Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Canım ben de 26+4 te bebeğimi kalbi durması sebebiyle kaybettim. Suyu azdı ve kaybettikten sonra da kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Şimdi de hamileyim, daha kalp atışını bile duymadım. Şimdi her gün iğne ile birlikte coraspirin alıyorum.Çok endişeliyim tekrar aynını yaşayacağım diye.

Hayırlı olsun canım hamile olduğunu bilmiyordum Allah tamamına erdirsin kaçinci haftan hep iyi düşün arada havuç suyu iç istersen şekerini yukseltmeyecek kadar hangi ildesin Dr seçimini yaptın mi

Hayırlı olsun canım hamile olduğunu bilmiyordum Allah tamamına erdirsin kaçinci haftan hep iyi düşün arada havuç suyu iç istersen şekerini yukseltmeyecek kadar hangi ildesin Dr seçimini yaptın mi
Ankaradayım, Gazi hastanesinde Deniz Hanıma gidiyorum. Şu an 6+6 dayım. Dua edin bana haftaya kalp atışını duyacağım inşallah. Bir şey olacak diye aklım çıkıyor.

canım başınsağolsun çok geçmiş olsun rabbim sabır versin inşallah.genetik bir problem yoksa niye tüp bebek yaptıracaksın ki.bi daha sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah.veren Allah alan Allah değil mi ama.benimde aynı sorunlardı canım bebeğimin suyu azaldı ayrıntılı usg bakıldı.iki böbreği ve mesanesi yoktu yavrumun.sonra yaşamadı zaten doğum oldu.17 hafta 3 günlüktü.ama ben bebeğimi gördüm vücudunda dış görünümünde hiç bir anomali yoktu.herşeyi normaldi.bende hala unutamıyorum benimde 3 ay oldu.bebekleri bile görünce çok etkileniyorum.ki bi de ebeyim bilmiyorum nolcak.rabbim en kısa zaman da tekrar hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.

korkma canım dua et tebrik ederim hayırlı olsun.rabbim tamamını erdirsin inşallah.

Ankaradayım, Gazi hastanesinde Deniz Hanıma gidiyorum. Şu an 6+6 dayım. Dua edin bana haftaya kalp atışını duyacağım inşallah. Bir şey olacak diye aklım çıkıyor.
Hayirla sağlıkla bebisi kucagina alırsın ins gazı hastanesi nasıl arastirdin mi deniz hanımı bende duydum nasıl kontrolleri falan çok hastane olunca insanın da kafası karışıyor şu an araştırıyorum hangisi ne gitmeli diye

Canım görümcem orda öğrenci, araştırmış, o tavsiye etti. Muayenesi 122 lira. İlk gebeliğimi öğrendiğimde gittim ve çok ilgilendi. Perinatologmuş zaten. Şimdilik memnunum.

Amin arkadaşım. Rabbim inşallah en kisa zamanda buradaki tüm arkadaslara sağlıklı hamilelik ler sağlıklı evlatlar nasip eder. Ben hala inanamıyorum rüya gibi şu an her şey.
Canım nasılsınız, bebeğin de sen de iyisiniz değil mi?

Kuzum ya ne zamandır buralara girmiyordum, aklımdasınız ama sürekli. Nasılsın?

Canım nasılsınız, bebeğin de sen de iyisiniz değil mi?

Kuzum ya ne zamandır buralara girmiyordum, aklımdasınız ama sürekli. Nasılsın?
Allaha hamdolsun canım. Pazartesi kontrolumuz vardı. Her sey çok normal ilerliyo. Şöyle bir çevreme bakıyorum çok sağlıklı gebelik gecirdigi halde bebekleri farklı farklı hastalik yaşayan insanlar da var. Her zaman diyorum Allah bizim için en doğrusunu bilir. Rabbim bekleyen isteyen herkesi sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi yapsın inşallah

maşallah Allahım sağlık sıhhat versin bende çok merak ediyordum canım mesaj bıraktığın iyi oldu Allah a emanet olun İNŞ sağlıcakla en doğru ve en hayırlı zamanda hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı

Çok şükür canım ya. Rabbim her zaman hayırlısını versin inş. Bize de dua et olur mu :)

Amin n canım benim hayırlısı inşallah tekrar annemi nasip etsin.

Çok şükür canım ya. Rabbim her zaman hayırlısını versin inş. Bize de dua et olur mu :)
Amin n canım benim hayırlısı inşallah tekrar annemi nasip etsin.
Kizlar öncelikle suna inanıyorum ki dünya dua üstüne. Her zman dua edin. Bizim için hayırlı olanı Allah biliyo. Biliyorsunuz bana 16. Haftadan itibaren hep bebeği kaybedecegim söylendi. Sakat olabilir dendi. Hasta doğabilir dendi. Benim şahsi kararimdi her şeye tamam dedim. Ama denedim. Havuç suyu içtim. Su azalmasına karşı care olsun diye. Allahın izniyle oldu. Doğuma giderken Meryem Süresini okudum. Fatma Ana Eli Otu varmis onu suya bıraktım. Koluma insirah süresini yazdım ezbere bilmiyodum çünkü. Bir savaşa gider gibi hazırladım kendimi. Ama Rabbime güvendim. Bu güven bana evladimi vereceği umudu için değil "tasiyamayacagim yükü vermezsin" inancıydı. Doğum masasında da o tarifsiz acının hemen sonrasında kafamı kaldırıp "yaşıyor mu?" Diye sordum. Bunu kimse anlayamaz sizden başka. Ve 2 ay oldu hala hergün aklımda doktorların dedikleri yankilaniyo. Hala içim urperiyo.
Rabbim bu acıları son buldurur inşallah. Rabbim yüreğinizde evlatlariniza ayırdığınız o yeri en kisa zamanda doldurur inşallah.

Kızlar selamlar,
Gebeliğim sonlandırıldığından, minik meleğimi ilk ve son kez gördüğümden bu yana 3 ay bitti. Doktorum 6 ay korunun demişti. Ben de korunmaya niyetliyim çünkü psikolojim hiç iyi değil. BeBeğimden iki hafta sonra canım babamı da toprağa verdim. Dünyanın renkleri soldu sanki. Hep yorgunum, rüyada gibiyim. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Her şey anlamını yitirdi sanki. Neyse sizlerin de içini karartmayayım. Diyeceğim o ki kondomla korunduğumuz halde bu ay adetim çok gecikti. Test yapmaya korkuyorum .

başın saolsun canım babanın da mekanı cennet olsun bekle bakalım normal bir gecikmedir inş moralinin düzeldiği kendini iyi hissettiğin bir dönemde sağlıkla hamile kalıp bebeğini dünyaya getirirsin inşallah

AMİN CANIM ARKADAŞIM AMİN...

canım korunuyosan gebe kalmazsın.benimde adetlerim düzensizleşti doğumdan sonra olabiliyor böyle biraz da bekle test yap.sonra da ister spontan bekle istersen bir adet söktürücü kullan.bu arada bir kadın doğum uzmanına da git bi kontrole.benim de ruhsal durumum aynı senin gibi az daha sabır eminim geçecek güzel günler bizi bekliyor buna inan.hayatta hiçbir zaman sadece iniş olmaz bunun çıkışı da vardır ve olacak.Allaha inan ve güven canım arkadaşım bu sıkıntıların karşılığını güzellikle alacağız inş.inan ve dua et başka bişi elden gelmiyor.benimde 2 buçuk ay bitti zaman hızlı geçiyor.rabbim burada acı yaşayan arkadaşlarımın hepsine sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

Canım ya başın sağolsun, Allah sabır versin. Bir test yap bence ama hem doğum sonrası hem de bu kadar üzüntü, stres etkilemiştir. Kondomla çok zor bir ihtimal diye biliyorum. Şimdi çok zorlanıyorsundur eminim ama zaman geçtikçe insan alışıyor, Sanki hiç geçmeyecekmiş gibidir şu an ama geçiyor. Acı hiç ilk zamanki gibi kalmıyor. Rabbim yreğine ferahlık versin..

Kızlar ben size bir şey söyleyeceğim.. Bebeğin suyunun az olması böbrekte sorun yoksa kanın yetersiz gitmesi sebebiyle olabilirmiş. Siz de trombofili paneli yani genetik pıhtılaşma testi yaptırın. İnş bir şey çıkmaz ama işte ihtimali varmış. Ben bunu öğrendiğimden beri içim içimi yiyior...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…