaşlar 10.10.2012 de kanda hcg 32.92 çıktı dyanamayıp12.10.2012 de tekrar tahlil yaptırdım.0da 69.2 çıktı sizce yükselişi normalmi. son 5 aydır hemen hemen hiç adet olmadım korunma yöntemlerinden dolayı o yüzden sat tarihimi bile bilmiyorum ama dr. hamile olduğumu söyledi ama ben dğerlerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum normaldese kaç haftalık bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

bugün kan testi yaptırdım 0,19 çıktı adetimde 4 gün geçikti anlamıyorum yaa yardım edin lütfennn

canım hevesini kırmak istemem ama 5 ve üstü degerler pozitif sayılıyor seninki 0.19 çok düşük bir değer gecikmenin nedeni gebelik olmadığı kesin.allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar benimki 18,50ve negatif yazıyodu ne yapcam 5 ve üstü pozitif die okudum cok acil yardım lutfeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…