b 12 çok düşük araştırınca korktum canım yaa benim gibi b 12 sıkıntısı olan var mı yok mu bilmek istedim. eksik bir değil ki yamuk hormonlar düşük vitaminler piyango gibi mikroplar sıralanmış.beklemektenece konuştun bacım? haşimato tiroidinden demire ordan bi prezervatife geçildi sonra kafa yarmalar felan.. b12 bunun neresinde?
nece konuştun bacım? haşimato tiroidinden demire ordan bi prezervatife geçildi sonra kafa yarmalar felan.. b12 bunun neresinde?
gece yatarken içsem sabah aç karnına troid hapını içip yarım saat bişey yemiyorum. sıkıntı oluyor suyunu içebilirim de aynı zamanda cevizini yiyemem.Bir cevizi bir çay bardağı suya kala gece sabah iç hemde cevizi ye kolesterol dusmanidir
ay canım bana vermedi balık hapı. ama b 12 eksikliği belirtileri var bende.nefes nefese kalıyorum hasta gibi solgunum içtiğim suya dikkat etmeme rağmen ishal gibi oluyorum bazen.vitamin hapımda da b 12 yokmuş doktora gidince onu da diyeceğim unutmazsam.Ne dediğini pek anlamadım. B12 vitamini balık yağı hapı. Bunu dr veriyor zaten??
Gece ısla trioid ilacından sonra iç ye canım ne olacak ceviz bebeğe de faydalıgece yatarken içsem sabah aç karnına troid hapını içip yarım saat bişey yemiyorum. sıkıntı oluyor suyunu içebilirim de aynı zamanda cevizini yiyemem.
ay canım bana vermedi balık hapı. ama b 12 eksikliği belirtileri var bende.nefes nefese kalıyorum hasta gibi solgunum içtiğim suya dikkat etmeme rağmen ishal gibi oluyorum bazen.vitamin hapımda da b 12 yokmuş doktora gidince onu da diyeceğim unutmazsam.
baştan çok yedim şimdi soğudum neden bilmiyorum.Gece ısla trioid ilacından sonra iç ye canım ne olacak ceviz bebeğe de faydalı
b 12 çok düşük araştırınca korktum canım yaa benim gibi b 12 sıkıntısı olan var mı yok mu bilmek istedim. eksik bir değil ki yamuk hormonlar düşük vitaminler piyango gibi mikroplar sıralanmış.beklemekte
gece yatarken içsem sabah aç karnına troid hapını içip yarım saat bişey yemiyorum. sıkıntı oluyor suyunu içebilirim de aynı zamanda cevizini yiyemem.
ay canım bana vermedi balık hapı. ama b 12 eksikliği belirtileri var bende.nefes nefese kalıyorum hasta gibi solgunum içtiğim suya dikkat etmeme rağmen ishal gibi oluyorum bazen.vitamin hapımda da b 12 yokmuş doktora gidince onu da diyeceğim unutmazsam.
vicium d3 kullanıyorum.d vitamininden derken b 12 den olacakmışım haberim yok.iğne vermezse vitamin hapımı değiştirip sizin dediğiniz markadan ona benzeri ilaçlar verebilir.ben gebelik süresince EFA Daily diye bir balık yağı (gün aşırı) bir de osteocare diye bir kalsiyum hapı kullandım. içerisinde komplex vitaminler de olduğu için ne hamilelik süresince ne de doğumdan sonra hiç bir eksiklik yaşamadım, devlet karşılamıyor biraz tuzlu ama değerdi. bunu sorabilirsin doktoruna.
kolestrolde hafif çıktı b kolestrolü de düşürüyor.geçmişte kolestrol yüksekliğini b vitamini tedavisi ile düşürmüştü aile hekimimvalla ben kullanıyorum, hamile değilim bu arada, okuduğum araştırdığıma göre b12 ve magnezyum genel olarak eksik bizim toplumda, zaten b grubu vitaminlerin fazlası zarar değil, suda çözünüp fazlası atılıyor, o yüzdne ölçtürmedim
ilk 3 ayımda folik asidimi folidoce aldım b12li folik asitti iyki almışım.ilk 3 ayda b12 de almış oldu bebişim.imom markasını bir araştırayım marka olarak duymadım.Tamam söyle versin :) imom verdi bana onu vermesi lazım yoksa kendin al eczaneden bütün hamilelere veriyorlar bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?