- 14 Temmuz 2014
- 80
- 46
valla bi süre daha yazmayıp doğum yaptığını başka başlıklardan öğrenseydim sitem ederdim kesin, insan nolursa olsun kendi kaybın olsa bile karşındakinin hayırlı haberlerini bekliyorsun kaldı ki bir süre iyi destek olmuştuk birbirimize :) ben senin sağlıklı bir doğum yapacağına inanıyorum bebeğinin ciğerlerinde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sen gerçekten mucizeyi yaşadın Allah'ım doğumunda da mucizeyi devam ettirsin İnşallah, iyi dilek ve dualarımız seninle, sen de doğuma girerken bizim için dua et arkadaşım, inşAllah tebrik yazılarımızı da yazıcaz burdan, selametle...Kızlar merhaba hakkınızı helal edin uzun süredir bu konuya yazmadım. Ben hala beklemedeyim ve her hafta kontrollerimiz devam ediyor. Ankara üniversitesi nde benim gibi suyu bitip de Gebeliğin sonlandirmayan bir arkadas daha varmış. Onun durumu nasıl bilmiyorum. Bu bilgiyi de doktorların konuşmalarından öğrendim. Denk geldikçe proflara tanistiriyorlar. Daha önce de söylemiş miydim bilmiyorum ama sağlıklı bir doğum gerçekleşirse gerçekten tıbbi bir vaka olacağız sanırım. Şu an onlar da sancı bekliyorlar. Şu an hiçbir sıkıntı görünmüyor. Sağ ayağında minik bir kemik eğriliği var demişti ama çok büyük bir sorun değil dedi. Asıl önemlisi doğumdan sonra cigerlerinde gelişebilecek olan sıkıntı ama bu gebeligi normal gidenlerde de yasanabilecek bir riskmis. Yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek. Her şeye rağmen hazırlıklarımı da yaptım bir taraftan geri toplamak zorunda olabilirsin hazır ol diyorum. Ne yaparsa yapsın insan sadece ölüme hazırlıklı olamıyor sanırım. Rabbim evladını kaybeden tüm arkadaslara sabır versin. Yüreğini genisletsin insallah