Gebelikde bulantı ve kusma

ya bu bulantılara olıpsın nanelı sekeri cok ıyı gelıyo bulanmaya basladgında bır tane atıyorum hemen kesıyo bulantıyı denemenı tavsıye ederım

canım bana ilaçlar fayda etmiyordu naneli şeker vız gelirdi :)
zaten gerek kalmadı artık bitti benim bulantılarım çok şükür...

canım 17.haftaya kadar bende aynen siz gibiydim ama çok şükür geçti.metpamid kullandım sabahları aç karna..kusmaktan hastanelik oldum hatta doktor eğer biraz daha kussaydın miden delinirdi dedi..ama gececek azz kaldı dayanın

ben 16.haftadaydım bu hafta ve bulantılarım bitti artık canım...Allah'a bin şükür

sadece sabahları bütün gece midem boş kaldığı için öğürmeler arada safra çıkması oluyor o kadar...o da geçer herhalde yakında...onun dışında gün içinde gayet iyiyim,yiyip içebiliyorum artık rahat rahat..tabi hala iştahım çok açık değil ama buna şükür...yavaş yavaş olacak herşey..
.

bende dramamine ye yeni başladım sabahları ölüyorum resmen çok fena oluyor bana bir kaç öneride bulunanlar oldu. yemekten sonra ayakları yüksekçe bir yere uzatıp ole biraz yatmak gerekmiş.ve bunu midenin bulandıgını hissettigin andada yapmalıymısız. ben deniyorum inş. sonuç alırm ama hapı aldım alalı bayagı rahatladım diyebilirim tabi hapı bir almayım ölüyorum resmen umarım eski iştahım açılır ve tüm aşeren :) hamişlerin ve bir an önce biter inş. kusmaları:))))

selam arkdaşlar bende aşırı iştahsızlık var yağlı yemekler,et-balık çeşidi hepsinden tiksindim salatadan bile.kuru ekmek ceviz yiyorum.ayva portakal yiyorum midem karışıyor ama kusmam yok.çok halsiizim çook.

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ama bende bulantı iştahsızlık falan yok sizce normalmi anormalmi doktorum sağlıklı bir gebeliğim olduğunu söyledi bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor merak ettim.

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ama bende bulantı iştahsızlık falan yok sizce normalmi anormalmi doktorum sağlıklı bir gebeliğim olduğunu söyledi bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor merak ettim.

bulantılar genelde 6. haftada başlıyor ben ne çektim 8 kilo verdim 13.haftamdayım hafifleme oldu ben birde aşırı tükürük salgısıyla uğraşıyorum hiç bebeğime konsantre değilim. Miden bulanmıyorsada buna takmana gerek yok benim hiç bir arkadaşımın bulanmadı bence gayet normal. bulanmaması daha iyi bence

bende dramamine ye yeni başladım sabahları ölüyorum resmen çok fena oluyor bana bir kaç öneride bulunanlar oldu. yemekten sonra ayakları yüksekçe bir yere uzatıp ole biraz yatmak gerekmiş.ve bunu midenin bulandıgını hissettigin andada yapmalıymısız. ben deniyorum inş. sonuç alırm ama hapı aldım alalı bayagı rahatladım diyebilirim tabi hapı bir almayım ölüyorum resmen umarım eski iştahım açılır ve tüm aşeren :) hamişlerin ve bir an önce biter inş. kusmaları:))))

ben zofran bile içmek zorunda kaldım eğer dramamine iyi geliyorsa düzenli iç az kalmış ben 13.haftamdayım artık daha iyiyim eninde sonunda geçecek bebeklerimiz inşallah sağlıklı olur sağlıkla kucağımıza alırız. Allah bu durumda olan her hamileye yardım etsin sıkıntıları tez zamanda bitsin.

Biz tamm 11 yl sonra bu duyguları yaşıyoruz.. Bana herşey vızzz gelir midem bulanıyor yaa ben nasıl mutlu oluyorum çünkü bunları yaşayabilmek için ben tamm 11 yıll bekledım.. rabbim bize 11 yıl sonra nasip etti. Bence en önemlisi rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu özlem varyaaa ben midem bulanınca onun orda olduğuna daha çok inanıyorumm çünkü buna inanamıyorum 7 haftalık hamileyimm.. Rabbim herkese nasip etsin:nazar::nazar:

canım benimde 8 yıldan sonra oldu tabiki önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak hayırlı olsun allah analı babalı büyümeyi nasip eder inş rabbim isteyen herkese nasip etsin.

benim mide bulantısıyla beraber maalesef bir de reflü ile uğraştım. hamilelik öncesinde bir de reflğm olduğu için bu dönemde daha feci oldu. gece uyanıp ağladığımı bilirim. ilaç kullanmadım korktum kullanmaktan açıkcası.
şu an 20. haftadayım ve bu bulantı ve ağrılar 15. haftaya kadar sürdü

Miniannecik

selamlar bende 5 haftalık hamileyim sabahları aç oldugum zaman arada bir cok az bulanıyor midem ama bişeyler yiyince geciyor. onun dısında cok sukur bir bulantım yok hiçbir şeyden tiksinmedim ama buda beni ürkütüyor iştahım açık 9 aya duba gibi olmiyim yani ondanda korkuyorum kendımı frenlemeye çalısıyorum bakalım inşallah olmaz hiçbiri

selamlar bende 5 haftalık hamileyim sabahları aç oldugum zaman arada bir cok az bulanıyor midem ama bişeyler yiyince geciyor. onun dısında cok sukur bir bulantım yok hiçbir şeyden tiksinmedim ama buda beni ürkütüyor iştahım açık 9 aya duba gibi olmiyim yani ondanda korkuyorum kendımı frenlemeye çalısıyorum bakalım inşallah olmaz hiçbiri

evt benım hamileliğimde aynı sekilde gecti. hep bişeyler yiyerek midemi bastrdım. hiç bir şeyden bende tiksinmedim. 20 hafta sonunda normalde 3 kilo alınması gerekirken ben 10 kilo almıstım bile. dogumuma 1 hfta kaldı yaklasık. su an toplam 19 kilo aldım. benım bunyem kilo almaya musait. umarım sizin benım gibi olmaz :KK43:

evt benım hamileliğimde aynı sekilde gecti. hep bişeyler yiyerek midemi bastrdım. hiç bir şeyden bende tiksinmedim. 20 hafta sonunda normalde 3 kilo alınması gerekirken ben 10 kilo almıstım bile. dogumuma 1 hfta kaldı yaklasık. su an toplam 19 kilo aldım. benım bunyem kilo almaya musait. umarım sizin benım gibi olmaz :KK43:

aynen sibelcim benım kusmam falan olmazsa benimde geleceğim nokta o ama hamile kalmadan önce kaç kıloydun oda onemlı ben 68dim suan tartılmaya korkuyorum yani:KK50:

aynen sibelcim benım kusmam falan olmazsa benimde geleceğim nokta o ama hamile kalmadan önce kaç kıloydun oda onemlı ben 68dim suan tartılmaya korkuyorum yani:KK50:

ben hamile kalmadan once 55 tim. simdi 74üm. hala da dogurmadım:)) valla benden solemesi. dikkat et derim ben pişmanım. hamileliğimn basında bosuna aldm o kiloları :KK43:

ya kızlar dokuz haftalık hamıleyım ve aşırı sekılde bulantılarım var mıdem desenız bomboş yemek görmekten korkar oldum artık ayıptır soylemesı acı su seklınde kusmaları oluyo tabıkı mıde bos azıcık bısey bıle yesem onu cıkarıyorım bebeğe zrarı olacak dıye korkuyorum beslenemez oluyor olmamın.bugun doktoruma gıttım hastaneye yatıralım ıstersen dedı aman yok dedım hastane ıyıce psıkolojısını bozuyo ınsanın ya.bana bı hap verdı Premesis dıye ınsallah faydası olur kızlar o hapı da cıgnemeden kırmadan yutmam gerekıyomus benım yutma problemım de var ya dr a demeyı unuttum sımdı ne yapsam bımıyorum cıgnesem bebeğe zararı olur mu acaba ya da ıkıye kırıp yutsam bı akıl verın kızlar

o zor günleri çok iyi bilirim bende 19 haftalık hamileyim ilk zamanlar berbattı sanki hiç geçmiycekmiş gibi hissediyodum ben premesis de kullandım metpamitte kullandım ne yaptımsa hiçbir ilaç bile geçirmedi olacaksa eğer ne yaparsan yap o küçük yaramaz yine de kusturuyo patates haşlayıp ye güzelim ben o kusma dönemlerimde hep patates haşlaması yedim limon yiyebilirsin çok iyi geliyo allaha şükür o günler geride kaldı sabret geçecek :)))

ınsallah geçer ya cok berbat günler gecırıyorum aanne olmak gerçekten zormuş valla. ılk bebegım de karnımd aöldu o uzden bunda da hep tereddütler yasıyorum acaba premesıs ı kırarark yutsam bısey olur mu kı endıselıyım sımdı bende hap yutamama problemı de var malesef:KK43:

o konuyla ilgili hiçbir fikrim yok be güzelim bence onu doktoruna sor daha emin olursun yanlış bişey yapıp bebeğine zarar verme

X