Gebelikde bulantı ve kusma

inşallah cnm tamamen bıtmıstır dedıgın gıbı. bişey soracam verdıgı ılac enfeksıyon ıcın mı bulantı ıcın mı bulantı ıcınse eger merak ettım ısmını cnm

inşallah cnm tamamen bıtmıstır dedıgın gıbı. bişey soracam verdıgı ılac enfeksıyon ıcın mı bulantı ıcın mı bulantı ıcınse eger merak ettım ısmını cnm

enfksyn icin werdi uroday die bir adet toz şase. yrm su brdgi suda eritip ictim we 3 gundur birkere bile kusmadm hatta bulantm bile yok cok sukur. enfksyn bulantiyi tetiklior. bu arada bulanti hapi kullaniorum saylmaz. dramamine werdi ama icmiorum bile cnm.gayet nrmalim cnku

ortalama 1 haftadır kusmuorum ve bu hafta 2 kilo almışım :) nasıl becerdim bilemiorum... tekrar enfeksiyon vakasıyla karşılaşmak istemiyorm. ama 10 günde bir tekrarlıyor ( onca dikkat etmeme rağmen ) . sizlerin enfeksiyon durumunuz nasıl??? benim bünye mi çok hassas acaba yha

canım geçer inş. bugünler ben de aynı durumdayım. ne buzdolabına,ne yemeklere, ne görüntülerine tahammülüm yok. gün boyu bulanıyor midem. biraz önce bileklik siparişi verdim bakalım inş. işe yarar, dayanamıyorum çünkü...://

bayanlar dün sipariş vermiştim bugun sabah geldi hemen, psikolojik mi bilmiyorum ama bugun daha iyiiyim sanki, yemek yiyebibildim en azından ( maşallah ) almak isteyenlere tavsiye ederim en azından hafifletiyo

Aynı kaderi paylaşıyoruz malesef ( Ben özel hastanede takip oluyorum ve 2-3 kez hastanede yatıp kilolarca serum yedim Son 1 haftadır mide bulantım hiç geçmedi ama günde 6-7 kez kusmalarım geçti öğürüyorum ama sık sık kusmuyorum buda bi gelişme (((((((((((

Benim bulatılarım da 7. haftada başladı. Şuan 11 haftalık hamileyim. Doktor zofer verdi onu kullanıyorum. Fakat bu hafta bulantılarım baya bir arttı. İlaç kullanmasam çok daha kötüyüm. Ne yapacam bilmiyorum. Mutfağa giremiyorum, sıvı sabun bile kullanamıyorum. Dua ediyorum çabuk geçsin diye. Allah hepimize şifa versin.

ah kızlar 18. haftamdayım bir gram bile azalma yok artık delirecem, sürekli çıkarmaktan, kokulara olan hassasiyetten bıktım ya,üstelik ikinci çocuğum bu,mahvoldum, hayattan bezdim o kadar ağır geçiyor yani,bitsin artık normale dönmek istiyorummmmmmmm

Bulantılarım 4.aydan sonra geçti çok zor bir 4 aydı 2 kilo vermiştim çok şukur onları atlattım ama başka sorunlar çıktı daha sonra...

Bulantılarım 4.aydan sonra geçti çok zor bir 4 aydı 2 kilo vermiştim çok şukur onları atlattım ama başka sorunlar çıktı daha sonra...

Ben 6 kg verdim ( halsiz düştüm elimi kolumu kaldıramıyodum hiç geçmicek sandım.Rabbime şükür 2-3 gündür daha iyiyim.Şimdide yanmalarım başladı.Bebişlerimiz sağ salim olsunlar da ben çekmeye razıyım

bulantıdan başka ağzımda zehir gibi bir tad oluyordu inanılmaz bir şeydi herşeyden tiksiniyorsun 18 haftadan sonra geçti....tek dileğimiz onların sağlıklı olması ....

Kızlar 20 haftalık oldum bulantılar hafifledi kilo bile aldım hatta ama hala haftanın 2-3 günü kusmalarım ve bulantılarım devam ediyor. Şimdi buna mide yanmasıda eklendi. Sanırım 9 ay böyle çekeceğim Neyse ki güzel gelişmelerde var, artık bebişimin hareketlerini çok net hissediyorum o kadar güzel bir duyguymuş ki tarifi yok bunun :) Cinsiyeti de belli oldu, kısmetse yaramaz bir KIZ annesi olacağım... :):)

Son düzenleme:

maşallah kız annei olmak he çok güzel hemde zor benim bitane var ay ne derse yaptırıyor ikincide kız bakalım o gelince neler olacak.

Merhaba kizlar. Ben hamile oldugumu dun oyrendim, ama hic bir bulantim yok. Kizlar sizce bu normalmi? lutfen yardimci olun, onceden tesekkurler.

Merhaba kizlar. Ben hamile oldugumu dun oyrendim, ama hic bir bulantim yok. Kizlar sizce bu normalmi? lutfen yardimci olun, onceden tesekkurler.

feridecim bugünlerine şükret bence çünkü mide bulantıların 6. haftadan itibaren başlayacak ama 7. haftada berbat hale getirecek. benim de midem bulanmıyordu ama artık 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum mide bulantısından. geçen gün ağladım dayanamıyorum diye. bugün 6+5 im normalde 7+1 deyken doktora gitmem gerekiyordu ama ben bugün gittim doktora. doktor kalp atışlarını dinletti çok şükür Allahıma. mide bulantısı için de ilaç verdi Allaha çok şükür inşallah iyi gelecek. o yüzden çok dert etme mide bulantısını çünkü anca başlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…