Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Canım çok mutlu oldum. İnş her şey hep yolunda gider. Allah bebeğine ailesiyle hayırlı uzun ömür versin. Bize de dua et olur mu..

Canım çok mutlu oldum. İnş her şey hep yolunda gider. Allah bebeğine ailesiyle hayırlı uzun ömür versin. Bize de dua et olur mu..
Amin arkadaşım. Rabbim inşallah en kisa zamanda buradaki tüm arkadaslara sağlıklı hamilelik ler sağlıklı evlatlar nasip eder. Ben hala inanamıyorum rüya gibi şu an her şey.

inşallah canım genetikte olsa tekrarlama olasılığı %3 müş bu da bi daha denk gelirse allahtan deyip ne yapabiliriz ki.tedavisi yok maalesef.sana da cok geçmiş olsun rabbim sabır versin.sen neden kaybettin bebeğini seninki baya büyümüş?

Kızlar merhaba;
Bende sabahtan beri burada yazılanları okudum. Allah herkese dermansız dert vermesin inşallah. Bende şu anda 24 haftalık hamileyim. Geçen cuma gününe kadar her şey yolunda giden bir hamileliğim vardı. Cuma günü doktor kontrolüne gittiğimizde bebeğimin sol böbreğinin olmadığını söyledi doktor. Bizi radyoloji uzmanına ayrıntılı ultrason için gönderdi. Bizde hemen çıkıp ayrıntılı usg ye gittik. Maalesef orda da bebeğin sol böbreğinin olmadığını söylediler. Dünyam başıma yıkıldı. 3 gündür ne yapacağımı bilemez halde dolaşıyorum. Aklımın köşesinden çıkmıyor bir türlü sürekli ağlar vaziyetteyim. Ben 38 yaşındayım 2 tane de aslan gibi evladım var 2 evladımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tek aklıma gelen yaşımdan dolayı diye düşünüyorum. Benim bebeğin sıvısıyla ilgili gayet iyi dedi her iki doktorda. Böyle olupta tek böbrekle bebekleri yaşayan oldu mu acaba diye burada hem öğrenirim hem dertleşirim diye yazmak istedim.

Genetik kan pıhtılaşması varmış. Şimdi de kromozom testi sonucumu bekliyorum canım.

Canim pihtilasma sorununu
Genetik kan pıhtılaşması varmış. Şimdi de kromozom testi sonucumu bekliyorum canım.
Canim pihtilasma sorunu gebelikte tedavisi var.gebelik boyunca ilac kullaniyosun ama bu sorundan dr a bahset gebe kalmadan once kromozom incelemesi bebekten mi alinarak yapildi?

Cok geçmiş olsun arkadaşım. Öncelikle Rabbim şifa versin. Normal hayatta tek bobrekle yasayan bir cok insan var. Gerek dogustan gerekse sonradan bobregini kaybedenler var. Rabbim her şeyin doğrusunu bilir. Lütfen yuregini ferah tut ve ona bir sans ver.

Canim pihtilasma sorununu
Canim pihtilasma sorunu gebelikte tedavisi var.gebelik boyunca ilac kullaniyosun ama bu sorundan dr a bahset gebe kalmadan once kromozom incelemesi bebekten mi alinarak yapildi?

Bebek incelendi ama bir sorun çıkmadı, sonra da eşim ve benden aldılar canım. Önümüzdeki hafta da sonuçlanacak inş.

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun,yakın bir arkadaşımın da bebeğinin tek böbrekli olduğu 6. ayında farkedildi. amniyo sıvısı azdı bebek 8. ayında doğdu,şuan tek böbrekli ama sağlıklı bir bebek umarım başka bir sorun yaşanmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çalışan tek bir böbrekle hiç bir sorun olmaz arkadaşım. Suyun da gayet iyi olduğuna göre yüreğini ferah tut. sağlıklı bir bebişin olacak.

merhabalar çok sevindim arkadaşınız adına inanın gerçekten böyle şeyler duymaya ihtiyacım var. Benim amniyo sıvısının normal olduğunu söyledi doktor. İnşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma

Çalışan tek bir böbrekle hiç bir sorun olmaz arkadaşım. Suyun da gayet iyi olduğuna göre yüreğini ferah tut. sağlıklı bir bebişin olacak.
inşallah arkadaşım evet tek böbrekli yaşayan insanlar çokmuş gayette sağlıkla yaşıyorlarmış ama insanın evladının bir eksik uzuvla doğacağını biliyor olması üzüyor gerçekten.

Kizlar guzel.haberler duydum ben burda o kadar sevindimki. Rabbim saglikla sihhatle bebeklerimizi.almayi.nasip etsin inseallah sanki uzerinden seneler gecmis.ama bebegimi kaybedeli daha 2.5 ay oldu.rabbim sabrini verio rabbim dagina gore kar verirmis ya inanki onu yasiyorum şükür elhamdülillah

Dr.ma sordum bunu dediki gerek yok bunun icin 3. Ayinda amniyo sentezden anlasilir dedi.bebege genetik test yapmislardi bir sikinti cikmamisti.siz bir test felan yaptirdiniz mi?

Dr.ma sordum bunu dediki gerek yok bunun icin 3. Ayinda amniyo sentezden anlasilir dedi.bebege genetik test yapmislardi bir sikinti cikmamisti.siz bir test felan yaptirdiniz mi?
Benimde Bebeğimi kaybedeli 33 gün oldu ve acım hale taze hiç aklımdan çıkmıyor ve bebek istiyorum Rabbimin izniyle tekrar ama Dr um 6 ay bekle dedi.sanada çok geçmiş olsun canım. Biz otopsi yaptırmıştıkbebeğe renal agenezi sorunu vardı.sonuçta çıktı bebegimin iki böbreği yoktu.suyu bitti ve suni sancıyla doğumu başlattılar. Sen bebeğeni hangi sorudan kaybettin?Bu arada kurtajdan ne kadar sonra tekrar adet oldun?ben hala olmadım 33 gün oldu.acaba ne kadar beklesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…