- 25 Kasım 2014
- 2.880
- 2.227
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.861
bnde karın şişmesi falan yok sadece göğüslerim bayağıdr şişti ağrıyor,bide aşağı doğru eğilme var uçlarda.işte bde ağzım çok sulanıyor iki gndurHamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden bekle adet tarihini biraz geçsin ona göre gidersin doktora. Folik asitte şişkinlik yapıyor malesef.
bnde karın şişmesi falan yok sadece göğüslerim bayağıdr şişti ağrıyor,bide aşağı doğru eğilme var uçlarda.işte bde ağzım çok sulanıyor iki gndur
aynen katılıyorum valla çok zor bi durum buşantı bi yandan yanma biyandan ne yediğimden bi tat alabiliyorum ne yamasem oluyor ne yapacağımı şaşırdım bende akşama kadar elim midemde yatıyorumBilmez miyim yaa bide çalışıyorum şekilden şekle giriyorum iş yerinde akşamda hep yatıyorum. Ama senin erken başlamış yanmaların benim daha yeni. Umarım buda geçer yoksa gerçekten hamileliğin hiç bir iyi yönünü göremedimSanırım bebiş doğunca mutlu olacağım
Hiç kırma ümidini ama sonuç için acele etme. Ben defalarca test yaptım her defasında da gecikmeler psikolojik oluyordu ama sonuncusunda bu sefer test yapmıcam dedim ve yapmadım. Çok sevdiğim Türk kahvesinden midem bulanınca anladım :) bazen strestende gecikiyor ya da psikolojik olarak gecikiyor bilgin olsun. Ve ufak bi tavsiye bi hastanede kan tahlili yaptırman daha sağlıklı sonuç almanı sağlar. Acele etme amaTest yaptım kahverengi akıntı var tek çizgiydi smdi beelli blrsiz bı czgi daha var.adetim de 2 sende aslında düzensiz değilmidir ama ümidim kirildi
eczaneye gösterdim testi akıntı koyu kahve madm yerleşme olabilir dedi silikte olsa Bi çizgi var dedi.şmdi bekliyorum inşallah kanamaya çevirmez sökmezHiç kırma ümidini ama sonuç için acele etme. Ben defalarca test yaptım her defasında da gecikmeler psikolojik oluyordu ama sonuncusunda bu sefer test yapmıcam dedim ve yapmadım. Çok sevdiğim Türk kahvesinden midem bulanınca anladım :) bazen strestende gecikiyor ya da psikolojik olarak gecikiyor bilgin olsun. Ve ufak bi tavsiye bi hastanede kan tahlili yaptırman daha sağlıklı sonuç almanı sağlar. Acele etme ama
Inşallah inşallah :)eczaneye gösterdim testi akıntı koyu kahve madm yerleşme olabilir dedi silikte olsa Bi çizgi var dedi.şmdi bekliyorum inşallah kanamaya çevirmez sökmez
Merhaba, PrimaBella Gebelik bulantı kusmasında güvenilir, etkili, FDA tarafından onaylı, Sağlık Bakanlığına kayıtlı, yenilikçi transdermal nöromodülasyon cihazıdır. Cihazın etkinliği klinik çalışmalarla da desteklenmiştir. Ayrıca demo cihazı ile uygulaması da gerektiğinde yapılabilmektedir.
Primabella saat bende hiç bir işe yaramadı hatta kusmalarımı şiddetlendirdi..verdiğim para da yanıma zarar kaldı..insanlar psikolojik olarak rahatlyorsa onu bilemem ama ben de düzgün kullanmama rağmen en ufak bir rahatlama sağlamadı
Hayırlı olsun. Bence çok dert etme kiloları. Keşke bende iyi olsam da kilo alsam. 6 kilo verdim 3 ayda. Sadece yararlı gıdalar tüketmeye çalış. Tekrar tebrikler.Kızlar merhaba, ben daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 kilo aldım. İştahım aşırı açık. Resmen açlıktan karnımdan sesler geliyor. Napmalıyım şimdiden bu kadar kilo alırsam ilerde ne olurum
Şanslısın geç başlamış kusmalar. Ama devamı çok olmaz tahminimce. Miden boş kalmıştır belki ondan olabilir. Benim midem boş iken su kusuyorum çünkü.Kizlar bende 14 hafta dort gunluk hamileyim ilk kez dun gece su kustum varmi bunun la ilgili bilgisi olan
Ilk dönemlerde tuzlu krakerler iyi geliyor. Ceviz badem fındık da olabilir. Allah şifa versin.Merhaba arkadaşlar, bende hamileligimin 9. Haftasindayim, son birkaç gündür bulantilar başladı, yemek yiyemiyorum açlik var halsizlik var doğal olarak. İçinizi bastırmak için yiyip içtiğiniz birşeyler var mi ?
Merhaba arkadaşlar, bende hamileligimin 9. Haftasindayim, son birkaç gündür bulantilar başladı, yemek yiyemiyorum açlik var halsizlik var doğal olarak. İçinizi bastırmak için yiyip içtiğiniz birşeyler var mi ?
Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim mide bulantım geçmedi16. haftada tamamen kesilir diye düşünüyorum inşallah tabii :) Ben şuan balık et ve tavuktan aşırı derece tiksinmiş durumdayım bulantım geçince bunları tekrar yemeğe başlar mıyım acaba ? Tiksindiğim için bidaha hiç yiyemicem gibi geliyor bana Bu konuda fikri olan var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..)