- Konu Sahibi seldalondra
-
evet bayağı yüksek.yüksek mi:)) ??
internetten araştırdığıma göre hcg 1000in üstüne çıktığı zaman vajinal ultrasonda kesenin görünmesi gerekmiş. aksi durumda dış gebelik düşünülüyomuş. :26::26:merhaba benim ilk değerim 15. gün için 1414 , 2 gün sonraki değerim ise 3412 . keseyi görmeden çok fazla umutlanmak istemiyorum, bu değerlerde olupta hamile olan varmı?
slm arkadaşlar bende on yedi ocak 2013 te tüp bebek yaptırdım.göğüs ağrısı,şişmesi,karın ağrılarım kasık ağrılarım,gece ağrıdan uyuyamamalarım derken sıra geldi gebelik testine..2 gün evvel test yaptırmam lazımdı,panik atak var bende heyecandan stresten korkumdan vallaa da yaptıramadım:)neyse bugün yaptırdım 87.8 çıktı hemşireme telefon açtım bana hamile olduğumu söledi.15 günlük olması lazım bebişin benim tahminim..fakat 2 gün sonra tekrar test istediler 150 olması mı ne lazımmışşş.gerçekten bilgisi olan varsa haaaaa bu arada ikiz katmışlardı bana...lütfen acilen yorummmm bekliyorum..rabbim her isteyene nasip etsin çok korkuyorumm..
Ben de dün idrar testinde çift çizgi görünce kan testi yaptırdım hcg 13.3 çıktı ne olduğunu anlayamadım geç döllenme olabilir dediler ya da kimyasal gebelik ilk denememde böyle olacağına üzüleceğime keşke negatif çıksaydı daha rahat edecektim çok üzülüyorum ne olduğu belli bile değil yarın kadın doğum uzmanına görüncem büyük ihtimalle muayene edip tahlili yineletcek
merhabalar, benim değerim 600 civarında çıktı salı günü.. dün tekrar kan verdim henüz sonucu almadım, sürekli olarak sancım var. Doktorum net bir açıklama yapmıyor, sonuçlara göre değerlendireceğiz diyor. Bu 600 hcg hormonu mu? Değerler normal mi? Merak ve endişe öldürecek beni
canım tebrik ederim. Rabbimin izniyle hamilesin. Senin değer yine iyi benim ilk 4.34 çıkmıştı:)
kızlar sımdı benım 121.27 cıktı
3 hafta
5 - 50
9 - 130 bu bu ılk 5-50 tamamda ıkıcı deger 9-130 ne oluyo bu arada ıkı gun sonra bır daha yapıtrcamm ne kadarlık hamıleyımyaaaa
kızlar 60.29 çıktı benim. ne kadarlık hamileyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?