- 27 Mart 2013
- 116
- 7
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.561
dualarn icn tesekkur ederim canim sagol. 2 gun once gece gttm yine hastaneye. tahmin ettgm gbi enfksyn ckti. lokosit 1 bakteri 1 di. cok dusuk olmasina ragmen bana bulanti kusma yapio cok fazla demek ki. dr bi ilac werdi yrm brdk suya atip eritip ictm. 2 gundur taş gbiyim yine. ama nie ben bu kdr enfksyn kapiorum ki. temzlgme de cok dkkat ediorum . haftaya yamulurum yine enfksion olur kesn .pff. bu arada iyilesmene cokkk sewindim. insalah ben gbi olmaz tamamen btmstir
inşallah cnm tamamen bıtmıstır dedıgın gıbı. bişey soracam verdıgı ılac enfeksıyon ıcın mı bulantı ıcın mı bulantı ıcınse eger merak ettım ısmını cnm
Arkadaşlar bende çok kötü durumdayım 12+5 günlük hamileyim 4.haftada başlayan bulantı ve kusmalarım had safhaya ulaştı. Artık daha da şiddetli, tüm gün midem bulanıyor ve günde 4-5 kere istirfa ediyorum. İlk günden beri buzdolabının kokusundan o kadar tiksindim ki kapağını bile zor açıyorum. Herşeyden tiksindim aklıma bir şey gelince bile koşarak banyoya gidiyor ve çıkarıyorum. Televizyonda yemekle ilgili bir şey çıksa hemen kanal değiştiriyorum. 3 aydır mutfağa giremiyorum Allahtan eşim anlayışlı bu konuda. Bazen o da çok bunalıyor beni iyice ihmal ettin diye yakınıyor ama elimden bir şey gelmiyor gerçekten çok zor durumdayım. Bulantı bilekliğini sağlık ocağındaki hemşireden duydum bende, hemşire sağlıkçı olduğum halde bende bulantılar yüzünden son çare olarak bilekliği alıp kullandım ve bana çok fayda etti dedi. Bazen canıma tak ediyor bende almayı düşünüyorum ama bir taraftan da belki 14.haftada geçer diyede ümitleniyorum3 ayda 4 kilo verdim sonum ne olacak merak ediyorum. Özel hastaneye gitsem şimdiye kadar çoktan serum önermişti. Ama devlet hastanesindeki doktorların Allah canını sağ etsin, ben üstüne gitmedikçe bir öneride bulundukları yok. Bir bulantı ilacı yazdırdım o da hiç fayda etmiyor. İlacı alır almaz çıkarıyorum. Su bile içemez oldum. Çok kötü bir durum Allah yardımcımız olsun...
bulantı kusma nrmaldir geçer
Arkadaşlar bende çok kötü durumdayım 12+5 günlük hamileyim 4.haftada başlayan bulantı ve kusmalarım had safhaya ulaştı. Artık daha da şiddetli, tüm gün midem bulanıyor ve günde 4-5 kere istirfa ediyorum. İlk günden beri buzdolabının kokusundan o kadar tiksindim ki kapağını bile zor açıyorum. Herşeyden tiksindim aklıma bir şey gelince bile koşarak banyoya gidiyor ve çıkarıyorum. Televizyonda yemekle ilgili bir şey çıksa hemen kanal değiştiriyorum. 3 aydır mutfağa giremiyorum Allahtan eşim anlayışlı bu konuda. Bazen o da çok bunalıyor beni iyice ihmal ettin diye yakınıyor ama elimden bir şey gelmiyor gerçekten çok zor durumdayım. Bulantı bilekliğini sağlık ocağındaki hemşireden duydum bende, hemşire sağlıkçı olduğum halde bende bulantılar yüzünden son çare olarak bilekliği alıp kullandım ve bana çok fayda etti dedi. Bazen canıma tak ediyor bende almayı düşünüyorum ama bir taraftan da belki 14.haftada geçer diyede ümitleniyorum3 ayda 4 kilo verdim sonum ne olacak merak ediyorum. Özel hastaneye gitsem şimdiye kadar çoktan serum önermişti. Ama devlet hastanesindeki doktorların Allah canını sağ etsin, ben üstüne gitmedikçe bir öneride bulundukları yok. Bir bulantı ilacı yazdırdım o da hiç fayda etmiyor. İlacı alır almaz çıkarıyorum. Su bile içemez oldum. Çok kötü bir durum Allah yardımcımız olsun...
Bulantılarım 4.aydan sonra geçti çok zor bir 4 aydı 2 kilo vermiştim çok şukur onları atlattım ama başka sorunlar çıktı daha sonra...
Ben 6 kg verdim( halsiz düştüm elimi kolumu kaldıramıyodum hiç geçmicek sandım.Rabbime şükür 2-3 gündür daha iyiyim.Şimdide yanmalarım başladı.Bebişlerimiz sağ salim olsunlar da ben çekmeye razıyım
Kızlar 20 haftalık oldum bulantılar hafifledi kilo bile aldım hatta ama hala haftanın 2-3 günü kusmalarım ve bulantılarım devam ediyor. Şimdi buna mide yanmasıda eklendi. Sanırım 9 ay böyle çekeceğimNeyse ki güzel gelişmelerde var, artık bebişimin hareketlerini çok net hissediyorum o kadar güzel bir duyguymuş ki tarifi yok bunun :) Cinsiyeti de belli oldu, kısmetse yaramaz bir KIZ annesi olacağım... :):)
Merhaba kizlar. Ben hamile oldugumu dun oyrendim, ama hic bir bulantim yok. Kizlar sizce bu normalmi? lutfen yardimci olun, onceden tesekkurler.