gebelikte b12 eksikliği mi?

ilk 3 ayımda folik asidimi folidoce aldım b12li folik asitti iyki almışım.ilk 3 ayda b12 de almış oldu bebişim.imom markasını bir araştırayım marka olarak duymadım.

ben new life ınkini kullanıyorum dil altı, dil altı b12 için daha iyi emiliyormuş diye okudum değişik yerlerde

ilk 3 ayımda folik asidimi folidoce aldım b12li folik asitti iyki almışım.ilk 3 ayda b12 de almış oldu bebişim.imom markasını bir araştırayım marka olarak duymadım.

Gebelikte veriliyor içinde bikaç vitamin daha var. 16 haftadan sonra verdi çoğu arkadaşım da kullanmış bunu.

O değil de prezervatifin konuyla ilgisi ne? Vallahi anlamadığım için soruyorum :KK53:

bide benim vücudum doğal yolla aldığımı emmiyor onu anladım.balık yerim et yerim.bakalım doktor ne diyecek.önceden baktım böyle konu açılmamış hem b 12 eksikliği olan hamiş annelere bilgi olur.doktorun tedavisini de yazacağım gidince.

Canım yetersiz geliyor senin vücütla alakası yok. Şuan yediğimiz içtiğimiz herşey vitamin açısından yetersiz olduğu için folik asid,b12 takviyesi veriliyor..

Gebelikte veriliyor içinde bikaç vitamin daha var. 16 haftadan sonra verdi çoğu arkadaşım da kullanmış bunu.
ay süper görünüyor demir de var içinde yav vicium d3 ün üstüne demir hapı olmuyorsa ısrar niye bilemedim.bildiğiniz bu ilaç hepsini karşılıyor hem 30 kapsül yazıyor.
O değil de prezervatifin konuyla ilgisi ne? Vallahi anlamadığım için soruyorum :KK53:
ya canım crp yükselince adamdan biliyorum(cinsel ilişkiden).kocam ne kadar temizlenirse temizlensin mikroplarınla kurduğu cumhuriyette çok mutlu olan bana oluyor onun mikroplarına karşı benim direncim yok.

ay süper görünüyor demir de var içinde yav vicium d3 ün üstüne demir hapı olmuyorsa ısrar niye bilemedim.bildiğiniz bu ilaç hepsini karşılıyor hem 30 kapsül yazıyor.
ya canım crp yükselince adamdan biliyorum(cinsel ilişkiden).kocam ne kadar temizlenirse temizlensin mikroplarınla kurduğu cumhuriyette çok mutlu olan bana oluyor onun mikroplarına karşı benim direncim yok.

Evet demir de var. Bana yeterli gelmiyor mesela o demir hapı ayrı alıyorum. 30 kapsül ve çikolata tadı var :dondurma: mide bulantısı yapmasın diye özellikle hamileler için yapmışlar :anneadayı:

doktor b12 eksikliği beni zayıf düşürmeden bir şey diyecektir bakalım.

kızlar doktorum decavit ve benexol yazmış sekreteri söyledi.iş çıkışı alacağım büyük ihtimalle devlet ödemez.

kızlar benexol ilacının prospektüsünü okudum.internetten. yüksek oranda b6 vitamini yüzünden hamilelikte kullanılmamalıdır. diyor ne anladım ben şimdi bu işten?

Benimde b12 düşükdü dr um haftalık 1 tane olmak üzere 5 tane iğne verdi onu yaptırıyorum ilacımdada var b12 daha iyiyim şimdi..

kızlar kramp ile magnezyumu bağlantılı zannederdim dün bitane benexol içtim cidden bacak kramplarım azaldı yalnız erkenden uykum geldi.b 12 ile bağlantılı mı bilmiyorum.

belkide bebişim o yüzden yeterince güçlü hareket etmiyor. bendeki b12leri topladı kendine ama günlük ihtiyacı için bende de bulamıyor.benexol hamileler kullanmasın yazmış prospektüsünde fakat bunu göz ardı edecek kadar boşalmış olduğu için depolarım oyüzden kullandırıyor olabilir.doktoruma ne kadar süreyle kullanmam gerekiğini unutmadan soracağım.

Kizlar 2 günde farketti dermanim azalmıştı enerjim biraz yerine geldi.doktor igne vereyim daha cabuk yükselir dedi ben kan sulandiriciyi yapiyorum. Hap icicem dedim bir kutu dan sonra bakıcam yada 2. Kutu dan sonra bakayım param 60 lı kutuya param yetmedi.iyiyim şükür

Back
X