Canim basin sagolsun .kan sulandirici ilac igne almiyormudun gebeliginde .pihtilasma olanlara veriyorlar genelde.benim de 24.haftada 11 liydi.senin 1 haftada cok dusmus gercekten canim.yorgunluk etkiliyor.ben suyu az dedi hemen rapor aldim evdeyim su iciyorum baskada elden gelen yok 28.haftamdayim bende.biz onlem almaliyiz fakat rabbimim dedigine variyor canim.insallah tekrar anne olacaksinCanım kusura bakma diğer mesajda alıntılayamadım. 8 den sonra tehlike Başlıyor. Ama sen yine de çok dikkat et. Mümkün olduğunca soluna yatarak dinlen ve bol Sıvı tüket. Benim 24 haftalıkken 11,5 olmuştu. Ama iş yoğunluğu, nöbet derken dinlenemedim ve bir anda 8 e düştü. Ama korkma inşallah sen de kavuşursun meleğine. Ben de bir de kan pıhtılaşması varmış. Ben sıvıdan korkarken başka sebep aldı bebeğimi.
Saol cnm cunku bu benim 4.sezeryanimd i malesef ve yasim 43daha ne olsun iste cok uzgunum.rabbim kimseye gostermesin..
Canim basin sagolsun .kan sulandirici ilac igne almiyormudun gebeliginde .pihtilasma olanlara veriyorlar genelde.benim de 24.haftada 11 liydi.senin 1 haftada cok dusmus gercekten canim.yorgunluk etkiliyor.ben suyu az dedi hemen rapor aldim evdeyim su iciyorum baskada elden gelen yok 28.haftamdayim bende.biz onlem almaliyiz fakat rabbimim dedigine variyor canim.insallah tekrar anne olacaksin
Ilk melegim kizim dogdugu gun kaybettik iki yil sonra ikinci sezaryenle oglum ve bir yil sonra diger oglum sezaryenle dogdu sukur iki oglumda yanimda 19 ve 18 yasindalar. Ben iki yil once ikinci evliligimi yaptim ve cok istedik bir evlat sma iste bir dusuk ve bir srzeryanla tekrar kaybettik malesef evimize minik bir nesemiz lsun istiyorduk ama nasip degilmis rabbimden hayirlisi yapacak birsey yok.kismet hersey..Diğer üçü?
Ilk melegim kizim dogdugu gun kaybettik iki yil sonra ikinci sezaryenle oglum ve bir yil sonra diger oglum sezaryenle dogdu sukur iki oglumda yanimda 19 ve 18 yasindalar. Ben iki yil once ikinci evliligimi yaptim ve cok istedik bir evlat sma iste bir dusuk ve bir srzeryanla tekrar kaybettik malesef evimize minik bir nesemiz lsun istiyorduk ama nasip degilmis rabbimden hayirlisi yapacak birsey yok.kismet hersey..
İnşallah Allah ona da sana da hayırlı uzun ömür nasip eder. Bizi habersiz bırakma.
Tskler cnm isallah..Çok şükür iki oğlun da yanında ve sağlıklı. İnşallah torunlarınızı görür onları seversiniz.
Amin cnm isallahkızlar rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benimde ilk hamileliğimdi rabbim vesileler kılarak onu benden aldı o kadar güzel bir bebektiki baktıkça bir daha bakası geliyor insanın kopması evlattan zor. rabbim dağına göre kar verirmiş.rabbimde bu şerefe nail kılmış bizi inşallah öteki tarafta şefatine nail oluruz.bugün tam 40 gün oldu ama sanki daha dün gibi.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın herkesinde gönlüne göre versin inşallah
merhaba kızlar maalesef amniyon sıvısı sıkıntısı olan arkadaşlarımız katılmış aramıza hepinize çok geçmiş olsun bu başlık altında toplanan arkadaşlarımızın birbirine desteği çok önemli ben çok önemsiyorum bir haftadır giremiyordum yazışmalarınız olmuş bebeğini kaybeden melek annelerine bol sabır diliyorum eğer gittiğiniz yeni drlar ya da tavsiye edilen gerek tıbbi gerek bitkisel yöntemler falan duyarsanız birbirimizle paylaşalım mutlaka belki aklımıza gelmeyen gözden kaçabilecek birşeyi burdan birbirimize hatırlatmış oluruz
Ne zaman yazdığını görmedim arkadaşım, geçmiş olsun öncelikle, benim durumum seninkinden farklı olduğu için risk nedir tam olarak fikir sahibi değilim ama açıklık fazlaysa ve bu bebeğin için ileride de sorun oluşturacaksa elden bişey gelmiyorkızlar merhba uzun süredir bu konuyu yazıyorum kimseden cevap gelmiyo.. 18 haftalık hamileyken öğrendm 3.3 mm sağ böbreğnde açıklık vardı. 3 hafta sonra 7.4 mm çıktı yani 21 haftalıkken. şuan 22 haftalığım doktor 20 mm de erken doğum olabilceğini söyledi açıklık büyümeye devammı eder çok korkuyorumm
canım 2. trimiserde 5 mm e kadar normalmiş 3. trimiserde 7 mm e kadar ama bebeğimdeki açıklık 2. trimiserde daha 3 haftada 4mm büyüdü. doktor takip edicez 20 mm olduğnda alıcaz dedi eğer almazlarsa diğer organlarada zarar veriyomuş ve bebek doğduktan sonra böbreğnde cidi sıkıntılar oluyomuş.1 hafta sonra tekrar gidicem ama yatıp kalkıp acaba büyüyomu diye düşünmekten yoruldum Allah daha beterinden korusun hepimizn yavrularını elden hiç bişey gelmiyorNe zaman yazdığını görmedim arkadaşım, geçmiş olsun öncelikle, benim durumum seninkinden farklı olduğu için risk nedir tam olarak fikir sahibi değilim ama açıklık fazlaysa ve bu bebeğin için ileride de sorun oluşturacaksa elden bişey gelmiyordaha 22 haftalıksın peki bi daha ne zmn kontrole gideceksin 20 mm açıklıkta sadece erken doğumun dışında başka bir risk de varmıymış bebek için ve hangi durumlarda 20 mm ye geliyomuş bun açıklık?
Evet arkadaşım. Ilk oraya girmiştim öğrenince. Sonradan olaylar farklı gelişince bu konuya dahil oldum. Orada da sürekli arkadaşları takip ediyorum oradaki arkadaşların heyecanı Bir çok şeyi unutturuyo. Ama içimde hep bir soru işareti. Dualarinizla bekliyorum...metEla sen 2014 Aralık annelerinde de var mıydın?