- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.501
bu arada muzda kesiyor bulantıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu bulantılara olıpsın nanelı sekeri cok ıyı gelıyo bulanmaya basladgında bır tane atıyorum hemen kesıyo bulantıyı denemenı tavsıye ederım
canım 17.haftaya kadar bende aynen siz gibiydim ama çok şükür geçti.metpamid kullandım sabahları aç karna..kusmaktan hastanelik oldum hatta doktor eğer biraz daha kussaydın miden delinirdi dedi..ama gececek azz kaldı dayanın
kızlar ben 7 haftalık hamileyim ama bende bulantı iştahsızlık falan yok sizce normalmi anormalmi doktorum sağlıklı bir gebeliğim olduğunu söyledi bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor merak ettim.
bende dramamine ye yeni başladım sabahları ölüyorum resmen çok fena oluyor bana bir kaç öneride bulunanlar oldu. yemekten sonra ayakları yüksekçe bir yere uzatıp ole biraz yatmak gerekmiş.ve bunu midenin bulandıgını hissettigin andada yapmalıymısız. ben deniyorum inş. sonuç alırm ama hapı aldım alalı bayagı rahatladım diyebilirim tabi hapı bir almayım ölüyorum resmen umarım eski iştahım açılır ve tüm aşeren :) hamişlerin ve bir an önce biter inş. kusmaları:))))
selamlar bende 5 haftalık hamileyim sabahları aç oldugum zaman arada bir cok az bulanıyor midem ama bişeyler yiyince geciyor. onun dısında cok sukur bir bulantım yok hiçbir şeyden tiksinmedim ama buda beni ürkütüyor iştahım açık 9 aya duba gibi olmiyim yani ondanda korkuyorum kendımı frenlemeye çalısıyorum bakalım inşallah olmaz hiçbiri
evt benım hamileliğimde aynı sekilde gecti. hep bişeyler yiyerek midemi bastrdım. hiç bir şeyden bende tiksinmedim. 20 hafta sonunda normalde 3 kilo alınması gerekirken ben 10 kilo almıstım bile. dogumuma 1 hfta kaldı yaklasık. su an toplam 19 kilo aldım. benım bunyem kilo almaya musait. umarım sizin benım gibi olmaz
aynen sibelcim benım kusmam falan olmazsa benimde geleceğim nokta o ama hamile kalmadan önce kaç kıloydun oda onemlı ben 68dim suan tartılmaya korkuyorum yani