Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

İyi günler kizlar.ben 24+6 yim.bebeğinin suyu sinir da ve bir böbreğinde buyume var çok hafif dedi doktor.her hafta doktora gidiyorum.değişen birşeyyok.forumda yazilanlarin coğunu okudum.canim çok sikkin.dua ediyorum bol bol.Allah yardimcimiz olsun

İyi günler kizlar.ben 24+6 yim.bebeğinin suyu sinir da ve bir böbreğinde buyume var çok hafif dedi doktor.her hafta doktora gidiyorum.değişen birşeyyok.forumda yazilanlarin coğunu okudum.canim çok sikkin.dua ediyorum bol bol.Allah yardimcimiz olsun
Canim bol bol havuc suyu ic

canını sıkma arkadaşım suyu azalıp sağlıklı bebek sahibi olan arkadaşlarımızda çok sadece doğum sonrası bebekle meşgul oldujkları için çok yazamıuyorlar

Amin canim bol bol ic iyi geliyormus inseallah bir sikinti cikmaz birde bol bol dua et zikir halinde ol ya safi cek

Sibel henüz araştırma devam ediyor sen düşünüyor musun var mı gittiğin Dr falan planin nedir

Canim nasil bir arastirma yapiyorlar neye bakiyorlar ben dr.ma srdim dediki ancak bebegin 3. Ayinda anlasilabilir baska bisiyle anlayamazsin dedi

Pihtilasma baktirdik kromozom tahliller i yapıldı en son da dna normal mi diye bakılıyor iki defa yasayinca öyle hemen hamilelik düşünemiyorum varsa yapılacak tahliller yaptirmaya çalışıyorum devletin odemedigi bir genel genetik tahlili var Bahçeci kliniği de yapılan ona da çok para istediler dolar üzerinden o yüzden şu sn onuda ysptirmadik bekliyoruz işte hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız ins hayirla sağlıkla da bebeklerimizi kucagimiza alırız ins

Emsey hastanesi var dogum drm zaten genetikte felan bisi bulamadilar bebekte anne karnındayken bakmislardi. Coxuk dr.da kendi dr.ummda ancak hamile kaldigunda 3 ayjnda amniyosentezde anlasilirndedu

dua et arkadaşım çok zor biliyorum benimde bebeğimin iki böbreğide yoktu ondan kaybettim.doğal olan herşeyi dene ve dua et inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.azalma olup da sağlıklı bebek doğuran çok var ben ebeyim güven bana.

Kızlar demin Dr kontrolum vardi.suyu hala az 10 dedi.bu olcuyu ben bilmiyorum.normali kaç acaba?

Canim benim kendini üzme. Suyun miktarını söyledi mi doktor? Benim suyum 16 haftadan itibaren 80 den 50 ye 40 a kadar düştü. O dönemde gebeligi sonlandırmak gerektiğini söylediler bana ama kabul etmedim. hatta bir ara 19 a kadar indi ki dr bana artık kaybediyoruz bitti dedi. Ben her gün sabah ve akşam taze sıkılmış havuc suyu içtim. Taze taze sık katı meyve sıkacağı varsa. Ben sikamadigim zaman satan yerlerden aldım. Çok etkili mi bilmiyorum ama havuc suyu ile kahvaltı veya yemegin arasında 1 saat olsun. 1 saat önce veya sonra.
Her şeyden önemlisi Allaha Sığın. O bizim için en iyisini bilir. Ben kendimi üzücü sonuca alistirmak için bir çok düşünceye kaptırmıştim. Ben suyun azaldığını öğrendiğim Filistin bombalanmisti ve bir çok anne evladının cansız bedenini basmıştı bagrina. Ondan daha mı fazla yanacak canın kokusunu bilmedigim bir evlat için dedim. Elbette ki yanacakti canım ama bu durumla karşılaştığım için acilardan acı beğenmek zorunda kalmıştım.
Ama Allaha Şükür ki Rabbim bana evladimi bağışladı. Hem de dr larin soyledigi karsilasabilecegim bir çok aksiligin hiçbiri olmadan. Inşallah bundan sonra da bir aksilik le karşılaşmam. Ne çok yazdım kusura bakmayın.
Rabbim sana da diğer arkadaslarima da saglikla evladını kucağıniza almanızi nasip etsin. Bol bol da su iç faydası var mı bilmiyorum ama iç.

Kızlar demin Dr kontrolum vardi.suyu hala az 10 dedi.bu olcuyu ben bilmiyorum.normali kaç acaba?
Canim 10 cm mi 10 ml mi dedi. Çünkü 100 ml olunca 10 diyolar. Benimki daha azdı. Sen havuc suyu iç. 10 cm ise çok fena sayılmaz. Ben daha öncede yazdığım gibi 80 ml ile başladım daha da azaldı. Dr un dediği başka bir şey var mmı

Canim 10 cm mi 10 ml mi dedi. Çünkü 100 ml olunca 10 diyolar. Benimki daha azdı. Sen havuc suyu iç. 10 cm ise çok fena sayılmaz. Ben daha öncede yazdığım gibi 80 ml ile başladım daha da azaldı. Dr un dediği başka bir şey var mmı

metala
10cm dedi doktor.böbreklerin ve idrar yollarının incelenmesi lazım dedi.prof.görmesi lazım seni dedi. çok zor bir süreç.havuc suyu ve bol su ıcmeye devam ..
ilgilendiğiniz için cok tesekkur ederim.

X