- 9 Aralık 2014
- 69
- 24
Yok canım normal evde yapılan ovulasyon testini hastanede daha sağlıklı bi şekilde doktor kontrolünde yaptırıcam .. Yumurta oluşmuşmuş kaç mm diye kontrol ediyo 2 günde 1 , en son yumurta çatlamaya geldiğinde ve çatladığında söylüyo ilişkiyi ayarlıyosun ona göre, kaybettiğim bebeğime de bu şekilde hamile kalmıştım ilk ayda .. Çok şükür sorun yok hemen hamile kalabiliyorum ama şu an beklicek halim yok psikolojimi düzeltmem için iyi habere ihtiyacım var .. 36.gün bugün doğum yapalı korunma sürem yok canım herşey yolundaymış doktorum sakıncası yok senin için sen hiç bekleme denemelere başla dedi adetim bitince gidicem doktora inşallah
İnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum 6 ayda beklemeye razıyım .. İnşallah hepimize sağlıklı evlat versin allah, beklemek zor hepimiz için ..Iyi o zaman canım sana şimdiden hayırlı olsun mutlu haberlerini bekliyoruz
ya kızlar kaç adet sonra başlamayı düşünüyorsunuz ben ilk adetimi oldum 2 adet kaldı ama 1 adet daha olup başlasam mı diyorum
Amin inşallah canım benimİnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum 6 ayda beklemeye razıyım .. İnşallah hepimize sağlıklı evlat versin allah, beklemek zor hepimiz için ..
Canim benim 16. Haftasinda kontrole gitmistim.o zaman.cikti.bebegin sivisi 3 ay otomatik.kendi.yapiyormus. sonrasi keseye idrarini yapiyormus erkek bebekti.pipisinde bir darlik vardi idrarini keseye yapamadigindan mesanesi sisti bobreklere baski yapmaya basladi.zamanla bobrekleri.harap oldu ve suyu azalmaya.basladi.dr.lar bir an once aldirmam.gerektigini söyledi lakin aldirmadim sonuna kadar[QUOTEbeniip izmirli, post: 38603719, member: 643850"]Benimde Bebeğimi kaybedeli 33 gün oldu ve acım hale taze hiç aklımdan çıkmıyor ve bebek istiyorum Rabbimin izniyle tekrar ama Dr um 6 ay bekle dedi.sanada çok geçmiş olsun canım. Biz otopsi yaptırmıştıkbebeğe renal agenezi sorunu vardı.sonuçta çıktı bebegimin iki böbreği yoktu.suyu bitti ve suni sancıyla doğumu başlattılar. Sen bebeğeni hangi sorudan kaybettin?Bu arada kurtajdan ne kadar sonra tekrar adet oldun?ben hala olmadım 33 gün oldu.acaba ne kadar beklesem?
canım çok geçmiş olsun bende ölü doğum yaptım 5 aylık.47 gün oldu.30 gün lohusa kanamam oldu.sonra adet oldum 1 hafta sonra tekrar adet oldum senin gibi.1 hafta temiz kaldım yani.bu durum normal mi şuan için anlamadım.dr a ilk adetten gittim i,yi demişti ama şimdi yine oldum.sen dr a sordunmu bu durumu acaba endişelenmeye başladım ben.Canim 38 ne kadar regliydim sonra kesildi.uzerine 2 haftada bir regl gormye.basladim dr.um 2-3 ay korun dedi bebegimi 2.5 oldu.kaybedeli.drma sordum hamilelik.once napmaliyim die dediki 3 ay amniyon sivisjndan anlayabiliriz dedii
arkadaşım benim doğumum sezeryan ile olduğu için dr 1 yıl bekle dedi,o da sezeryanın kendisinden kaynaklanıyor dikişlere bir şey olmasın diye ama ben 9. aydan sonra tekrar denemeyi düşünüyorum bakalım önümüzde daha çook uzun zaman var
hayır arkadaşım henüz yaptırmadım ocak ayı içinde kendi dr uma gidicem,bi de genetik test için görüşmeye gidicez,bunlar temiz çıksa bile bi sonraki hamilelikte yine test yaptırırız diye düşünüyorum hani kan testleri amerikaya gidiyor ya onlardan, gerçi doktorum bunu yaptımak yerine CVS yaptır diyecek bakalım bunun için önce bi zaman geçmesi lazım ki hamile kalabilelim[/QUOTE merhaba arkadaşım nasılsın genetik sonuçlarını bizede bildirirsin ben ne var ne yok yaptırdım temiz çıktı ama senin şu amerikaya giden dediğin test hangisi oluyor acaba hamileyken mi yapılıyor adı sanı yok mu ki ilk defa duydum merak ettim bilgilendirirsen sevinirim bende hala bahçeci kilniği arayıp öğrenmem gerekiyor ordada bi tahlil varmış genetik hastalıklar varmı yok mu öğrenilebiliyormuş hem de hamile olmadan yarın unutmasamda arasam bizlere faydası olur mu ki
Canim oncelikle.basin sagolsuncanım çok geçmiş olsun bende ölü doğum yaptım 5 aylık.47 gün oldu.30 gün lohusa kanamam oldu.sonra adet oldum 1 hafta sonra tekrar adet oldum senin gibi.1 hafta temiz kaldım yani.bu durum normal mi şuan için anlamadım.dr a ilk adetten gittim i,yi demişti ama şimdi yine oldum.sen dr a sordunmu bu durumu acaba endişelenmeye başladım ben.
Canim benim 16. Haftasinda kontrole gitmistim.o zaman.cikti.bebegin sivisi 3 ay otomatik.kendi.yapiyormus. sonrasi keseye idrarini yapiyormus erkek bebekti.pipisinde bir darlik vardi idrarini keseye yapamadigindan mesanesi sisti bobreklere baski yapmaya basladi.zamanla bobrekleri.harap oldu ve suyu azalmaya.basladi.dr.lar bir an once aldirmam.gerektigini söyledi lakin aldirmadim sonuna kadar
gittim.gitmedigim dr kalmadi.nereye gittiysem olumsuz cevap aldim.sonra ehli sunnet bir dr buldum rahatlatti.beni.35. Haftada dogum gerceklesti bebegim 6 saat yasadi vefat etti ve tibbende bir neden bulunamadi milyonda bir gorulen bir vakkaymis dua edelim.birbirmize inseallah Rabbim de bebekte bizden razidir
Bizim durum aynı gibi. Allah sabır versin.Merhaba canım, yazıları okuyunca cevap vermek istedim. Benimde 6 aylık ölü normal doğum olmuştu, 10 gün sürmüştü kanamam bugün 34.gün ve şükür beklemen adet oldum ..
Canim arkadaslar[/QUOTE][QUOTEarkadaslar
Canim oncelikle.basin sagolsun
Olu derken neyden kaynakli acaba söyledilermi.bu arada arkadaslarla konustum onlarinda ilk zamanlar duzensizmis sonradan duzene girmis korkma
vi, post: 38669648, member: 637247"]canım çok geçmiş olsun bende ölü doğum yaptım 5 aylık.47 gün oldu.30 gün lohusa kanamam oldu.sonra adet oldum 1 hafta sonra tekrar adet oldum senin gibi.1 hafta temiz kaldım yani.bu durum normal mi şuan için anlamadım.dr a ilk adetten gittim i,yi demişti ama şimdi yine oldum.sen dr a sordunmu bu durumu acaba endişelenmeye başladım ben.