- 27 Mart 2013
- 116
- 7
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.521
12. haftaya girdim hala bulantı ve kusmadan ölücem hıcbısı yıyemıyorum ve hap da ıyı gelmıyo, gıderek kılo verıyorum 4 kılo verdım ama göbek ve bel cevremde yaglanma oluyo sankı, daha ilk aylardan bu büyüme normal mi ?
ben de seninle aynıydım su içsem çıkartıyodum, 14. hafta rahatlar gibi olmuştum ama tekrar başladı okula gittiğim günlerde hep ilaç kullandım yoksa mümkün değildi.17. veya 18.haftada kesildi. toplamda 4 kilo verdim zaten verdiklerini çok çabuk alıyorsun endişelenmene gerek yok bel bölgesine gelince evet o bölge nedense daha çabuk genişliyor...şu an 30.haftamdayım ve 7 kilo aldım toplamda....
bende gebeliğimin 5.haftasına giricem ve bulantımm yok henüz bu normal mii
kızlar bende 6. haftadan 10. haftaya kadar miğde bulantısı çektim 2 günde bir serum yiyordum nerdeyse eczaneden psibands diye bir bileklik aldım ama internettede var sanıyorum kordonu ayarlanabilir oyüzden rahatsız edici hiç bir tarafı yok .... bilekliği takamaya başladığımın ertesi gününden beri daha rahatım bileklikdenmidir bilemiyorum ama miğde bulantılarım kesildi denemenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun...
arkadaşım pekı bunun herhangı bı zararı var mı bebeğe doktorun sordunmu mıde bulantısını hafıglettıgıne gore bu bıleklıgın mutlaka vucuda yaydığı bı akım vardır bunun bebeğe etkısı ne derece acaba eger gerçekten ıse yarıyo ve zararsız bıseyse almak ıstıyorum