Gebelikde bulantı ve kusma

Yani keşke bende ceviz yiyebilsem hamile olduğumu öğrendiğim andan beri herkes önüme ceviz koyduğu için çok tiksiniyorum. Bulantımın en yoğun zamanlarında zorla yedirdiler :KK57: tavuk kokusu bile beni mahvediyor 1 kere et 1 kere de balık yiyebilmişliğim var. Nolcak böyle bilmiyorum. :KK17:

Yani keşke bende ceviz yiyebilsem hamile olduğumu öğrendiğim andan beri herkes önüme ceviz koyduğu için çok tiksiniyorum. Bulantımın en yoğun zamanlarında zorla yedirdiler :KK57: tavuk kokusu bile beni mahvediyor 1 kere et 1 kere de balık yiyebilmişliğim var. Nolcak böyle bilmiyorum. :KK17:

Bende asla et balık tavuk ağzıma süremiyorum..Asla inanamazdım ama 2 gündür hiç midem bulanmıyor :) kokulara karşı hala hassasım ama yemek kokusunu almadığım sürece sebze yemekleri yemeğe başladım 2 gündür :KK70: tabi et ürünlerini yine yiyemem hala tiksiniyorum :) Ceviz yiyemiyorsan fındık badem yemeğe çalış canım en azından..

Evet bende mesela dün iyiydim ama şuan kötüyüm 2 gün iyiysem 2 gün kötüyüm geçer inşallahh. Öyle yapıyorum badem yiyorum arada fındık hurma bol meyve Neyseki meyve yiyorum yoksa açlıktan ölürdüm :KK53:

Evet bende mesela dün iyiydim ama şuan kötüyüm 2 gün iyiysem 2 gün kötüyüm geçer inşallahh. Öyle yapıyorum badem yiyorum arada fındık hurma bol meyve Neyseki meyve yiyorum yoksa açlıktan ölürdüm :KK53:

Tamamen geçicek inşallah :) Şuan cinsiyet için çok sabırsızım haftaya gidicem inşallah söyler doktor :KK43:

Kızlar Merhaba ben 6+3 günlük hamleyim ama mide bulantilari yüzünden sevinemiyorum bile üstelik 2 yasinda bir kızım var bakmak zorundayım. Zor günleri burada sizlerle atlatmak istedim. Hadi hayırlısı bakalım hepimize acil şifalar diliyorum

Ilk bebegimde 6 ayim dolana kadar kusmustum :KK43: smdi 6 haftalik hamileyim yine basladik bi arkadasim zofran zidis diye dil alti onerdi bakalim onu denicem ins ise yarar ...

Ilk bebegimde 6 ayim dolana kadar kusmustum :KK43: smdi 6 haftalik hamileyim yine basladik bi arkadasim zofran zidis diye dil alti onerdi bakalim onu denicem ins ise yarar ...
Merhaba, zofran zydis i bende kullanıyorum. 12 saatlik bir etkisi oluyor bende. Ama ben dil altı kullanamıyorum direk yutuyorum. 8 ve 4 mg lık var ama 8 mg lık olanı piyasadan kaldırmışlar. Acil olarak hastaneye gittiğimde serum içerisine koyarakda veriyorlar. Allah yardımcınız olsun...

Kızlar bugün koku almada devrim yaşıyorum sanki kolanya kokusu geliyor burnuma ama evde kolanya ile alakalı hıç bir şey olmadı.

Bende kız istiyordum ama içime hep erkek doğuyordu ama emin ol öğrendikten sonra kız erkek farketmezmiş aynı şekilde seviniyorsun:) 15.haftamdayım

Bana da bi ara makarna kokusu geliyodu heryerden :) geçiyo geçiyo :rolleyes:
Farketmez tabi ya sağlıklı sıhhatli olsun da :) inşallah bende öğrenirim yarın

X