Gebelikde bulantı ve kusma

Bende o bıleklıklerden aldım ama hıc bır ıse yaramıyor psıkolajık oldugunu zaten dusunuyorum cunkı hıc bırsey fayda etmıyor yemek dahi yıyemıyorum 12 haftalık oldu ama gecmedı. Entersesan gunduz bulantı ve gecelerı kusuyorum mıde bulantısına bır care yokmudur kullanmadıgım ılac kalmadı:KK43:

selam gecmis olsun, ayni dertten muzdaribiz bende bileklik aldim dun ama ise yaramior hissediorm. sadece az bise zofran ise yarior sanki. onuda sabah ac karnina yataktan kalkmadan aliorm ole biraz hafifliyor. umarim en kisa zamanda yemeye baslariz ve bulantilarimiz gecer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mide bulantıları bende de başladı. 6+5 henüz erken bence ilk gebeliğimde 8. Haftadan sonra başlamıştı. Bunda çok erken başladı daha kiloluyum ondan mı acaba. Çaydan tiksindim, kokular çok rahatsız edici. İstifra etmeye başlamadım henüz ama yakında o da olacak sanırım. Tek tesellim bulantısı olan gebelerde düşük çok daha az oluyormuş. Çok zor gebelik süreci özellikle de ilk 4 ay kabus gibi...

selam gecmis olsun, ayni dertten muzdaribiz bende bileklik aldim dun ama ise yaramior hissediorm. sadece az bise zofran ise yarior sanki. onuda sabah ac karnina yataktan kalkmadan aliorm ole biraz hafifliyor. umarim en kisa zamanda yemeye baslariz ve bulantilarimiz gecer.

zofran bendede işe pek yaramıyor şuan bile lavaboya gitmemek için zor tutuyorum kendimi boğazın yemek borum tahriş oldu artık evden çıkmak istemiyorum benim bide bulantıya ek olarak yanma var ve gaz var çok

11+5 günlük hamileym..6.haftada başladi benim bulantılar..benimki bulantıdan cok kusma..evde ölü gbiydim..kusarken eşim tutuyodu düşmeyim diye..zofran kullandim biraz hafifletiyo ama direk kesmiyor..3 gün hastane de yattım acile gdip serum vurulmalarimin sayisini unttm..en son 5 gün önce 4 saat serum yedim 2*1000 ml seklinde..2 gün götrdü 3 gündür yine ayniyim..bugun zofranin dil hapini aldim onu deniycem dha cbuk kana karisiyomuş ins faydasi olur..tayinciyiz gurbetteydk yalniziz sirf bu kusmalar yüzündn ailemin yanina geldm eşim orda tek kaldi..ama o kalp atislari yok mu güm güm güm diye resmen ömre bedel:)

zofran bendede işe pek yaramıyor şuan bile lavaboya gitmemek için zor tutuyorum kendimi boğazın yemek borum tahriş oldu artık evden çıkmak istemiyorum benim bide bulantıya ek olarak yanma var ve gaz var çok

selam, zofran bende de ise yaramadi. dr um largactil onerdi onu iciorm su an o iyi gbi. ceyrek aliorm sabhlari. almadigim gun perisanim. bi an once gecmesini bekliorm 3 ayimizin. sizin ki kac haftalik? nasil basa cikiorsnz?

selam, zofran bende de ise yaramadi. dr um largactil onerdi onu iciorm su an o iyi gbi. ceyrek aliorm sabhlari. almadigim gun perisanim. bi an once gecmesini bekliorm 3 ayimizin. sizin ki kac haftalik? nasil basa cikiorsnz?

canım başa çıkamıyorum midemle başım dertte haftada 1 serum alıyorum acile gidip öyle yani mesela şuan bile bulantı +yanma var 11.haftamdayım ben 4 ay kadar sürer diyolar hatta bazılarının doğuma kadar sürüyomuş çok korkuyorum ya hayatımı okadar etkiliyorki yaşadığımdan bişey anlamıyorum :KK50:

canım başa çıkamıyorum midemle başım dertte haftada 1 serum alıyorum acile gidip öyle yani mesela şuan bile bulantı +yanma var 11.haftamdayım ben 4 ay kadar sürer diyolar hatta bazılarının doğuma kadar sürüyomuş çok korkuyorum ya hayatımı okadar etkiliyorki yaşadığımdan bişey anlamıyorum :KK50:

rabbim kolaylik versin. Ben 4 aylik olana kadar yasadim bu durumu. Havuc ve mandalina bir nebze iyi geliyordu. su dahi icsem geri cikariyordum bu yuzden kilo dahi vermistim. Doktorum bulantimi kesmesi icin hap vermisti bir nebze rahatlatiyordu. bulanti hala vardi ama kusma biraz azaliyordu. 16 haftadan sonra gecti allaha sukur. biraz sabir edin kizlar. guzel gunler gelicek arkasindan

Hamileligimin 13. Haftasindayim ck bulantili ve istifrali berbat bi 2 aygecirdim bulantilarim hafifledi bu seferde tukurgumu yutamamaya basladim surekli elimde pecete yada torba rezil oluyorum toplum icnde konusamaz hala geldim o kadar tadi igrenc ki yutamiyorum yutsam istifra ediyorum bu durumu yasayan varmi kafayi yemek uzereyim allah rizasi ocin bilen biri yardim etsin :KK43: budurum gecicimi yoksa kalici hala gelir mi tik gibi off allahim cildircam hadi kizlar cevabinizi bekliyorum?

rabbim kolaylik versin. Ben 4 aylik olana kadar yasadim bu durumu. Havuc ve mandalina bir nebze iyi geliyordu. su dahi icsem geri cikariyordum bu yuzden kilo dahi vermistim. Doktorum bulantimi kesmesi icin hap vermisti bir nebze rahatlatiyordu. bulanti hala vardi ama kusma biraz azaliyordu. 16 haftadan sonra gecti allaha sukur. biraz sabir edin kizlar. guzel gunler gelicek arkasindan

aminnn canımm inş geçer 13+4 oldu hala devam ediyo bemde rahatlamak istiyorum

kızlar ben yaklaşık altı haftalık hamileyim ama uykudan başka bir sıkıntım yok midem falan bulanmıyor yaa:S sizce bu normal mi acaba ilerleyen dönemlerde mi bulanır. ??

Merhabalar bende 8 hafta 4 günlük hamileyim ..bu ilk hamileliğim ve tecrübesizim .bende ilk günden beri ne mide bulantısı nede herhangi bişi var..bazen hamile olduğumu bile unutuyorum..bu normal mi sizce ..? Bide böyle olan gebeliklerde cinsiyet erkek olduğu söyleniyo doğrumu ..?

Midem bulanmiyor diye şikayet edenlere kafa atasim geliyooo 😉 yahu ne güzel daha ne istiyosun.. demek ki sen o şanslı kişilerdensin.. sevinsene..
bnm bulantım da daha doğrusu kusmalarim geç başladı..
9. Haftada.. ama ne başlamak.. 12. Haftam bitti bugün.. 3 haftadır ne yesem icsem çıkarıyorum.. bnm merak ettigimse şu.. bnm gibi geç kusmaya başlayan oldumu aranızda.. geç basladi erken bitsin umudundayim.. canimdan bezdim.. artik kan kusuyorum zorlanmaktan😔 napicam bilmiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileligimin 13. Haftasindayim ck bulantili ve istifrali berbat bi 2 aygecirdim bulantilarim hafifledi bu seferde tukurgumu yutamamaya basladim surekli elimde pecete yada torba rezil oluyorum toplum icnde konusamaz hala geldim o kadar tadi igrenc ki yutamiyorum yutsam istifra ediyorum bu durumu yasayan varmi kafayi yemek uzereyim allah rizasi ocin bilen biri yardim etsin :KK43: budurum gecicimi yoksa kalici hala gelir mi tik gibi off allahim cildircam hadi kizlar cevabinizi bekliyorum?

Ayni durumdayiz cnm.. ben de yarin 12. Haftami bitiriyorum kismetse.. kusmalar aynen devam malesef.. fakat bir haftadır fln tukurugumu ben de yutamiyorum.. yuttugum anda çıkarıyorum.. berbat bişey.. sana tavsiyem küçük şekerler bulundur devamli çantada.. Özellikle dışarı çıkarken şeker aliyorum yanima.. atiyorum ağzıma yavaş yavaş emiyorum.. dolayisiyla tukurugunun tadi değişiyor.. tavsiye ederim.. ben yumuşak bayram şekeri kullaniyorum.. şiddetle öneririm..bulantiya da faydasi oluyo.. kan şekerini yukseltiyo..

arkadaslar merhaba benim 7haftalik hamileyim kusmam simdilik yok ama sanirim olcak bir haftadir gece gunduz mide bulantisi ve pardon ama ogurme felaket durumdayim birde calisiyorum ne yaptimsa iyi gelmedi

arkadaslar merhaba benim 7haftalik hamileyim kusmam simdilik yok ama sanirim olcak bir haftadir gece gunduz mide bulantisi ve pardon ama ogurme felaket durumdayim birde calisiyorum ne yaptimsa iyi gelmedi

Canm bende 6haftalik bulanti baslayali 1hafta oldu aynen kusma yok cok sukur ama bulanti iştahsızlık var cok sevdigm seyleri bile canm istemiyor mideni bos birakma fazla cubuk kraker yemeye basladm ben o iyi geldi birazz

Ayni durumdayiz cnm.. ben de yarin 12. Haftami bitiriyorum kismetse.. kusmalar aynen devam malesef.. fakat bir haftadır fln tukurugumu ben de yutamiyorum.. yuttugum anda çıkarıyorum.. berbat bişey.. sana tavsiyem küçük şekerler bulundur devamli çantada.. Özellikle dışarı çıkarken şeker aliyorum yanima.. atiyorum ağzıma yavaş yavaş emiyorum.. dolayisiyla tukurugunun tadi değişiyor.. tavsiye ederim.. ben yumuşak bayram şekeri kullaniyorum.. şiddetle öneririm..bulantiya da faydasi oluyo.. kan şekerini yukseltiyo..

ya seker de denıyorum leblebı cekırdek patlamıs mısır ama nası deyıyeyım ck acı ıgrenc bı tadı var yutmaya zorluyorum mıgdemı bulandırıyo kusuyorum ya kımısı psıkolojık dıyo tık olaRAK kalır dıyo korkuyorum ya gecmesse ben sarktayım doguda doktor yok kıme solesem hıııc duymadım dıyo sen doktorunla bu konuyu konustun mu yada cevrende bole bırı var mı GECER MI acaba konusamıyorum butun gun oturuyorum ıs yerınde tek basıma ay ck kotu

kızlar merhaba bende 20.haftalık hamileyim.inanmayacaksınız ama bende hala bu bulantıları yaşıyorum.özellikle sabahları.iştahımda yok.umarım geçer sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum :):KK49::nazar:

Cnm ben de almanyadayim.. bi daha ki doktora gidisimde sorarim ama bence gecici bi durum kafana takma bu kadar.. ben olayi şekerle veya şekerli sakız çiğneyerek çözdüm şimdilik.. en azından dışarda elimde bi poset rezil olmuyorum..

X