-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.881
19 haftalık hamileyim,7.haftadan beri bulantı ve kusma var. Hiç bir şey yemiyorum her şeyden tiksiniyorum. Su içmeye doyamazdim şimdi bardak gördüğüm de kusar oldum. Bana hep geçecek dediler. Yok şu hafta yok bu hafta ama nafile. Işimden ayrıldım ve eve kapandım. Allah yardımcın olsun. Benim ki geçmedi ve geçmeyecek sanırım. Inşallah senin ki geçer.Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim mide bulantım geçmedi16. haftada tamamen kesilir diye düşünüyorum inşallah tabii :) Ben şuan balık et ve tavuktan aşırı derece tiksinmiş durumdayım bulantım geçince bunları tekrar yemeğe başlar mıyım acaba ? Tiksindiğim için bidaha hiç yiyemicem gibi geliyor bana Bu konuda fikri olan var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..)
19 haftalık hamileyim,7.haftadan beri bulantı ve kusma var. Hiç bir şey yemiyorum her şeyden tiksiniyorum. Su içmeye doyamazdim şimdi bardak gördüğüm de kusar oldum. Bana hep geçecek dediler. Yok şu hafta yok bu hafta ama nafile. Işimden ayrıldım ve eve kapandım. Allah yardımcın olsun. Benim ki geçmedi ve geçmeyecek sanırım. Inşallah senin ki geçer.
Bende son 1 haftadır iyiydim. Herhalde bulantılarım geçti dedim ama yine başladı 2 gündür her yediğimi çıkarıyorum sürekli midem bulanıyorgeçmedi geçmeyecek bu bulantı
Kızımız olacak Allahın izniyle. Bulantıyı geçtim artık kusarken çok zorlanıyorum. Kan kusuyorum son zamanlarda. Artı olarak gebelikte nadir rastlanan pityalizm diye bir hastalık var başımda. Sürekli tükürmeğe neden oluyor. Depresyona girdim. Sürekli ağlıyorum. Rabbim size yaşamasın inşallah :'(19 hafta mıbaya da büyümüş en geç 16. haftada kesilmesi gerekirdi demekki daha uzun sürcek Allah yardım etsin mide bulantısı çok kötü Bende her gün geçecek umudu ile bekliyorum Cinsiyeti ne bebeğin ?
Kızımız olacak Allahın izniyle. Bulantıyı geçtim artık kusarken çok zorlanıyorum. Kan kusuyorum son zamanlarda. Artı olarak gebelikte nadir rastlanan pityalizm diye bir hastalık var başımda. Sürekli tükürmeğe neden oluyor. Depresyona girdim. Sürekli ağlıyorum. Rabbim size yaşamasın inşallah :'(
Benim hafif oluyor sabahlari bide iştahım azaldı 7+6 gunluk hamileyim
İlk başta neden olmuyor diye korkuyordum ama şimdi tiksiniyorum sadece aksamlari yemek yerim kaynanam kiziyo boyle cocuk olmaz diye :)Çok şanslısın hafif ve sadece sabahları oluyorsa :) Benim 7.haftada başladı şuan 14. haftadayım hala şiddetli bulanıyor ve yediğimi çıkartıyorum
İlk başta neden olmuyor diye korkuyordum ama şimdi tiksiniyorum sadece aksamlari yemek yerim kaynanam kiziyo boyle cocuk olmaz diye :)
Gelde kaynanama anlat canim bunu zor yaa :)İlk 3 ay bebek annesinin kanından beslendiği için yemek yemesen de ona zarar vermiş olmuyorsun :) Doktor bana sadece soğuk yiyecekler tüket dedi sandviç,salata,yoğurt,meyve falan yiyorum iyi geliyor.Sabahları taze zencefili sıcak suyun içine atıyorum içine de 1 kaşık bal koyuyorum onu içiyorum mide bulantısını hemen kesiyor tavsiye ederim..
Gelde kaynanama anlat canim bunu zor yaa :)
Tatliya nefret eder oldum
Dun idrar testi yaptim bakiyim ne cikicak diye aninda cikti fakat biraz acik renk neden acabayarin 8 haftam dolucakValla inan ben kimseyi dinlemiyorum ne çektiğimi bir ben bilirim bu bulantıdan :) Hergün dört gözle geçmesini bekliyorum :)
Bende aynen yani hamur işi falan yeiyemez oldumBen normalde çikolataya çok düşkün biriyim hiç sınır tanımadan bütün gün yiyebilirim yani :) Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım hiç çikolata yemek istemiyor.
Aynen benimde iş yerimde arkadaşım var midem kötü diyor sadece ama herşeyi yiyor maşallah ben 2 lokma yiyip tuvalete koşuyorum üstelik 7.haftadan beriHiç bulantısı olmayan arkdaşlarım var özeniyorum onlara :) Bulantı ve tiksinme beni mahvettisenin bebeğin kaç haftalık ?