- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi turunculimon
-
Bende hamilelikte geçiş yaptım jiletten ağda ya. Önceden alışık olmama rağmen 1-1,5 sene jiletten sonra ağda ya dönüşüm zordu. Kanamıştı hep (kanayan yerlerde bi daha tüy çıkmıyo ama) tüyler kalın, cildin hassas. Bence sen doğumdan sonra dön ağdayaKuaföre gitmeye çekiniyorum, kendim denemek istiyorum
Eşim ben yapayım diyorAcı eşiğin yüksek olsa bile acın olur, ilk seneler acır ama ben hiç acı hissetmiyorum artık mesela, yıllar sağolsunsesu ılık ağda kullanıyorum, sir ağdaları pek sevmiyorum. Bacağımda batık ve yara yapmıştı..
Kendi kendime de hiç yapmadım ayrıca, bende hamile halinle sen de yapma :) kuaföre git ve ya yapabilecek bi arkadaşın, kız kardeşin annen vs varsa onlara yaptır :)
Teşekkür ederimBen nacizane tecrubeme gore fikrimi soyledim gerisi senin bilecegin is hayirli dogumlar
Ayy zor olur diyor herkes, korktu biraz gözüm şimdi. Bilemedim ya çok kararsızım jiletten de çok sıkıldım, çok zorlanıyorumBende hamilelikte geçiş yaptım jiletten ağda ya. Önceden alışık olmama rağmen 1-1,5 sene jiletten sonra ağda ya dönüşüm zordu. Kanamıştı hep (kanayan yerlerde bi daha tüy çıkmıyo ama) tüyler kalın, cildin hassas. Bence sen doğumdan sonra dön ağdaya
Jilet gibi olur mu hiç.. ağda kökten alıyor. .Eşim ben yapayım diyorama istemiyorum anneme falan yaptırabilirim aslında. Sesu ılık ağda diyen bir kişi daha oldu, onu denerim bende. Ne kadar süre temiz kalıyor peki ağda sonrası? Jilet gibi olacaksa hiç kalkışmiyim boşuna değmezse
Yapsın eşin, ne var. Benim hep annem yapıyo Allah yokluğunu göstermesin ama ona bişey olsa eşime yaptırırım bende, en son 3 hafta önce yaptırdım şu an hiç yok çıkmadı dahaEşim ben yapayım diyorama istemiyorum anneme falan yaptırabilirim aslında. Sesu ılık ağda diyen bir kişi daha oldu, onu denerim bende. Ne kadar süre temiz kalıyor peki ağda sonrası? Jilet gibi olacaksa hiç kalkışmiyim boşuna değmezse
Aman, dön gitsin o zaman. Benim bi de düşük tehlikem çoktu ilk aylar. O halde ben ağdaya döndüm. İyiki de dönmüşümAyy zor olur diyor herkes, korktu biraz gözüm şimdi. Bilemedim ya çok kararsızım jiletten de çok sıkıldım, çok zorlanıyorum
Verdin gazı verdin gazı vallaAman, dön gitsin o zaman. Benim bi de düşük tehlikem çoktu ilk aylar. O halde ben ağdaya döndüm. İyiki de dönmüşüm
Ay bana da bunlar caZip geliyor işte, o kaşıntılardan sertliklerden bıktım. Bide çok sık çıkması bezdirdi, hamileyken daha da zor oluyor jiletleYapsın eşin, ne var. Benim hep annem yapıyo Allah yokluğunu göstermesin ama ona bişey olsa eşime yaptırırım bende, en son 3 hafta önce yaptırdım şu an hiç yok çıkmadı dahaayrıca en güzel yanı yumuşak oluşu, sakal gibi batmıyo, 3 5 günde çıkmıyo, kaşıntı yapmıyo
Bende deneyeceğim inşallah. Hangi ağdayı kullanıyorsun canım?Bende son ayıma kadar kendim ağda yaptım karnimdan goremedigim zamanda ayna karsisinda yapmistim :)
Ben ılık ağda kullanıyorum canım o daha rahat oluyo sir ağda yapamıyorumBende deneyeceğim inşallah. Hangi ağdayı kullanıyorsun canım?
HahahhahVerdin gazı verdin gazı valladeneyeceğim ya, koydum kafaya. Alayım bari yarın
Evet öncelikle doktoruma danışacağım zaten, pazartesi kontrolüm var. Hangi ağdayı kullanıyorsunuz birde?ağda candır. dünyanın en güzel icadı bence. 18 yaşımdan beri yaptırıyorum. bacaklarımda kalmadı neredeyse, bitirdi. tabi zaman zaman başka yerlere jilet değdiği için onlarda bitiş yok.
evet can acıtıyor ama öncesinde pudra döküyorlar zaten ve o baya hafifletiyor. tabi ilk seferinde muhtemelen çok hissedersin.
arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hamilelikte oradaki deri incelip gerildiği iin çatlama olabiliyormuş. o nedenle hep ağda yaptıran arkadaşlarım özellikle hamilelikte jilete geçmişlerdi.. bence en iyisi doktoruna danışmadan gitmeyin.
Son aydasın, üstelik hiç yapmamışsın sen geçemezsin ağdaya malesef. Kuaföre rica et onlar jiletle alıyorlarAyni sorun bende de var hep jiletle aldim bir tek evlendigim zaman agda yaptirdim ama malum yer.acayip acidigi icin bir daha kuafore gitmeye cesaret edemedim jilete devam.ettim. ama artik karnim buyudu goremiyorum ayna ile almak bile zor yorucu geliyor. Kimseye diyemiorm kendim zorla yarim yamalak yapiorm ama.kesiorm.hep.kanatiorm.bi yerleri. 35 haftalik oldum ve bende dusunuorm agdaya gecisi lakin kil kokleri.sert ve agdada kanio acio suan o bolge daha da hassas dokunmam.bile aci hissi verirken agda yaptirmak ne kadar.dogru bilmiorm. Her dusta jilet yapsam temiz kalsa diorm agdaya alismayi dogum sonrasina biraksam.diorm.ama jiletli halde doktor.karsisinda da utanirim gbime gelio
Ooo çınlatırım kulaklarınıHahahhahcanın yandığında bana küfür etme bak kendin yapma ama, deneme bile. Valla tüm derini çekersin yazık olur. Annene ve ya kuaföre yaptır
Tabi ki çok bile dayanmışsın, ben eşimden de utanıyodum jilet yaptığım zamanlar.Ay bana da bunlar caZip geliyor işte, o kaşıntılardan sertliklerden bıktım. Bide çok sık çıkması bezdirdi, hamileyken daha da zor oluyor jiletle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?