- 11 Ekim 2013
- 663
- 389
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.721
hrrkesee merhabaa anne adaylari , o midem bulanmiuor diye kasim kasim gerilen biri olarak 5 haftadan bero ici disina cikan bi hamisim( 8+3 uz simdi ama kafami yastiktan kaldirqmiyorum. sabahlari.agzimda eksi bi tat. ne yemek yqpabiliyorum.nede yiyebiliyorum. bugun ilk defa kusma bilekligi diye bisey okudum. kullanan var mi ise yaryor ise hemen alacagim
disarii bile cikamiyorum((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar ben de 9+3 günlük hamileyim bulantılar 6. haftada başladı sabah kalktıktan sonra başlayıp gece uyuyana kadar saat başı kusuyorum bende aç karnına kusmaktan bıktım boğazımdan kan geliyo artık bayramda doktorum zofran diye bi ilaç önerdi ilk başlarda kesiyordu ama yavaş yavaş o da kesmez oldu kusmuyorum ama bulantılar gün geçtikçe dayanılmaz oluyor zofran yada zofer kullanan arkadaşlar günde kaç mg alabiliyorlar maksimum ben 8 mg alıyorum ama artık az geliyor gibi
Bemim kusmalarımda nerdeyse bitti gibi bişey ama bulantı hala devam ediyor 7/24 bulantı halindeyim her an kusacakmış gibiyim.Bide 2 gündür aşırı derecede mide ağrısı başladı.Kalbimin tam altı.Aşırı derecede sancıyor,zonkluyor.Doktora gitmeye korkuyorum yanlış bişey yapar yanlış ilaç verir diye.Ne geçirir bu ağrıyı ki.Gebeliğimi öğrendiğimden beri rahat bir günüm bile geçmedi.Yine de Rabbime çok şükür.
Arkadaşlar bende çok ağır geçirenlerdenim6. haftada bir başladı ama nasıl bir bulantı 24 Saat yaşamayan bilmez hakikaten. eritti beni 7 kilo verdim.Ağlamaktan gözlerim şişiyordu ağlaya ağlaya uyuyup kalıyordum bazen. günde 6 kez çıkarıyordum su bile içemiyordum.içsem oda çıkıyordu ya. birde evim bana çokkkk kötü kokuyo eve girmek istemiyorum. eve geldiğimde de kokudan çıkarıyorum eşime soruyorum koku falan yok burda diyo radar gibi oldum artık :18: kafayı yiyeceğim. soğan kokusu deterjanlar sabunlar parfüm herşey iğrenç kokuyor. Şuan 17. Haftadayım bulantılarım azalmakla birlikte yine devam ediyor. yine haftada 2 kez falan çıkartıyorum.Çok şükürki yine bu hafta birşeyler yiyebiliyorum artık... Doyduğunu hissetmek Ne Güzel Bişeymiş...... Allahım geçsin artık...... Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın.. Ancak sizler anlarsınız beni...
rabbim kolaylik versin. Ben 4 aylik olana kadar yasadim bu durumu. Havuc ve mandalina bir nebze iyi geliyordu. su dahi icsem geri cikariyordum bu yuzden kilo dahi vermistim. Doktorum bulantimi kesmesi icin hap vermisti bir nebze rahatlatiyordu. bulanti hala vardi ama kusma biraz azaliyordu. 16 haftadan sonra gecti allaha sukur. biraz sabir edin kizlar. guzel gunler gelicek arkasindan
Canım tamamen geçiyormu? Bende şiddetli şeklde bulantı kusma yaşıyorum,braz hafifledi ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hala mutfağa giremiyorum. Tamamen eski iştahımıza kavuşabilecwkmiyiz merak ediyorum
Evet canim tamamen geciyor. Sanki butun hamilelik boyunca gecmicekmis gibi geliyor ama gercekten birden kesiliyor. Biraz daha sabir. Ayriyetten ben butun hamileligim boyunca istahsizdim. Bu yuzdenmidir bilmem ben hic asermedim. Annem yakinlar tanidiklar herkez soruyordu canin istedigi birseyler var mi varsa yapalim falan gibisinden ama canim hicbirsey istemiyordu. 2 lokma aldimmi doymus gibi hissediyordum.
Cok zayif bir hamileydim o yuzden. zayif bir vucutta kocaman bir karin. Bebegim kilo aliyordu ama ben kilo veriyordum. Hamileligim anneme cekmis o da oyleymis. Zaten bebek buyuyunce mide yanmalari oluyor ondanda yiyemiyor insan. Mideye baski oldugu icin 2 lokma yedimmi tikaniyordum. ama bazi hamilelerin masallah istahlari yerinde oluyor herseyi silip supuruyorlar tombik tombik oluyorlar ben oyle degildim iste.
Canim bende bulanti erken baslamisti doktorum premesis diye bi hap verdi onu kullaniyorum su an icinde hem folik asit b 6 vitamini b 12 vitamini ve kalsiyum var b 6 vitamini gebelikte azaldigi icin bulanti oluyor su an rahatim arada yoklasada en azindan su an calisabiliyorumBende sizden farksizim kızlar ilk bebegimde 3.ayda başlayıp doğuma kadar süren bir kusma ve bulantı yaşadım puan 2. gebeligimi yaşıyorum bu daha erken başladı ne yapacağımı şaşırdım koku hassasiyetim çok ama yemeklerden ziyade parfüm oda spreyi banyo deterjan yumuşatıcı kokulari bunlar beni deli ediyor bu hafta dr.a danisacagim ama bi ilaç filan varmı bu konu hakkında bide size sormak istedim
Canim bende bulanti erken baslamisti doktorum premesis diye bi hap verdi onu kullaniyorum su an icinde hem folik asit b 6 vitamini b 12 vitamini ve kalsiyum var b 6 vitamini gebelikte azaldigi icin bulanti oluyor su an rahatim arada yoklasada en azindan su an calisabiliyorum
ay canım kıyamam dikkat et kendine havalar kötü aldatıyo insanı o ilacıda sor bakalım önerirse sana sende kullan tatlımBende sorayım bu hapı dr.a hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun bide hastayım şimdi offfff offfff
Soracağım canım ins önerir kurtulurum bendeay canım kıyamam dikkat et kendine havalar kötü aldatıyo insanı o ilacıda sor bakalım önerirse sana sende kullan tatlım