Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Iyi o zaman canım sana şimdiden hayırlı olsun mutlu haberlerini bekliyoruz

[QUOTEbeniip izmirli, post: 38603719, member: 643850"]Benimde Bebeğimi kaybedeli 33 gün oldu ve acım hale taze hiç aklımdan çıkmıyor ve bebek istiyorum Rabbimin izniyle tekrar ama Dr um 6 ay bekle dedi.sanada çok geçmiş olsun canım. Biz otopsi yaptırmıştıkbebeğe renal agenezi sorunu vardı.sonuçta çıktı bebegimin iki böbreği yoktu.suyu bitti ve suni sancıyla doğumu başlattılar. Sen bebeğeni hangi sorudan kaybettin?Bu arada kurtajdan ne kadar sonra tekrar adet oldun?ben hala olmadım 33 gün oldu.acaba ne kadar beklesem?[/QUOTE]
Canim benim 16. Haftasinda kontrole gitmistim.o zaman.cikti.bebegin sivisi 3 ay otomatik.kendi.yapiyormus. sonrasi keseye idrarini yapiyormus erkek bebekti.pipisinde bir darlik vardi idrarini keseye yapamadigindan mesanesi sisti bobreklere baski yapmaya basladi.zamanla bobrekleri.harap oldu ve suyu azalmaya.basladi.dr.lar bir an once aldirmam.gerektigini söyledi lakin aldirmadim sonuna kadar gittim.gitmedigim dr kalmadi.nereye gittiysem olumsuz cevap aldim.sonra ehli sunnet bir dr buldum rahatlatti.beni.35. Haftada dogum gerceklesti bebegim 6 saat yasadi vefat etti ve tibbende bir neden bulunamadi milyonda bir gorulen bir vakkaymis dua edelim.birbirmize inseallah Rabbim de bebekte bizden razidir

Canim 38 ne kadar regliydim sonra kesildi.uzerine 2 haftada bir regl gormye.basladim dr.um 2-3 ay korun dedi bebegimi 2.5 oldu.kaybedeli.drma sordum hamilelik.once napmaliyim die dediki 3 ay amniyon sivisjndan anlayabiliriz dedii

cok cok gecmıss olsun allahıyardımcınız olsun arkadasımmmm

Canim benim 16. Haftasinda kontrole gitmistim.o zaman.cikti.bebegin sivisi 3 ay otomatik.kendi.yapiyormus. sonrasi keseye idrarini yapiyormus erkek bebekti.pipisinde bir darlik vardi idrarini keseye yapamadigindan mesanesi sisti bobreklere baski yapmaya basladi.zamanla bobrekleri.harap oldu ve suyu azalmaya.basladi.dr.lar bir an once aldirmam.gerektigini söyledi lakin aldirmadim sonuna kadar
gittim.gitmedigim dr kalmadi.nereye gittiysem olumsuz cevap aldim.sonra ehli sunnet bir dr buldum rahatlatti.beni.35. Haftada dogum gerceklesti bebegim 6 saat yasadi vefat etti ve tibbende bir neden bulunamadi milyonda bir gorulen bir vakkaymis dua edelim.birbirmize inseallah Rabbim de bebekte bizden razidir[/QUOTE]

Icımiz aciyor ama rabbim böyle hayırlı görmüş.rabbim hepimizin yüzünü saglikli bir bebekle güldürsün inş.

Canim 38 ne kadar regliydim sonra kesildi.uzerine 2 haftada bir regl gormye.basladim dr.um 2-3 ay korun dedi bebegimi 2.5 oldu.kaybedeli.drma sordum hamilelik.once napmaliyim die dediki 3 ay amniyon sivisjndan anlayabiliriz dedii
canım çok geçmiş olsun bende ölü doğum yaptım 5 aylık.47 gün oldu.30 gün lohusa kanamam oldu.sonra adet oldum 1 hafta sonra tekrar adet oldum senin gibi.1 hafta temiz kaldım yani.bu durum normal mi şuan için anlamadım.dr a ilk adetten gittim i,yi demişti ama şimdi yine oldum.sen dr a sordunmu bu durumu acaba endişelenmeye başladım ben.

arkadaşım benim doğumum sezeryan ile olduğu için dr 1 yıl bekle dedi,o da sezeryanın kendisinden kaynaklanıyor dikişlere bir şey olmasın diye ama ben 9. aydan sonra tekrar denemeyi düşünüyorum bakalım önümüzde daha çook uzun zaman var

Hakkında hayırlısı canım rabbim en kisa zamanda güldürur insallah.

merhaba arkadaşım nasılsın genetik sonuçlarını bizede bildirirsin ben ne var ne yok yaptırdım temiz çıktı ama senin şu amerikaya giden dediğin test hangisi oluyor acaba hamileyken mi yapılıyor adı sanı yok mu ki ilk defa duydum merak ettim bilgilendirirsen sevinirim bende hala bahçeci kilniği arayıp öğrenmem gerekiyor ordada bi tahlil varmış genetik hastalıklar varmı yok mu öğrenilebiliyormuş hem de hamile olmadan yarın unutmasamda arasam bizlere faydası olur mu ki

[QUOTEarkadaslar
Canim oncelikle.basin sagolsun
Olu derken neyden kaynakli acaba söyledilermi.bu arada arkadaslarla konustum onlarinda ilk zamanlar duzensizmis sonradan duzene girmis korkma

vi, post: 38669648, member: 637247"]canım çok geçmiş olsun bende ölü doğum yaptım 5 aylık.47 gün oldu.30 gün lohusa kanamam oldu.sonra adet oldum 1 hafta sonra tekrar adet oldum senin gibi.1 hafta temiz kaldım yani.bu durum normal mi şuan için anlamadım.dr a ilk adetten gittim i,yi demişti ama şimdi yine oldum.sen dr a sordunmu bu durumu acaba endişelenmeye başladım ben.[/QUOTE]
Canim arkadaslar

Icımiz aciyor ama rabbim böyle hayırlı görmüş.rabbim hepimizin yüzünü saglikli bir bebekle güldürsün inş.[/QUOTE]

Amin canim cumlemizin

Merhaba canım, yazıları okuyunca cevap vermek istedim. Benimde 6 aylık ölü normal doğum olmuştu, 10 gün sürmüştü kanamam bugün 34.gün ve şükür beklemen adet oldum ..
Bizim durum aynı gibi. Allah sabır versin.

kromozım test sonuçlarımı öğrendim. 22 kromozom incelenmiş ve sonuç normal çıktı.

Canim arkadaslar[/QUOTE]
canım kalp anomalisi vardı yaşamla bağdaşmayan doğar doğmaz ölür dedi tüm dr lar

Arkadaslar bugün Dr a kontrole gittim ölü doğum yapalı tam 40 gün oldu.Dr hersey normal dedi gebelik testi de yapmıştı her ihtimale karsi o da negatif cikti hatta gebelik için beklemeye gerek yok dedi.adet olmadığım için her ihtimale karşı adet söktürücü verdi kullanma olursun dedi bende ne yapacağımı bilemedim kararsızim sizce ilacı içsem mi regl olmayı mi beklesem???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…