- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.541
22.haftamdayım hala sabah kalktığımda mutlaka kusuyorum ama gün içinde artık daha iyiyim. 14.hafta civarlarına kadar çok kötüydüm 7 kilo vermiştim. Zofran bana iyi gelmişti doktorum vermişti. Defalarda serum takıldı. Şimdi daha iyiyim ama gerçekten çekmeyen bilmez çok zor bir durum. Hiç bir şey yiyememek sürekli kusmak, sudan bile tiksinmek, kokulara karşı hassasiyet kabus gibiydi. Benim birde kansızlık oluştu ve iki defe metroda bayıldım sürekli başım dönüyordu. Ama bir haftadır bu durumda azaldı. Tabi aşırı tükürük salgımı da unutmadan söyleyeyim bu durumda hepsinden beter sürekli peçete ile tükürük siliyorsunuz ve günde 6-7 rulo tuvalet kağıdı bitiriyorsunuz. Bu İkinci gebeliğim ilkinde bu kadar kötü olmamıştım. ikisi de kız :)
ve bir gün o küçücük mis kokulu bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor. her şeyi unutuyor sanki onları sen çekmemişsin gibi rüya gibi geliyor.
Herkese Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
ve bir gün o küçücük mis kokulu bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor. her şeyi unutuyor sanki onları sen çekmemişsin gibi rüya gibi geliyor.
Herkese Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah