Gebelikde bulantı ve kusma

Benm de gec başladı ama şiddetli degildi mide bulantılarm 14 haftalara girince baya azaldı hiç yok dencek kadar umarım senn ki de en kısa zaman da gecer

merhabalar..öncelikle geçmiş olsun.bende çok sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum,doktorum ilaç tedavisi uyguladı ama ilaçların yan etkileri beni mahfetti.en son diyarbakırda ailemi ziyaret ederken bir doktora göründüm ve primabella diye yeni bir ürün tavsiye etti.gidip eczaneden aldım bildiğimiz kol saatine benzer bişey!!zaten adıda bulantı kusma saatiymiş..ilginç bişeydi acaba işe yararmı diye aldım,çok şükür yaradı ve şimdi gayet iyiyim.inşallah hep böyle iyi bir hamilelik geçiririm ve gerçekten sizlerede tavsiye ederim.alternatif olarak alıp deneyin derim...

bulantılarım 5. haftanın sonunda başladı
6. haftada bigün bi kalktım daha dogrusu kalkamadım kusuverdim
suan 13 haftalıgım
bu 2 aydır cektiklerimi bi tek yaşayanlar anlar
5kilo verdim su bile içemedim bundan dolayı idrar yolu enfeksiyonu gelişti
zofran verdi doktor bi nebze rahatlattı ama müthiş karın agrısı ve kabızlık yaptı
büyük tuvaletimi yaparken resmen zorlanmadan ve agrıdan baygınlık geçiriyordum ilacı bıraktım
bi insanın 24 saat bulantısı olur mu arkadaş
canımdan bezdim ALLAH affetsin isyan etmiyorum ama dayanılması çok güç eridim bittim resmen
saçımı başımı yolasım kafamı duvarlara vurasım geldi
bulantılarım kusmalarım hala devam ediyo 12. haftanın ortalarında bi nebze azaldı
çok az yiyebiliyorum, 1 bardak suyu 3 saatte yudum yudum anca içebiliyorum birden içince kusturuyo çünkü
14. haftada gececek diye sabırsızlıkla bekliyorum
bulantısız gebelik geçirenlere ina-na-mı-yorum çünkü ben KABUSU YAŞADIM VE YAŞIYORUM
Tek tesellim bebegimin saglıklı oluşu

ha bide sunu ekliym
yok onu ye yok bunu ye bulantın azalır kesinlikle hikaye
bu tamamen hormonlarla ilgili ve hiç birşey fayda etmiyor arkadaşlar
aç kaldığında bulantın daha fazla oluyor ama zaten bulantıdan bişey yiyemiyorsun ki için almıyor
alsada mide geri dışarıya atıyor
olay bu...

Benim bulantı ve kusmalarım 5. haftada başladı şu an 11. haftamızdayız.İkiz gebelik benimkisi doktorum ikiz diye bu kadar fazla bulantı kusman olması demişti.Bugünüme çok şükür halen bitmedi ama azaldı.Yinede canım ne istese yiyemiyorum.Kana kana su içemiyorum bugün iyi gelen bişey yarın iyi gelmiyor midem bulanıyor.

Arkadaşlar bende çok ağır geçirenlerdenim 6. haftada bir başladı ama nasıl bir bulantı 24 Saat yaşamayan bilmez hakikaten. eritti beni 7 kilo verdim.Ağlamaktan gözlerim şişiyordu ağlaya ağlaya uyuyup kalıyordum bazen. günde 6 kez çıkarıyordum su bile içemiyordum.içsem oda çıkıyordu ya. birde evim bana çokkkk kötü kokuyo eve girmek istemiyorum. eve geldiğimde de kokudan çıkarıyorum eşime soruyorum koku falan yok burda diyo radar gibi oldum artık :18: kafayı yiyeceğim. soğan kokusu deterjanlar sabunlar parfüm herşey iğrenç kokuyor. Şuan 17. Haftadayım bulantılarım azalmakla birlikte yine devam ediyor. yine haftada 2 kez falan çıkartıyorum.Çok şükürki yine bu hafta birşeyler yiyebiliyorum artık... Doyduğunu hissetmek Ne Güzel Bişeymiş...... Allahım geçsin artık...... Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın.. Ancak sizler anlarsınız beni...

Eekin bende ikiz bekliyrm bulantılarım var ve hala ikiz oldugunu kabullenemedim psikolojim çok kötü aglayıp duruyorum bnm ikizlerin biri8+6 digeri8+3 haftalk senin nasıl gidiyor ve nerdesn ben ankaradayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni çok iyi anlıyorum. yaşadıklarını birebir ben de yaşıyorum. 9. haftadayım ne zaman bitecek diye bekliyorum. o kadar ki kendi evime kendi mutfağıma giremez oldum. buzdolabımı açamıyorum başkası açsa bile içinden çıkanı yiyemiyorum. 3 haftadır hergün bi yerlere gidiyorum

merhaba kızlar

bende aynı dertten muzdaribim.. 6. haftada başladı su an 17.haftaya girdim hala devam zofranda pek işe yaramıyor..
Ne zaman geçer bilmiyorum acaba primebella mı alsam diyorum..yiyeceklerden de tiksiniyorum. özellikle domates ve tavuk ağzıma alamıyorum
9 ay sürenlerden olmaz inşallah

ben 29 haftalık gebeyim yediannci hafta başladı hala devam ediyor. üstüne birde bebeğin mideye yaptığı baskı mide kasalarında düzleşme ve kocaman karnınız eklenseydi hala zorla yiyip dakikasında kussaydınız anlardınız. umarım kısa zamanda geçer sizinkiler ben doğumu bekliyorum şimdi dört gözle....

başta sabretmekten başka çaremiz yok ben 6.aydayım hala günde 5-10 defa kustuğum oluyor hele ilk aylarımda kan kusuyordum şimdi halime hamdediyorum ya hiç çoçugum olmasaydı ne yapardık nimete şükretmeliyiz tabi elbet bizim sabahımızda olacak dua edelim yeter..

Kızlar... 10. haftadayım. Şanslıyım bulantım yok derken 8.haftada başladı azaldı arttı derken bugün sabah ilk defa kustum da. Bu bulantı işi çok zor. Bir de çalışıyorum işe gitmek kabus oldu bir yere gitmek mümkün değil her an midem bulanabilir korkusuyla eve gelip yatıyorum. Zofran iyi geliyor ama çok kullanmak istemiyorum. 10. Haftadan sonra azalır 12. Haftada biter diyorlar ama bnm sanki artıyor giderek... Hamileliğin en zor tarafı bu bulantı olayıymış. Dört gözle bitmesini bekliyorum ama bir taraftan da bebeğim iyi demek ki diyip seviniyorum...

Son düzenleme:

►Anne adayı canı ne isterse onu yemelidir.
►Sık sık, azar azar beslenmelidir.
►Yemek kokusu, sigara, parfüm kokusu, rahatsızlık verebilir. İlk aylarda evde yemek pişirilmeyebilir. Baba adayı, başının çaresine bakmalıdır.
►Etimek, peksimet, galeta, çubuk kraker tarzı gıdalar mideyi sıkı tutar. Bu gıdalar faydalıdır.
►Aşırı kilo kaybı, ağızdan beslenme sorunu varsa doktorunuza başvurmalısınız.
►Kafein,acı ,ekşi gıdalar mide yakınmalarını arttırabilir.

Op.Dr.ZekiSalar
Kadın Hastalıkları,doğum ve infertilite uzmanı
Memorial Antalya Hastanesi

Canımm teşekkür ederim. 6. Haftadan 8. Haftaya kadar böyle idare ettim ama artık hiç fayda etmiyor. Tek etki eden zofran 😊 ve dinlenmek. Ama çalıştığım için bu pek mümkün olmuyorrr... Bu sabah yine zofranla kalkabildim... Günde 1 tane yetiyor allahtan. Hatta dünü almadan geçirebildim bile... Geçecek az kaldıı... 1-2 hafta daha. Sonra rahatlıcam inşallah...

Allah yardımcın olsun.İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.

Bgn tam 7 haftalik oldu bebisim..son bir haftadr cok bulantim varken bu sabh bulantim olmayinca affalladim...bebegim de bir sorun yoktur umarim😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bgn tam 7 haftalik oldu bebisim..son bir haftadr cok bulantim varken bu sabh bulantim olmayinca affalladim...bebegim de bir sorun yoktur umarim😯

Cnm hayırlı olsun.. Telaşlanma bulantı 2 gün geçiyo sonra yine başlıyor. Bir gün az oluyo bir gün çok şiddetli. Benim 9. Haftada 4 gün hiç bulantım olmadı 10. Haftada bi başladı ilaçsız gezemiyorum.. Bulantısız günlerin tadını çıkar. 😊

hrrkesee merhabaa anne adaylari , o midem bulanmiuor diye kasim kasim gerilen biri olarak 5 haftadan bero ici disina cikan bi hamisim ( 8+3 uz simdi ama kafami yastiktan kaldirqmiyorum. sabahlari.agzimda eksi bi tat. ne yemek yqpabiliyorum.nede yiyebiliyorum. bugun ilk defa kusma bilekligi diye bisey okudum. kullanan var mi ise yaryor ise hemen alacagim
disarii bile cikamiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…