Gebelikde bulantı ve kusma

22.haftamdayım hala sabah kalktığımda mutlaka kusuyorum ama gün içinde artık daha iyiyim. 14.hafta civarlarına kadar çok kötüydüm 7 kilo vermiştim. Zofran bana iyi gelmişti doktorum vermişti. Defalarda serum takıldı. Şimdi daha iyiyim ama gerçekten çekmeyen bilmez çok zor bir durum. Hiç bir şey yiyememek sürekli kusmak, sudan bile tiksinmek, kokulara karşı hassasiyet kabus gibiydi. Benim birde kansızlık oluştu ve iki defe metroda bayıldım sürekli başım dönüyordu. Ama bir haftadır bu durumda azaldı. Tabi aşırı tükürük salgımı da unutmadan söyleyeyim bu durumda hepsinden beter sürekli peçete ile tükürük siliyorsunuz ve günde 6-7 rulo tuvalet kağıdı bitiriyorsunuz. Bu İkinci gebeliğim ilkinde bu kadar kötü olmamıştım. ikisi de kız :)
ve bir gün o küçücük mis kokulu bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor. her şeyi unutuyor sanki onları sen çekmemişsin gibi rüya gibi geliyor.
Herkese Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

4. ayıma kadar ne yediysem çıktı ölü gibiydim resmen
ama bebeğim için değerdi neyseki geçti şimdide yemekten alamıyorum kendimi :)

Kızlar gunaydın bugun 11. haftama gırdım 2gundur bulantılarım kesıldı oysa delı gıbı kusuyor ve bulanıyordum . Kontrolum 27.sınde bugunde pazar doktor yoktur bebegıme bıseymı oldu dıye endıselıyım cok korkuyorum dun gece hıc uyumadım.

canım bende çok kötüydüm bi anda kesildi 2 gün sonra tekrar başladı ama azaldı günde 1 veya 2 defa çıkarıyorum.dünden beride hiç kusmadım.azalması normal zaten bitceği zaman bi anda kesilirmiş.ben bu yüzden doktora gittim neden kesildi diye.bu haftalarda çok normal dedi :)

Umarım sorun yoktur. Ama cok korkuyorum ıste. Acıle gıtsem bakarlarmı acaba bılemedım gunum zehır oldu

slm kızlar, ben aranızda yeniyim. 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu. şuan 5+2 yim.doktor kesemin 9 mm olduğunu söyledi. ama hiç bulantı olmuyor, normal mi bu?? daha öncede 1 boş gebelik ve düşük geçirdim, o yüzden şimdi çok korkuyorum.. lütfen birileri bana bişey söylesin çok huzursuzum.

bende 10 haftalık hamileyim kızlar.Bulantılarım fena çok sevdiğim yeşil erikten bile tiksinir duruma geldim : (
Genelde de su içmem hiç bu yüzden benim böbreklerim iltihap şuan ve erken doğum riskine neden olurmuş bu durum.Doktor günde 4 lt su iç diyor.Aman ihmal etmeyin bolca su için..çok önemli.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

slm bayanlar bendede hiç mide bulantısı yoktu bugün midem yanmaya başladı we kusmaya başladım 8 haftanın içerisindeyim normalmi mide yanması sizce ?

slm bayanlar bendede hiç mide bulantısı yoktu bugün midem yanmaya başladı we kusmaya başladım 8 haftanın içerisindeyim normalmi mide yanması sizce ?

Canım normal, bazen çok daha uzun sürebiliyor bu durum. mesela ben 14. haftadayım ve her sabah zombi gibiyim. Su içersem yandım, hemen safra gibi sarı- yeşil bir su midemden çıkıyor dışarı. Sonra da hep yanma..ben de ne zaman geçecek bilemiyorum

mrb arkadaşlar. 15. haftamdaym we o kadar çok kusan , bsy yiemeyen ben 9 gundur kusmuorum. we zofran kullanmama ragmen bulantidan ölüyordum bşy yiemiordum. surekli aglayip dua ediordum. smdi gecti o gunler allaha bin şükur. yemek yemege de başladm oturup 1 ekmek yedim dün akşam hatta :) merak etmeyin gecıcek bu gunler . ben 9 ay gecmicek diodum o kadar kotydum. smdi hafif hafif bulanti oluo ama gecio onemsemiorum. ALLAH HERKESE YARDIM ETSIN arkadaşlar. benden de iyi olun inşallah kısa zamanda

bende 6+4 haftalık hamileyim mide bulantısı benide mahvedenlerden.2 gündür işe gidemiyorum ama yarın gitmek zorundayım bunun stresi bile yetiyo.hepimize Allah yardım etsin

ne zaman geçecek bu bulantılar resmen hergun oluyorum ya ben 18 haftalığım ama hala gecmedı bugun de oyle bısey kı sureklı yedıgımı çıkardım ve karnım cok fena acıyor artık (

ne zaman geçecek bu bulantılar resmen hergun oluyorum ya ben 18 haftalığım ama hala gecmedı bugun de oyle bısey kı sureklı yedıgımı çıkardım ve karnım cok fena acıyor artık (

bi idrar tahlili yaptrsana. cnku bende beter haldeydm hastaneye gttm nie gecmio hergun dahada kotu oluorm die. idrar tahlilimde lökosit we erikrosit 6 ckti. bakteri de 2 cktı . dr bi enfeksyn ilaci werdi smdi 16+3 üm eski halime gore cok iyim. we bulanti hapi icmedgm gun bile oluor. sen bi an önce tahlil yaptr bence. allah acil şifalar wersin cnm

cnm fıkrın ıcın teşekkür ederım de yakın zamanda yapıldı tahlıllerım ama ıdrar da hıc anormal bı durum gormedı doktor.

bendede hc skınti gormuolardi tahlıllerde. tesadufen bska bi dr a gttm we tahlilmde skınti gordu. aksm ewe geldgmde eski tahlillerme baktm.ayni sekilde lokosit erikrosit bakteri ckms ama dr bsyn yok hamilelik bulantsi die ewe gndrmsti. fkt warmş işte. en son gttm dr sagolsn bi enfksyn ilaci werdi bsym kalmadı. yine de sen blrsn fkt tahlil snclarna bak bakalm . belki dr umursamamstr. her dr bir olmuor malesef

10 haftalık hamileyim ve 6 haftadan fazla süredir bulantı yaşıyorum.son 5 haftadır da kusmaktan ne işe gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.2 haftada tam 8 kilo verdim ilaç takviyesine başladı ama netice yine aynı.Artık yataktan çıkmak istemeyecek yorgunluktayım ama yarın işbaşı yapmak zorundayım.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum rapor alma stresinden dahi yoruldum.Artık serumla tedaviye geçicekler sanırım.1 gün iyi hissettiriyor en azından.Bebeğimin besinsiz kalmasından korkuyorum bilmiyorum.İdrar yollarımda ateşten dolayı iltihap başladı ve testlerde de bakteri gözüküyor ama kimse ama sistit ten de mide bulantın artar demiyor.Özel hastaneden birde devlet hastanesını denıycem ins orda bı sıfa bulurum.Rabbim herkese yardım etsin.

Son düzenleme:
malesef ki bugun öglenden aksama kadar ful kustum. enfeksiyn mu war ne halt warsa yıne illallah ettm. tam iyilestim oh derken hatta burdakilere yardmci olmaya clsirken eski halime dóndüm yine. ben anlamiorum nedir bu ya. 16+4 oldum bitmicek mi ya. allahim sabir

melek benım cok sukur 1 haftadıe bulantım yok yıyıp icebılıyorum artık ama acıkınca mıdem bulanıyo bu seferde. oyuzden ac durmamaya çalışıyorum hemen tuzlu bıseyler aparatıf yapıp yıyorum.sonra yıne ogunlere devam.allahıma cok sukurler olsun ınsallah senınde geçer bılıyorum bu acıyı o yüzden sana da dualarımda yer verıyorum bende bu arada 19 haftanın ıcındeyım yırmı olacak bı ıkı gun sonra sabrını verıyo allah gerçekten.ben aglıyodum kusarken resmen ya..

dualarn icn tesekkur ederim canim sagol. 2 gun once gece gttm yine hastaneye. tahmin ettgm gbi enfksyn ckti. lokosit 1 bakteri 1 di. cok dusuk olmasina ragmen bana bulanti kusma yapio cok fazla demek ki. dr bi ilac werdi yrm brdk suya atip eritip ictm. 2 gundur taş gbiyim yine. ama nie ben bu kdr enfksyn kapiorum ki. temzlgme de cok dkkat ediorum . haftaya yamulurum yine enfksion olur kesn .pff. bu arada iyilesmene cokkk sewindim. insalah ben gbi olmaz tamamen btmstir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…