Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Loğusa kanaman ne kadar sürmüştü canım, eğer hemen bebek düşünüyosan iç bence hemen gelsin adetin ..

Loğusa kanaman ne kadar sürmüştü canım, eğer hemen bebek düşünüyosan iç bence hemen gelsin adetin ..

aslında bebek düşünüyorum ama suan değil.dinlenmem gerek.rahim bi toparlansın.logusa kanamam on gun lekelenme tarzında surdu canım.

aslında bebek düşünüyorum ama suan değil.dinlenmem gerek.rahim bi toparlansın.logusa kanamam on gun lekelenme tarzında surdu canım.
Benimde öyle sürmüştü canım şimdide ilk adetim bitti yarın kontrol var korunma süresi vermedi doktorlar bana en son gittiğimde rahim iyi durumdaydı ama bakalım yarın gidicem doktora bi sorun yoksa yumurtlama olmuşsa denicem bu ay .. Sende ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım ..

Genetik sonucu temiz çıkanların gözü aydın pıhtılaşma çıkan arkadsaşım en azından sebebin belli olmuş inş onunda tedavisi mümkün hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. bizimde baktırdığımız tüm sonuçlar temiz çıktı ama daha ileri genetik test çıkmşı recombine test diye duyanınız bileniniz var mı yaptırıp yaptırmamak da kararsızım ankaradaki druma sorucam bakalım o ne diyecek tabiki maddi boyutu da var bu işin testi yaptırıp hiçbir sonuç alamamak da var dedim ya hakkımızda hayırlısı olsun dua edelim birbirmize

arkadaşlar selam. doğum yapalı tam 51 gun oldu hala adet olmadım.kontrole gittim bi sorun yok çok şükür.adet söktürücü verdi kullansam mı yoksa da beklesem mi bilemedim sizce ne yapmalıyım???acaba ilaç zarar verir mi rahime?

hiç kullnmadım o yüzden bişey diyemiyecem istersen birkaç gün daha bekle sadece süt kesinlsin diye ilaç kullanmıştım zararlı bir şey olsa vermezdi heralde canım içinde şphe varsa da kullanma

Teşekkür ederim canım kullanmaya başladım adet olmayınca da kafaya takar oldum.inş ilaç bitince olurumda rahatlarim şişlik mahvetti beni.bu arada senin adetlerin düzene bindi mi?ikinci adetin zamanında oldu mu.?

sıkıntım olmadı şükür eski düzenim nasılsa öyle devam etti canım sende sıkma canını düzelir merak atme

metela nasılsın canım bebiş nasıl tezgülay sende hiç yazmıuorsun arkadaşım nerelerdesin

metela nasılsın canım bebiş nasıl tezgülay sende hiç yazmıuorsun arkadaşım nerelerdesin
canımm iyiyim çok şükür kaldığımız yerden devam ediyorum, iş güç oyalanıyorum işte, bir de kısmetse 2 gün sonra kutsal topraklardayım hepimize dua edicem,Allah şimdiden kabul etsin, hepinize selamlar...

Allah kabul etsin çok sevindim bizler için bol bol dua et isme dua gönderirsen adım hülya Rabbim dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş.

Arkadaslar ilk adetimi doğumdan tam 58 gün sonra oldum ama çok yoğun bir şekilde oldu.halsiz kaldım kan kaybetmekten.hala devam etmekte beş gün oldu.
tezgulay rabbim kabul etsin inş banada nasip etsin dua edersen ismim gözde.rabbim dualarıni kabul etsin hayırlı yolculuklar canım.

ewet canım öyle oluyor birden çok miktarda geliyor ama sonra normale dönüyor geçiyor bu günler Allahım hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…