- 9 Aralık 2014
- 69
- 24
Hayırlı olsun canım ama kromozomun yarısı mi incelendi?kromozım test sonuçlarımı öğrendim. 22 kromozom incelenmiş ve sonuç normal çıktı.
Loğusa kanaman ne kadar sürmüştü canım, eğer hemen bebek düşünüyosan iç bence hemen gelsin adetin ..Arkadaslar bugün Dr a kontrole gittim ölü doğum yapalı tam 40 gün oldu.Dr hersey normal dedi gebelik testi de yapmıştı her ihtimale karsi o da negatif cikti hatta gebelik için beklemeye gerek yok dedi.adet olmadığım için her ihtimale karşı adet söktürücü verdi kullanma olursun dedi bende ne yapacağımı bilemedim kararsızim sizce ilacı içsem mi regl olmayı mi beklesem???????
Evet, öyle olmuş. Ama neyse ki normal. Şimdi tek sıkıntım mthfr c677t homozigot ve PAI-1 4G-4G olması.H
Hayırlı olsun canım ama kromozomun yarısı mi incelendi?
ne anlama geliyor?Evet, öyle olmuş. Ama neyse ki normal. Şimdi tek sıkıntım mthfr c677t homozigot ve PAI-1 4G-4G olması.
Loğusa kanaman ne kadar sürmüştü canım, eğer hemen bebek düşünüyosan iç bence hemen gelsin adetin ..
psikolojimde cok kotu suan tekrar aynı durumu yaşama korkum varaslında bebek düşünüyorum ama suan değil.dinlenmem gerek.rahim bi toparlansın.logusa kanamam on gun lekelenme tarzında surdu canım.
Genetik pıhtılaşma. Bebeğimin kalbinin durmasına da o sebep olmuşne anlama geliyor?
Benimde öyle sürmüştü canım şimdide ilk adetim bitti yarın kontrol var korunma süresi vermedi doktorlar bana en son gittiğimde rahim iyi durumdaydı ama bakalım yarın gidicem doktora bi sorun yoksa yumurtlama olmuşsa denicem bu ay .. Sende ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım ..aslında bebek düşünüyorum ama suan değil.dinlenmem gerek.rahim bi toparlansın.logusa kanamam on gun lekelenme tarzında surdu canım.
Genetik pıhtılaşma. Bebeğimin kalbinin durmasına da o sebep olmuş
canımm iyiyim çok şükür kaldığımız yerden devam ediyorum, iş güç oyalanıyorum işte, bir de kısmetse 2 gün sonra kutsal topraklardayım hepimize dua edicem,Allah şimdiden kabul etsin, hepinize selamlar...metela nasılsın canım bebiş nasıl tezgülay sende hiç yazmıuorsun arkadaşım nerelerdesin