Amniyon sıvısının fazla olması

off offf benim bebeğimin suyuda fazla çıkdı...
bakalım neler bekliyor bizi:KK43:(

insallah Allah'in izniyle bi sey olmaz canim ya
bende cok korkmustum deli doktor nolcak :eek:klava:
Allah buyuk bi sey olmaz insallah sag selim alirsin bebegini kollarina
ben seni cok iyi anliyorum
dua et sakin dua etmeyi birakma ben o kadar dua ettim ve kabul etti rabbim'e sukurler olsun
bende dua ederim bi sey olmasin die hic merak etme korkma canim benim:1hug:a.s.

benimkide tam tersi di çorumlu suyum azdı çooook çektim çok bebişimde gelişmedi yani zayıf bi bebişim oldu çok şükür herşey normal ama dikkat etmek lazım oligohidramniyos benimki ayyyy neyse atlattık ayrıca benim 3.cü bebek ama hiç böle bi şey başıma gelmemişti

kıslar bılıyorum cokkk oncelerı yasamıssınız sız bu konuyu umarım hepınız sag salım almıssınızdır bebıslerınızı kucagınıza.
bende yenı ogrendım elım kolum baglandı ne olacak ne bıtecek cok korkuyorum offf caresızlık ne kotu bırseymıs.benımde suyum fazla cıktı.
sızın bebeklerınız ıyı sımdı ?

Ben de merak ettim. Bu sorunu yaşayan arkadaşların bebekleri nasıl acaba? Sağ salim atlattılar mı acaba bu durumu?

kızlar içinizi rahat tutun. benim ilk bebeğimde suyu fazlaydı. dr bir sürü şey saydı herşeye hazırlıklı ol dedi 4 boyutlu ultrason çekildi.
çok şükür çok sağlıklı bir kızım var.hiç bir sorun olmadı.şuan 2 yaşında
inş. sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

Benim de kontrolde suyum fazla çıktı .Çok korkuyorum birşey olacak diye.
2.düzey doppler istedi doktorum 8 aralıkta bir profesöre çektiricem inşallah bir sorun çıkmaz .

bana da amniyon sıvısı en üst seviyede gözüküyor dedi dün doktorum, ne demekse en üzt seviye, sanki ölçtü! şekerden kaynaklanabilir dedi, zaten 50 mg şeker yüklemesi için gitmştim. ama sonucum iyi çıktı. belki 100 mg ister. neyse ben çok panik olmadım arkadaşlar, nedense içim rahat, Rabb'ime emanet, düzenli takiplerimi yaptıracağım elbette ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum hiç. inşAllah bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza...

Benim kizim dogdu cok sukur sapa saglam 2 bucuk yasinda simdi Masallah :KK70:

Merhaba..
Bugün aynı sıkıntı bende de ortaya çıktı.. Kızım çok sağlıklı diyorsunuz.. Maşallah çok sevindim..
Sorum şu olacak acaba doğumda bi sıkıntı yaşadınızmı? Yani erken doğum? ya da bebeğin iri doğması... gibi????

benimde suyum fazla çıktı bebeğim iriymiş bebeğimde bi sıkıntı gözükmüyormuş ama yinde sıkıntı yapıyor insan dinlenmek lazımmış erken doğuym tehlikesi yüzünden

arkadaşlar ben 8+3 haftalık hamileyim banada bu gün amniyo sıvısı fazla dedi sizce bi sorun var demek mi bu ?

Gebelikte 30.haft adayım.benimde suyu biraz fazlaymış.benimde canim sıkıldı.şekerden olabilir dedi dr.diyetteyim şimdi.umarım bir sorun cikmaz

X