Gebelikde bulantı ve kusma

Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/

Artik acile gitme gibi bi luksumde yok ilk bebegim 6 aylik birakacak yerimde yok ne yapiyosam gecmiyo zofrani denicem bide bakalimbin ise yarar :/
Deneyin tabi. Bi zararı yok. Çok araştırdım. Sizin işiniz daha zor bebeğiniz de var. Inşallah sizin için kolaylaştırır rabbim her şeyi.

Benimde midem çok kötü geçen hafta 3 gün çok iyidi ama bu hafta yine kusmaya başladım zofan biraz iyi geliyor ama 3 günlük bir ilaç 15.haftamdayım galiba hiç geçmeyecek

Benimde midem çok kötü geçen hafta 3 gün çok iyidi ama bu hafta yine kusmaya başladım zofan biraz iyi geliyor ama 3 günlük bir ilaç 15.haftamdayım galiba hiç geçmeyecek
Ben kizimda uc ogun kusuyordum hrgun..bunda kusamiyorum kussam rahatlicam cok fenayim

Kizlar 8+ 5 gunluk hamileyim bulantim azaldi zaten cok olmazdi istahimda acildi korkuyorum acaba bebegime biseymi oldu

Kizlar 8+ 5 gunluk hamileyim bulantim azaldi zaten cok olmazdi istahimda acildi korkuyorum acaba bebegime biseymi oldu

Yaw neden bişey olsun ki herkesin midesi bulanacak diye birşey yok. Ne güzel işte tadını çıkar biz hala daha çekiyoruz. Keske benimde erkenden kesilseydi bulantılarım.

Bende ilk başlarda böyleydim çocuğa bişey olsa nasıl anlarım diye evham yapıyodum haftada bi ultrasona gidiyodum :)
Merak etme birşey olsa vucut hemen tepki verir daha kötü olursun zaten sen rahat ol herşey yolunda maşallah çok zorlanmıyosun da idara çıkma hepimizde var

6. hamilelik haftasında başladı yani 5+0 da. Şuan 9. haftadayım hala devam ediyor. Sabahları daha kötü ama tüm gün sürüyor. Lavanta çayı yardım ediyor biraz deneyebilirsiniz bebeğe bir zararı yok.

Yemek yedikden sonra agzima geliyor cok kotu hazimsizlik oluyor kokusu bile igrenc ama kusmuyorum yalnizca sabahlari bulantim oluyor o da siddetli deyil

Kotu dusunceler terk etmiyo beni hep kotu dusunuyorum ya kabi durursa ya gelisimi durusa Allah korusin yaa

Kotu dusunceler terk etmiyo beni hep kotu dusunuyorum ya kabi durursa ya gelisimi durusa Allah korusin yaa

Çok doğal bende aynı senin gibiydim ama şimdi bebişin gelişimi önden gidiyor. Artık ayda bir giriyorum ultrasona Sen kendini rahatlat karnını sev hep yavaş yavaş geçiyo bu düşünceler de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…