Canim bol bol havuc suyu icİyi günler kizlar.ben 24+6 yim.bebeğinin suyu sinir da ve bir böbreğinde buyume var çok hafif dedi doktor.her hafta doktora gidiyorum.değişen birşeyyok.forumda yazilanlarin coğunu okudum.canim çok sikkin.dua ediyorum bol bol.Allah yardimcimiz olsun
dua et arkadaşım çok zor biliyorum benimde bebeğimin iki böbreğide yoktu ondan kaybettim.doğal olan herşeyi dene ve dua et inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.azalma olup da sağlıklı bebek doğuran çok var ben ebeyim güven bana.İyi günler kizlar.ben 24+6 yim.bebeğinin suyu sinir da ve bir böbreğinde buyume var çok hafif dedi doktor.her hafta doktora gidiyorum.değişen birşeyyok.forumda yazilanlarin coğunu okudum.canim çok sikkin.dua ediyorum bol bol.Allah yardimcimiz olsun
Canim benim kendini üzme. Suyun miktarını söyledi mi doktor? Benim suyum 16 haftadan itibaren 80 den 50 ye 40 a kadar düştü. O dönemde gebeligi sonlandırmak gerektiğini söylediler bana ama kabul etmedim. hatta bir ara 19 a kadar indi ki dr bana artık kaybediyoruz bitti dedi. Ben her gün sabah ve akşam taze sıkılmış havuc suyu içtim. Taze taze sık katı meyve sıkacağı varsa. Ben sikamadigim zaman satan yerlerden aldım. Çok etkili mi bilmiyorum ama havuc suyu ile kahvaltı veya yemegin arasında 1 saat olsun. 1 saat önce veya sonra.İyi günler kizlar.ben 24+6 yim.bebeğinin suyu sinir da ve bir böbreğinde buyume var çok hafif dedi doktor.her hafta doktora gidiyorum.değişen birşeyyok.forumda yazilanlarin coğunu okudum.canim çok sikkin.dua ediyorum bol bol.Allah yardimcimiz olsun
Canim 10 cm mi 10 ml mi dedi. Çünkü 100 ml olunca 10 diyolar. Benimki daha azdı. Sen havuc suyu iç. 10 cm ise çok fena sayılmaz. Ben daha öncede yazdığım gibi 80 ml ile başladım daha da azaldı. Dr un dediği başka bir şey var mmıKızlar demin Dr kontrolum vardi.suyu hala az 10 dedi.bu olcuyu ben bilmiyorum.normali kaç acaba?
Canim 10 cm mi 10 ml mi dedi. Çünkü 100 ml olunca 10 diyolar. Benimki daha azdı. Sen havuc suyu iç. 10 cm ise çok fena sayılmaz. Ben daha öncede yazdığım gibi 80 ml ile başladım daha da azaldı. Dr un dediği başka bir şey var mmı