- 11 Temmuz 2014
- 179
- 132
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.761
Merhaba; bugün doktora gittim bu dönemde normalmiş, çok kötü olursa yatırıp serum verebiliriz dediler. Ama ben çok iyi olmadığım için ısrarla şimdilik bi ilaç sordum Premesis dedi doktor, kullanan bilen var mıdır acaba bu ilacı ?aynen ben de cuma günü kalp atışı için gitcem dr sorcam bakalım ne dicek..
Bende bu sorunun cevabını arıyorum,hiç ilaç kullanan yokmu,serum iyi geliyomukiBulantı ilacı kullanan yok mu hiç acabaBi kez kullandım çok işe yaramadı sanki, devam etsem mi bilemedim ?
Bulantı ilacı kullanan yok mu hiç acabaBi kez kullandım çok işe yaramadı sanki, devam etsem mi bilemedim ?
Bende bu sorunun cevabını arıyorum,hiç ilaç kullanan yokmu,serum iyi geliyomuki
Merhaba; ben dün gece çok kötüydüm ve hastaneye gittim, serum gerçekten işe yaradı önceki günlere göre iyiyim çok şükür ve dayanılmaz durumlarda tavsiye ederim işe yarıyor.
geçmiş olsun..3 ayı bi geçsek inş azalacağını söyledi doktor inş öyledir..
tat yok ağzımda vallahi
akşamları badem iyi geliyor..
Evet, herkes aynı şeyi söylüyor 3 ay geçsin düzelirmiş ama hergün yemek bulmakta zorlanıyorum. Her gün başka bi versiyon eskiden hiç yiyemiyodum. Sonra bulantı arttı, şimdi de ağzımda acı bi tat var. Allah sabır ve güç versin bu durumdakilere inşallah. Doktor Gaviskon diye bi şurup yazdı yemekten önce içiyorum iyi gibi, bir de bulantı için bileklik varmış internetten onu da aldım hadi hayırlısı inşallah geçer artık.
Bulantı için ilaç kullanan var mı arkadaşlar, bitkisel, zararlı olmayan bikaç ilaç var ama size de sormak istedim. Kullanan tecrübeli arkadaşlar varsa, öneri ve yorum lütfen ?