Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Arkadaslar ilk adetimi doğumdan tam 58 gün sonra oldum ama çok yoğun bir şekilde oldu.halsiz kaldım kan kaybetmekten.hala devam etmekte beş gün oldu.
tezgulay rabbim kabul etsin inş banada nasip etsin dua edersen ismim gözde.rabbim dualarıni kabul etsin hayırlı yolculuklar canım.

Allah kabul etsin çok sevindim bizler için bol bol dua et isme dua gönderirsen adım hülya Rabbim dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş.
sağolun arkadaşlar dua edeceğim sizlere ve burda konuşup da ismini bilmediğim diğer arkadaşlarımıza, Allah kim için dua ettiğimi biliyodur,kalın sağlıcakla :)

herkese merhaba burada yazanların hepsini okudum benimde cennette bir meleğim var ve sorun aynı su azalması.çok zor bir dönem Rabbim sabır versin. öğrenmek istediğim şu bebeğimde ayak kısmında bozukluk vardı sizlerde de böyle bir orun var mı? tekrar bebek düşünüyorum fakat korkuyorum.

herkese merhaba burada yazanların hepsini okudum benimde cennette bir meleğim var ve sorun aynı su azalması.çok zor bir dönem Rabbim sabır versin. öğrenmek istediğim şu bebeğimde ayak kısmında bozukluk vardı sizlerde de böyle bir orun var mı? tekrar bebek düşünüyorum fakat korkuyorum.
merhaba çok geçmiş olsun Allah sabır versin kaçıncı haftada suyun azaldı ne zaman doğum yaptın biraz bilgi verirmisin ?
benim ilk bebeğimde el ve ayakta vardı canım şekil bozukluğu olabiliyor sıvısız< kaldığı için hangi ildesin

merhaba çok geçmiş olsun Allah sabır versin kaçıncı haftada suyun azaldı ne zaman doğum yaptın biraz bilgi verirmisin ?
benim ilk bebeğimde el ve ayakta vardı canım şekil bozukluğu olabiliyor sıvısız< kaldığı için hangi ildesin

Cok sagol canim 13.haftada su azalmasi farkedildi.bana test yapildi kan pihtilasmasi cikti.bebeğimde mesane tikanikliği var dedi dr. Down sendromu va alt nali böbrek dedi prof.amniyosentez yapildi sonuc temiz cikti prof gebeliğimi sonlandirmak istedi ben istemedim ve 16.haftadan beri iğne kullandim kan sulandirici. 31.haftada dogum yaptim bebegim 8saat yasadi ben gormedim uzerinden 10 ay gecmesine ragmen hala ruyalarimda bebegimi ya da hamile oldugumu goruyorum.cok zor Rabbim bizlere ayni aciyi yasatmasin ilk gebeliğimdi .eşimde şekil bozuklugu vardi kaan hocada tedavi olduk.simdi arastirma halindeyiz.genetik test temiz cikti.ama hala tedirginliğim var....

Cok sagol canim 13.haftada su azalmasi farkedildi.bana test yapildi kan pihtilasmasi cikti.bebeğimde mesane tikanikliği var dedi dr. Down sendromu va alt nali böbrek dedi prof.amniyosentez yapildi sonuc temiz cikti prof gebeliğimi sonlandirmak istedi ben istemedim ve 16.haftadan beri iğne kullandim kan sulandirici. 31.haftada dogum yaptim bebegim 8saat yasadi ben gormedim uzerinden 10 ay gecmesine ragmen hala ruyalarimda bebegimi ya da hamile oldugumu goruyorum.cok zor Rabbim bizlere ayni aciyi yasatmasin ilk gebeliğimdi .eşimde şekil bozuklugu vardi kaan hocada tedavi olduk.simdi arastirma halindeyiz.genetik test temiz cikti.ama hala tedirginliğim var....
başın saolsun arkadaşım aslında haftanızda iyiymiş ama nasipten öteye gidilmiyor işte sıvın hiç artmadımı at nali böbrekde mi varmış ya daha neler duyacaz bizede hep kistik böbrek dediler ama otopside bişey çıkmadı kan sulandırıcı da kullanmışsın bende bundan sonraki gebeliğimde kullanacam galiba gerçi pıhtılaşma da yok ama dr tedbir amaçlı kullan dedi işte kaan hoca hangi hastanede tek drla kalma canım mutlaka tam teşekkül bir hastaneye de git tabi inş Rabbim tekrar yaşatmaz. eşimde şekil bozukluğu var derken fiziksel mi yoksa kromozom bozukluğu faln mı siz kendinizede test baktırdınız mı ya da bebeğe

Canim 16.haftama kadar iğne kullanmadiğim için bebeğim beslenememiş gelişimi geriydi iğneden sonra toparladi fakat cigerleri gelişmemiş bi de belden aşagisi bitişik haldeymiş.zaten cinsiyetini doğana kadar öğrenemedik çunku bacaklari toplamis dedi dr.birçok dr.göründüm hepsi gebeliğimi sonlandirmak istedi. Eşimde sperm morfolojik bozukluk vardi ankarada kaan aydosta gittik gerçekten alaninda çok iyi tekrar gideceğiz sperm dna hasar testi yaptirin dedi.muayene 4 ay sonra.ben de birkaç dr.alaninda isim yapmis mail attim biri şeker hastaliğimin olup olmadiğini diğeri tüp bebek yapin dedi kararsizim...

Canim 16.haftama kadar iğne kullanmadiğim için bebeğim beslenememiş gelişimi geriydi iğneden sonra toparladi fakat cigerleri gelişmemiş bi de belden aşagisi bitişik haldeymiş.zaten cinsiyetini doğana kadar öğrenemedik çunku bacaklari toplamis dedi dr.birçok dr.göründüm hepsi gebeliğimi sonlandirmak istedi. Eşimde sperm morfolojik bozukluk vardi ankarada kaan aydosta gittik gerçekten alaninda çok iyi tekrar gideceğiz sperm dna hasar testi yaptirin dedi.muayene 4 ay sonra.ben de birkaç dr.alaninda isim yapmis mail attim biri şeker hastaliğimin olup olmadiğini diğeri tüp bebek yapin dedi kararsizim...
mutlaka yaptırın o testi o zaman ve sonucuna göre tekrar muayeneye gidersiniz artık tıpın dru galiba özelinede gitmişsinizdir diğer drların isimlerini de yazarsan sevinirim bende tıpta Bülent berkere gittim bebklerimiz kaybettikten sonra ama hiçbir hastalıktan ya da şundan olmuştur demedi şeker hastalığı olup olmadığımı soran bile olmadı ama sıvısı çok olanları ilgilendiriyor diye biliyorum tüp bebek işini kim söyledi çok merka ettim doğrusu bende çok genetikçiye gittim canım tüp bebeğin ortada bir hastalık belirtisi olmayınca hiçbir anlamı olmadığını söylediler mantıklı geldi sizin bebeğe otopsi yapıldı mı peki belden aşağı bitişik olmasının bir hastalıkla alakası varmıymış caba bebeğinizin cinsiyeti neydi bizim bebeklerde gelişim geriliği yoktu ama sıvı az olduğu için zaten akciğerler gelişmemiş oluyor ve erken doğumla beraber de daha da gelişmiyor sezeryan mı oldun peki normal doğum mu

canım ben ilk bebeğimi 34.hafta doğum yaptım birgün yaşadı ve iikinci bebeğimi 28.hafta doğum yaptım bir hafta yaşadı ilk bebeğimizde el ve yakta şekil bozukluğu vardı susuz kaldığı için aynı yöndeydi olabiliyormuş bu tür şeyler

size morfolojik bozukluktan dolayı tavsiye etmiş olabilirler tüp bebeği o kısmı hızlı geçmişim :)

Genetik testi devlet hastanesinde yaptirdim.baska yerde tekrar yaptirmadim.tüp bebek yaptirmami söyleyen dr.ismini vermeyim sana msj atayim ama yeni üye olduğum için msj atabilir miyim tam bilmiyorum.otopsi yaptirmadik.üniversitede prof.ve ozel hastanede isim yapmis dr.gittim çoğu sebep bulamadi böbrek ve mesane tikanikliği ya da pihtilaşmadan dedi tekrar olur mu diye sorunca cevap veremiyorlar.Rabbim hayirlisini versin açikcasi ne yapacağimi bilmiyorum.

Genetik testi devlet hastanesinde yaptirdim.baska yerde tekrar yaptirmadim.tüp bebek yaptirmami söyleyen dr.ismini vermeyim sana msj atayim ama yeni üye olduğum için msj atabilir miyim tam bilmiyorum.otopsi yaptirmadik.üniversitede prof.ve ozel hastanede isim yapmis dr.gittim çoğu sebep bulamadi böbrek ve mesane tikanikliği ya da pihtilaşmadan dedi tekrar olur mu diye sorunca cevap veremiyorlar.Rabbim hayirlisini versin açikcasi ne yapacağimi bilmiyorum.
sen bi bak mesaj atabiliyormusun ama belli bir sayıda gönderin olması gerekiyor galiba olmazsa faceden görüşebiliriz istersen ben sana mesaj atarım şimdi amin hayırlısı tabiki sende baya araştırma yapmışsın benim gibi ankara ortak noktamız birbirimize yardımcı oluruz belki sezeryanmı olmuştun peki

Hally msj attim.evet sezeryan olmuştum.eşim arastirmalarimdan cildirsa da vazgecmeyeceğim araştirmaktan:)tabi paylaşirim.

ewet araştırma süreci zor ve yorucu ama sonucu güzel olacaksa eğer katlanacaz inş artık zor günler geçirmeyiz

X