Valla ben de kendımı agdaya alıstırdım. Vıveetın agda makınesı var ondan alın. Bırde kartus alıyorsunuz agda yani.bırde agda bandı oluyor rulo seklınde veya kesılmıs sekıkde. Kuafordekı gıbı. O kartusu makınen ıcıne sokup 20 25 dk ısınmasını bekliyorsunuz. Sınra kartusu bolgeye surup bantla cekıyorsunz. İlk once 20 gun falan cıkmıyor tuy yapınıza gore ıncr seyrekse normalde. 2 aya kadr tertemız kalıyorsunz. Ben hep pembe pudralı kartusla yapıyorum yanı cesıtlerı var vıveet kartusların yesıl olan kalın kıllar ıcın pembe olan pudralı. Özel bolge hassas bolgeler ıcın, sarısı var. Ben hep oembeyı kullandım bebeksı bır puruzsuzluk oluyor.esımın de koltuk altını agdayla alıyorum o bıle 1 2 ay rahat edıyor kı erkek tuylerı daha kalın oluyor
Pudralı oldugu ıcınde oncedennjıletle alsanız bıle acıtmıyor..ya da once bolgeye bebe pudrası dokun ovalayın sonra agdayı surp bantla cekın. Hıc acımıyor.ozel bolgemıfe kendım alıyorm ama tam ortalara ve arka bolgeye elım yetmedıgı ıcın ablama falan aldıryorm
smdı hamıleyım hamılelukten once lazere gıtmıstım agdayls ugrasmamak ıcın 5 6 seams gıttım kalmamıstı hamıle jalınca gobegım resmen tuy yumagıba dondu sımdı bende kendum almaya korkuyorm kuafore gıdıcem. Buy arda kuafor arkadas dıyorkı doguma 2 gun kala gelen hamılelerı bıle alıyorum bısey olmuyor dıyo