• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kan testi degerleri sonucu

slm arkadaşlar bende on yedi ocak 2013 te tüp bebek yaptırdım.göğüs ağrısı,şişmesi,karın ağrılarım kasık ağrılarım,gece ağrıdan uyuyamamalarım derken sıra geldi gebelik testine..2 gün evvel test yaptırmam lazımdı,panik atak var bende heyecandan stresten korkumdan vallaa da yaptıramadım:)neyse bugün yaptırdım 87.8 çıktı hemşireme telefon açtım bana hamile olduğumu söledi.15 günlük olması lazım bebişin benim tahminim..fakat 2 gün sonra tekrar test istediler 150 olması mı ne lazımmışşş.gerçekten bilgisi olan varsa haaaaa bu arada ikiz katmışlardı bana...lütfen acilen yorummmm bekliyorum..rabbim her isteyene nasip etsin çok korkuyorumm..

yüksek mi:)) ??
evet bayağı yüksek.
ama kaç aylık olduğuna da bağlı:1::1:

merhaba benim ilk değerim 15. gün için 1414 , 2 gün sonraki değerim ise 3412 . keseyi görmeden çok fazla umutlanmak istemiyorum, bu değerlerde olupta hamile olan varmı?
internetten araştırdığıma göre hcg 1000in üstüne çıktığı zaman vajinal ultrasonda kesenin görünmesi gerekmiş. aksi durumda dış gebelik düşünülüyomuş. :26::26:

slm arkadaşlar bende on yedi ocak 2013 te tüp bebek yaptırdım.göğüs ağrısı,şişmesi,karın ağrılarım kasık ağrılarım,gece ağrıdan uyuyamamalarım derken sıra geldi gebelik testine..2 gün evvel test yaptırmam lazımdı,panik atak var bende heyecandan stresten korkumdan vallaa da yaptıramadım:)neyse bugün yaptırdım 87.8 çıktı hemşireme telefon açtım bana hamile olduğumu söledi.15 günlük olması lazım bebişin benim tahminim..fakat 2 gün sonra tekrar test istediler 150 olması mı ne lazımmışşş.gerçekten bilgisi olan varsa haaaaa bu arada ikiz katmışlardı bana...lütfen acilen yorummmm bekliyorum..rabbim her isteyene nasip etsin çok korkuyorumm..

arkadaşım değer şuanda pek yüksek gelmedi bana:26:
biraz daha bekleyip 2 günn aralıklarla test yap değer ikiye katlanıyo mu ona dikkat et..
katlanmazsa kimyasal gebelik olabilir
ki inş kimyasal değildir
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip etsin inşallah:34:

tahminen 7 haftalık falan ama yaptırdığımda 4 haftalık gibiydi. sonra kese boyutum 13.3 mm çıktı.

arkadaşlar benimde adet bitiminden 7 gün sonra yaptrdm 78 cıktı 2 gün sonra yine aynı sonuc cıktı 5 günde değişme olurmu bugün 13 günlük falan ne oluk acaba yarn dr gidicem bir bilen varmı acaba yardııımm istiyorum:44:

Merhaba arkadaşlar bende adetime 1 hafta kala beta hcg yaptırdım 20 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 75 çıktı umarım bu şekilde devam eder,
eğer cmt ye kadar adet olmazsam doktora gideceğim, inşallah hamileyimdir

Degerinin yukselmesi guzel, benim 27 cıkmıştı 2 gun sonra 40 tabi benim içime kurt dusmustu ama doktorum sorun degin artar daha dedi bugün gittimde tam bir hafta aradan sonra yani degerimin 60 oldugunu ve kimyasal gebelik yasadıgımı öğrendim aglamaktan gözlerim şişti 8 aydır deniyoruz bu sefer oldu dedim buda kimyasal çıktı ve şuan reglim geldi.. Çok uzgunum

Ben de dün idrar testinde çift çizgi görünce kan testi yaptırdım hcg 13.3 çıktı ne olduğunu anlayamadım geç döllenme olabilir dediler ya da kimyasal gebelik ilk denememde böyle olacağına üzüleceğime keşke negatif çıksaydı daha rahat edecektim çok üzülüyorum ne olduğu belli bile değil yarın kadın doğum uzmanına görüncem büyük ihtimalle muayene edip tahlili yineletcek

Ben de dün idrar testinde çift çizgi görünce kan testi yaptırdım hcg 13.3 çıktı ne olduğunu anlayamadım geç döllenme olabilir dediler ya da kimyasal gebelik ilk denememde böyle olacağına üzüleceğime keşke negatif çıksaydı daha rahat edecektim çok üzülüyorum ne olduğu belli bile değil yarın kadın doğum uzmanına görüncem büyük ihtimalle muayene edip tahlili yineletcek

bende de 19 çıkmıştı..
sonra kimyasal gebelik diye düştü:14::14:

Yarına doktordan randevu aldım gidip durumu anlatacağım.Ne olu dua edin dış gebelik çıkmasın çok korkuyorum kimyasala bile razı oldum yeterki dış gebelik olmasın inşallah geç döllenme olduğu için hcg 13 çıkmıştır ya da kimyasaldır.Dış demesin de ne derse desin :18:

merhabalar, benim değerim 600 civarında çıktı salı günü.. dün tekrar kan verdim henüz sonucu almadım, sürekli olarak sancım var. Doktorum net bir açıklama yapmıyor, sonuçlara göre değerlendireceğiz diyor. Bu 600 hcg hormonu mu? Değerler normal mi? Merak ve endişe öldürecek beni :(

merhabalar, benim değerim 600 civarında çıktı salı günü.. dün tekrar kan verdim henüz sonucu almadım, sürekli olarak sancım var. Doktorum net bir açıklama yapmıyor, sonuçlara göre değerlendireceğiz diyor. Bu 600 hcg hormonu mu? Değerler normal mi? Merak ve endişe öldürecek beni :(

adetın kac gun gecıkmıstı bence normal bır deger korkma :)

arkadaşlar bende 1 martta adet oldum salı günü ayın 2 sinde kan testi yaptırdım . 288 çıktı bugün ayın 5 inde kan testi yaptırdım 820 çıktı yükselişi normalmi bana yardımcı olun lütfen..

15 nisanda transferim oldu.
12, günde bhcg değerim. 3.33
14. günde 19,67
16. günde 41.74
ve kanamam var yarın yine ölçtüreceğim. idrar tahlilindede silikte olsa çift çizgi çıktı progestoron kullanıyorum. kasıklarımda sızı var. bebeğim gittimiki yoksa dış gebelikmi bu...

Ben adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.

kızlar 60.29 çıktı benim. ne kadarlık hamileyim?

3 haftalık gebelik ise,
5 - 50
9 - 130
arası çıkar değerler..

4 haftalık gebelik ise,
3 - 426
75 - 2,600 çıkar değerler..
senin ki muhtemelen 3 bitmiş 4.haftaya girmişsin:32::32:
hayırlı olsun..
darısı başımıza..
bize de dua et taze anniş:16::16::16:

Back