- Konu Sahibi seldalondra
-
arkadaşlar ben 17martta bi poliklinikte kan tahlili yaptırdım. adetimde 3 gün geçmişti.sonuç 42,39 çıktı. iki haftalık gebesin dediler.bi yanlışlık yoktur değil mi..kızlaarr ben bgn kan testi yaptırdıım hcg değeri37,8 çıktı adetime 3 gün var daha normal mi?
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan tahlili yaptıdm sonuç 3,2
erken mi davrandm acaba yükselme ihtimali varmı
ben 17 ocak tarihinde adet gördüm en son ama bnm cok onceden düzensizligim var doktorlar sıkıntıdan ileri geldigini söylüyorlar,3 gun once idrar testi yaptım evde 2 cızgı cok net cıktı ertesi gün emin olmak adına bi tane daha aldım onda biraz daha silik cıktı.bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif kafam karmakarısık oldu doktor ilgilenmedi bile dogru dürüst kan testi beta-hCG <0,100 cıktı altta
mlU\ml 05 07 yazıyor ben bi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim bunu yasan varmı kan degeri yükselirmi bide gebelik yeni oldugu için olabılırmı acaba???
selam kızlar ben iki gün önce kan testi yaptırdım sonuç 3.68 çıktı bu sayfanın geçmişine baktım orda gebelik değerlerinde 4 haftalıkta kan değerinin 3 ile 426 arasında olduğunu gördüm acaba hamile olabilirmiyim sizce bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim allah hepinize hayırlısından evlatlar nasip etsin:18::18::18:
canım hamılesinnnnnnnnnnnnnn tebriklerr :))))) inş yükselirr
inşallah öyledir canım ya ben geçen ay dış gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor korunun dedi ama korunmadım ve yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum gerçi o zamanki halimle şimdiki halim başka ama inşallah senin dediğin doğru çıkar cok sağol cevap verdiğin için
kızlar yerleşme denılen bır kahverengı lekelenmem oldu 25 nisanda bende 1 gun sonra kan testı yaptırdım sonuç pozitif çıkar mı yanı beta hcg gözükür mü kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?