- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.901
Yani keşke bende ceviz yiyebilsem hamile olduğumu öğrendiğim andan beri herkes önüme ceviz koyduğu için çok tiksiniyorum. Bulantımın en yoğun zamanlarında zorla yedirdilertavuk kokusu bile beni mahvediyor 1 kere et 1 kere de balık yiyebilmişliğim var. Nolcak böyle bilmiyorum.
.Hayırlı olsun. Bence çok dert etme kiloları. Keşke bende iyi olsam da kilo alsam. 6 kilo verdim 3 ayda. Sadece yararlı gıdalar tüketmeye çalış. Tekrar tebrikler.
Evet bende mesela dün iyiydim ama şuan kötüyüm 2 gün iyiysem 2 gün kötüyüm geçer inşallahh. Öyle yapıyorum badem yiyorum arada fındık hurma bol meyve Neyseki meyve yiyorum yoksa açlıktan ölürdüm
Bende salı günü gidicem söylesin artık çok aşırı merak ediyorum :)
Tamamm inşallah gösterir de öğrenirim :)yaa o zaman yaz buraya bende çarşamba yazarım
20 haftalık hamileyim ve ilk kez bugün kusmadım !!! Ama diğer sıkıntılar hâlâ devam ediyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Kızlar bu bulantılar beni mahfedıyorne yesem afedersınız çıkıyor.Allah yardımcımız olsun.
yaa o zaman yaz buraya bende çarşamba yazarım[/QUO
Oğlum olacak :)) Allah herkese hayırlı evlat versin inşallah :)
Merhaba, zofran zydis i bende kullanıyorum. 12 saatlik bir etkisi oluyor bende. Ama ben dil altı kullanamıyorum direk yutuyorum. 8 ve 4 mg lık var ama 8 mg lık olanı piyasadan kaldırmışlar. Acil olarak hastaneye gittiğimde serum içerisine koyarakda veriyorlar. Allah yardımcınız olsun...Ilk bebegimde 6 ayim dolana kadar kusmustumsmdi 6 haftalik hamileyim yine basladik bi arkadasim zofran zidis diye dil alti onerdi bakalim onu denicem ins ise yarar ...
ayyy tebrik ederim kız istiyorum ama benimde içime oğlan gibi doğuyor ama bakalım. Sende 15.haftanda mısın?
Kızlar bugün koku almada devrim yaşıyorum sanki kolanya kokusu geliyor burnuma ama evde kolanya ile alakalı hıç bir şey olmadı.
Bende kız istiyordum ama içime hep erkek doğuyordu ama emin ol öğrendikten sonra kız erkek farketmezmiş aynı şekilde seviniyorsun:) 15.haftamdayım