Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Amin

Genetik test yaptırdın mi arkadaşım?
hayır arkadaşım henüz yaptırmadım ocak ayı içinde kendi dr uma gidicem,bi de genetik test için görüşmeye gidicez,bunlar temiz çıksa bile bi sonraki hamilelikte yine test yaptırırız diye düşünüyorum hani kan testleri amerikaya gidiyor ya onlardan, gerçi doktorum bunu yaptımak yerine CVS yaptır diyecek bakalım bunun için önce bi zaman geçmesi lazım ki hamile kalabilelim

2014 bizler için çok zordu kızlar dileğim yeni yılda birbirimize hayırlı ve müjdeli haberler verelim,mutluluklarımızı paylaşalım İnşaAllah

bebeğinde renal agenezi olan arkadaşlarım (böbreğinin biri veya ikiside olmayan) neden kaynaklandığını dr unuz söyledi mi?gebelikte kullandığınız ilaçların ya da eşinizin kullandığı ilaçların bir etkisi var mıdır?bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur.şimdiden teşekkürler

canım geçmiş olsun ben doğumdan 33 gün sonra adet oldum 30 gün lohusa kanamam oldu o bitti 3 gün sonra adetm geldi dr banada 3 ay bekle dedi

canım geçmiş olsun ben doğumdan 33 gün sonra adet oldum 30 gün lohusa kanamam oldu o bitti 3 gün sonra adetm geldi dr banada 3 ay bekle dedi

Teşekkür ederim canım banada Dr 35-40 gün sonra adet olursun olmazsa tekrar gelirsin dedi.benim doğum sonrası kanama az az 5 gun sürdü. Sonra bitmişti.

Teşekkür ederim canım banada Dr 35-40 gün sonra adet olursun olmazsa tekrar gelirsin dedi.benim doğum sonrası kanama az az 5 gun sürdü. Sonra bitmişti.
ne güzel senin hemen bitmiş.ben artık ped koymaktan pişik olmuştum.bana 1.5 ay oldu.2 adetim kaldı ama bazen o kadar özlem çekiyorum ki acaba 2.adetten sonra başlasam mı diyorum.sonra korkuyorum amannnn ne biliyim ya.bu gün görümcemin hamile olduğun u öğrendim benden saklıyorlar birde.tesadüfen öğrendim onun adına sevindim ama çok üzüldüm birde benden saklamaya çalışmaları daha çok üzdü.ne zamana kadar saklayacaklarsa işte.biliyorum üzülürüm diye yaptılar ama daha çok üzüldüm işte

Erkenmis senin zaten canım üç ay demiş bence bekle derim süreci. Evet insan her bir gebelik olayı haberinde bebek görünce çok etkileniyor.ben bir de ebeyim bebeklere aşı yaparken çok etkileniyorum. Benimki böyle olcakti diyorum çok zor.bu arada dogum olduktan sonra kalan parçaları temizledi mi Dr? hala da adet olmadım umarım bir sorun yoktur bi de gebelik olmussa diye endişem vr

Merhaba canım, yazıları okuyunca cevap vermek istedim. Benimde 6 aylık ölü normal doğum olmuştu, 10 gün sürmüştü kanamam bugün 34.gün ve şükür beklemen adet oldum ..

canım doğumdan sonra kürtaja alıp temizlediler.zaten 35 gün sonra kontrole gittim dr adet olmuşsun içerisi temiz dedi.korunmuyor muydunuz canım

Merhaba canım, yazıları okuyunca cevap vermek istedim. Benimde 6 aylık ölü normal doğum olmuştu, 10 gün sürmüştü kanamam bugün 34.gün ve şükür beklemen adet oldum ..

aaa olmuşsun ben bunu yeni gördüm artık başlarsın canım yavaştan hayırlısıyla gelsin miniğin..

canım doğumdan sonra kürtaja alıp temizlediler.zaten 35 gün sonra kontrole gittim dr adet olmuşsun içerisi temiz dedi.korunmuyor muydunuz canım

Kaza olabilir canım inşallah bişi olmamıştır. Psikolojik yönden etkilendim ya belki gecikme ondandir.

aaa olmuşsun ben bunu yeni gördüm artık başlarsın canım yavaştan hayırlısıyla gelsin miniğin..
Sağol canım, aynen adet bitsin kontrole gidip yumurta takibine başlicam hemen bu ay ilk denememiz olucak bakalım :) inşallah bi daha adet olmam son adet tarihi 1 ocak kalır :)

ya kızlar kaç adet sonra başlamayı düşünüyorsunuz ben ilk adetimi oldum 2 adet kaldı ama 1 adet daha olup başlasam mı diyorum
Bana 6 ay dediler bakalım kısmet bir daha olur diye çok korkuyorum çok acı çektim daha da çekiyorum manevi acı daha kötümus fizikselden ah ah..

Sağol canım, aynen adet bitsin kontrole gidip yumurta takibine başlicam hemen bu ay ilk denememiz olucak bakalım :) inşallah bi daha adet olmam son adet tarihi 1 ocak kalır :)
Yumurta takibi derken tüp bebek için mi?senin bekleme süren ne kadar di cnm?inş senin için hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin.

Yumurta takibi derken tüp bebek için mi?senin bekleme süren ne kadar di cnm?inş senin için hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin.
Yok canım normal evde yapılan ovulasyon testini hastanede daha sağlıklı bi şekilde doktor kontrolünde yaptırıcam .. Yumurta oluşmuşmuş kaç mm diye kontrol ediyo 2 günde 1 , en son yumurta çatlamaya geldiğinde ve çatladığında söylüyo ilişkiyi ayarlıyosun ona göre, kaybettiğim bebeğime de bu şekilde hamile kalmıştım ilk ayda .. Çok şükür sorun yok hemen hamile kalabiliyorum ama şu an beklicek halim yok psikolojimi düzeltmem için iyi habere ihtiyacım var .. 36.gün bugün doğum yapalı korunma sürem yok canım herşey yolundaymış doktorum sakıncası yok senin için sen hiç bekleme denemelere başla dedi adetim bitince gidicem doktora inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…