- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.741
inşallah canımSoracağım canım ins önerir kurtulurum bende
bayanlar ben 13+4 günlük hamileyim bulantılar beni öldürüyorçalışıyorum çalışırken daha da bir zor oluyor heryere poşet taşıyorum zofran aldım 1 hafta ilk 4 gün faydası oldu sonra artık o bile fayda etmedi ne yapıcam bilemedim
etmez mi gittikçe artıyor sürekli ilaç kullanıyorumamanınn ben daha başlardayım sizin 18.hafta ve hala mı devam ediyor oyyy
canım şimdilik gün oluyor kusmuyorum gün oluyor bi kere kusuyorum yani bu durum iyidir heralde dimiSoracağım canım ins önerir kurtulurum bende
canım şimdilik gün oluyor kusmuyorum gün oluyor bi kere kusuyorum yani bu durum iyidir heralde dimi
banada her şey kokuyo gibi geliyor hele banyom nasıl kokuyor tuvalete giremiyorum yani halbuki eşim yok bişey abartıyorsun diyip duruyorBen hergün kusmuyorum ama eve giremiyorum ev kokuyor yaaa bulantı çoook
banada her şey kokuyo gibi geliyor hele banyom nasıl kokuyor tuvalete giremiyorum yani halbuki eşim yok bişey abartıyorsun diyip duruyor
amin canımAhhhh kokular beni onlar.maffetti. heryer kokuyor herseyin bir.kokusu var sanki elimdeki.kumandadan bile koku aliyorm süt inek kokuyor yumurta kümes kokuyor sigara iltihap gibi bir degisik . Kafayi tirlattim derlerdide inanmazdim. Yumurtaaaaaaa nefret ettim adini yazdim ve suan yine ögurdum cok zorrr mus cokkkk 11 hafta oldu 9 ay nasi gecicrk allahm sen yardim et butun hamislere
ekşi sözlükte okumuştum.."önde giden arabadan kolunu sarkıtan amcanın koltuk altı kokusunu bile duyuyorum"
gerçekten de öyle..metro otobüs herkes ter kokuyor,ağız kokuyor
Allahım sabır pliss
ekşi sözlükte okumuştum.."önde giden arabadan kolunu sarkıtan amcanın koltuk altı kokusunu bile duyuyorum"
gerçekten de öyle..metro otobüs herkes ter kokuyor,ağız kokuyor
Allahım sabır pliss
Cok dogru... bende 2. Katta oturuyorum. Zeminkatta esnaflar var onlarin ictigi sigara kokusu oturdugum yerden burnuma geliyor. Bide lokanta var altta yemek kokulari direk burnumda. Cam acamiyirum. Bu hassasiyet neden peki bileniniz varmi?? Neden kaynaklaniyormus
Merhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim ve 1 haftadır hiçbir şey yiyemiyorumbaşlarda iyiydim ama son günlerde yemeğin adını dahi duymak istemiyorum, acıkıyorum ama yiyemiyorum çok kötü bir his. Durumu benim gibi olupta çözüm bulan var mı acaba?
normalde banada kokuyor...çok güldüm...kolunu sarkanlardan dahi koku alıyorsun.. ben hamile değilim ama...biz normal olanlar dahi dayanamıyor..benim hamileliklerimde en az5 ay kusarak geçiyordu ilaç alıyordum bu süreçte...ilaçdahi tesir etmiyordu bazen...çok çektim darısı size bir gün elbet sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınca unutursunuz ...artık bende bir gün dolmuştaki erkeklerden tiksiniyorum..birde sıcak havada uzun kollu gömlek giyiyorlar...
Aynen benim de, su bile içemiyorum ama ben ekmek, çubuk kraker dahi yiyemiyorum. Hazır paket gıdaların hepsi kokuyor bana, bazen leblebi yiyorum ama o da kokmaya başlıcak diye ödüm kopuyoraynen ben de öyle tam doyamıyorum bir türlü..2 saatte bir acıkıyorum.. çubuk kraker yemekten gına geldi ama en işe yarayan şey osu bile içsem miğdem bulanıyor..salatalık,yavan ekmek bana iyi geliyor..hafifletiyor bulantıyı
Benimde çoktandır bulantım var ama yemek yemediğim zaman dahada artıyor,canım istemiyor acıktığımın bile farkında olmuyorum,yani hiç diilse bi peynir ekmek bile bastırır zorlada olsa artık,doktor ilaç verir bulantı için o biraz rahatlatır inşaallahAynen benim de, su bile içemiyorum ama ben ekmek, çubuk kraker dahi yiyemiyorum. Hazır paket gıdaların hepsi kokuyor bana, bazen leblebi yiyorum ama o da kokmaya başlıcak diye ödüm kopuyorDoktora sorcam yarın, bulantı hapı içebiliyoruz sanırım, bi zararı var mıdır acaba?
Aynen benim de, su bile içemiyorum ama ben ekmek, çubuk kraker dahi yiyemiyorum. Hazır paket gıdaların hepsi kokuyor bana, bazen leblebi yiyorum ama o da kokmaya başlıcak diye ödüm kopuyorDoktora sorcam yarın, bulantı hapı içebiliyoruz sanırım, bi zararı var mıdır acaba?