kolestrolde hafif çıktı b kolestrolü de düşürüyor.geçmişte kolestrol yüksekliğini b vitamini tedavisi ile düşürmüştü aile hekimim
ilk 3 ayımda folik asidimi folidoce aldım b12li folik asitti iyki almışım.ilk 3 ayda b12 de almış oldu bebişim.imom markasını bir araştırayım marka olarak duymadım.
ilk 3 ayımda folik asidimi folidoce aldım b12li folik asitti iyki almışım.ilk 3 ayda b12 de almış oldu bebişim.imom markasını bir araştırayım marka olarak duymadım.
bide benim vücudum doğal yolla aldığımı emmiyor onu anladım.balık yerim et yerim.bakalım doktor ne diyecek.önceden baktım böyle konu açılmamış hem b 12 eksikliği olan hamiş annelere bilgi olur.doktorun tedavisini de yazacağım gidince.
ay süper görünüyor demir de var içinde yav vicium d3 ün üstüne demir hapı olmuyorsa ısrar niye bilemedim.bildiğiniz bu ilaç hepsini karşılıyor hem 30 kapsül yazıyor.Gebelikte veriliyor içinde bikaç vitamin daha var. 16 haftadan sonra verdi çoğu arkadaşım da kullanmış bunu.
ya canım crp yükselince adamdan biliyorum(cinsel ilişkiden).kocam ne kadar temizlenirse temizlensin mikroplarınla kurduğu cumhuriyette çok mutlu olan bana oluyor onun mikroplarına karşı benim direncim yok.O değil de prezervatifin konuyla ilgisi ne? Vallahi anlamadığım için soruyorum
ay süper görünüyor demir de var içinde yav vicium d3 ün üstüne demir hapı olmuyorsa ısrar niye bilemedim.bildiğiniz bu ilaç hepsini karşılıyor hem 30 kapsül yazıyor.
ya canım crp yükselince adamdan biliyorum(cinsel ilişkiden).kocam ne kadar temizlenirse temizlensin mikroplarınla kurduğu cumhuriyette çok mutlu olan bana oluyor onun mikroplarına karşı benim direncim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?