Gebelikde bulantı ve kusma

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden bekle adet tarihini biraz geçsin ona göre gidersin doktora. Folik asitte şişkinlik yapıyor malesef.
bnde karın şişmesi falan yok sadece göğüslerim bayağıdr şişti ağrıyor,bide aşağı doğru eğilme var uçlarda.işte bde ağzım çok sulanıyor iki gndur

bnde karın şişmesi falan yok sadece göğüslerim bayağıdr şişti ağrıyor,bide aşağı doğru eğilme var uçlarda.işte bde ağzım çok sulanıyor iki gndur

Mesela ben hasta oluca sandım dediğin gibi göğüslerim çok şişti midem kötüydü adetimi 10 gün geçti baktım tık yok meğersem 6 haftalık olmuş bebiş.. Şuan 11. haftadayım benimde ağzım sulanmaya başladı. daha da artmaz inş o zaman biraz sıkıntı :) Bence bekle adet günün en azından 3-5 gün geçsin sonra git test yaptır.

aynen katılıyorum valla çok zor bi durum buşantı bi yandan yanma biyandan ne yediğimden bi tat alabiliyorum ne yamasem oluyor ne yapacağımı şaşırdım bende akşama kadar elim midemde yatıyorum

Test yaptım kahverengi akıntı var tek çizgiydi smdi beelli blrsiz bı czgi daha var.adetim de 2 sende aslında düzensiz değilmidir ama ümidim kirildi

Test yaptım kahverengi akıntı var tek çizgiydi smdi beelli blrsiz bı czgi daha var.adetim de 2 sende aslında düzensiz değilmidir ama ümidim kirildi
Hiç kırma ümidini ama sonuç için acele etme. Ben defalarca test yaptım her defasında da gecikmeler psikolojik oluyordu ama sonuncusunda bu sefer test yapmıcam dedim ve yapmadım. Çok sevdiğim Türk kahvesinden midem bulanınca anladım :) bazen strestende gecikiyor ya da psikolojik olarak gecikiyor bilgin olsun. Ve ufak bi tavsiye bi hastanede kan tahlili yaptırman daha sağlıklı sonuç almanı sağlar. Acele etme ama

eczaneye gösterdim testi akıntı koyu kahve madm yerleşme olabilir dedi silikte olsa Bi çizgi var dedi.şmdi bekliyorum inşallah kanamaya çevirmez sökmez

Primabella saat bende hiç bir işe yaramadı hatta kusmalarımı şiddetlendirdi..verdiğim para da yanıma zarar kaldı..insanlar psikolojik olarak rahatlyorsa onu bilemem ama ben de düzgün kullanmama rağmen en ufak bir rahatlama sağlamadı

İyi günler,
Sanırım Ankara'dasınız. %80 klinik başarısı bulunan PrimaBella'nın çalışma sistemi ve kullanımınızla ilgili isterseniz müsait olduğunuz bir gün görüşebiliriz.

Kızlar merhaba, ben daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 kilo aldım. İştahım aşırı açık. Resmen açlıktan karnımdan sesler geliyor. Napmalıyım şimdiden bu kadar kilo alırsam ilerde ne olurum

Hayırlı olsun. Bence çok dert etme kiloları. Keşke bende iyi olsam da kilo alsam. 6 kilo verdim 3 ayda. Sadece yararlı gıdalar tüketmeye çalış. Tekrar tebrikler.

Kizlar bende 14 hafta dort gunluk hamileyim ilk kez dun gece su kustum varmi bunun la ilgili bilgisi olan

Merhaba arkadaşlar, bende hamileligimin 9. Haftasindayim, son birkaç gündür bulantilar başladı, yemek yiyemiyorum açlik var halsizlik var doğal olarak. İçinizi bastırmak için yiyip içtiğiniz birşeyler var mi ?

Ilk dönemlerde tuzlu krakerler iyi geliyor. Ceviz badem fındık da olabilir. Allah şifa versin.

Cnm bende 10+3 hamileyim çok kötü bulantım var sabaha kadar ağlıyorum rahat bi uyku yüzü görmedim gündüz de aynı bulantıdan yatıyorum çubuk kraker çok yefim tiksindim ondan balık kraker yiyorum çocuk gibi yemek ağzıma almıyorum hamileliğimi öğrendimden beri herşeyden tiksindim bazen tost yiyorum gözleme yiyorum zor da olsa niraz meyve yemeye çalışıyorum bu kadar bazen çok acıkıyorum ama midem hiç bişe almıyo çok şükür hiç kusmadım yoksa harap olurdum sarı leblebi limon bunlar iyi geliyomuş bi dene bakalım

bulantı için net çözüm :
bulantı bileziği ve imuneks emetium ! süper ikili
suyu kana kana değil yudum yudum için çok sıvı tüketmeyin.
sabahları çubuk kraker yatakta yenecek kalkmadan.
kalkmadan bilezik takılacak..hızlı hareket edilmeyecek.
derin nefes alın arada açık havada mutlaka.
bileziği uyurken çıkarın kangren olmayın sonra.
bu imuneks emetiumu araştırın zencefil içeriyor.eğer size zararı varsa kullanmayın.bitkisel gıda takviyesi bu.
bilezik 55 tl imuneks emetium 18.75 tl
Bilezik iki kola birden takılıyor ve akupunktur noktası ile ilgili birşey zararı hiç yok.sadece kola temas ediyor
su içemiyordum şimdi işime gelip çalışabiliyorum. bulantımı %80-%90 azalttı.
araştırmadan uygulamayın lütfen yine de.
yardımım olduysa ne mutlu bana

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim mide bulantım geçmedi 16. haftada tamamen kesilir diye düşünüyorum inşallah tabii :) Ben şuan balık et ve tavuktan aşırı derece tiksinmiş durumdayım bulantım geçince bunları tekrar yemeğe başlar mıyım acaba ? Tiksindiğim için bidaha hiç yiyemicem gibi geliyor bana Bu konuda fikri olan var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. )

Evet geçer büyük ihtimalle bulantın geçince tekrardan yemeye başlarsın herkes bulantılar geçince iştahın daha çok açıldığını söylüyolar ama dikkat etmek gerek peli cinsiyeti kız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…