- 15 Mayıs 2011
- 140
- 4
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.241
tatlım ben tam 5 ay cektım gece gunduz ayaga bıle kalkamıyordum dedıgım gıbı sudan bıle nefret edıyodum doktorlar ne ılaçlar ıgneler verdı zararsız ama nafıle bırseye yaramadı o olacak bısey gecmıyo aparsan yap yasıcaksın moralını bozmak ıstemem ama hamılelık deyınce benım hala burnumun dıregı sızlar o kadar kotu gecırdım. uzgunum ..
kıslar en şu an 8nci ayımdayım 17 haftalık olana kadar hep bulantım oldu hiçbişey yiyemedim boğazlarım kanadı kusmaktan inanın ben bulantı hapı kullandığım halde günde en az 4 5 kez kusuyodummm birazcık sabır bol bol uyuyun bol sıvı alınnn maden suyu için gazlı yiyeceklerden uzak durun hiçbişeyde yemesenin bebişleriniz sizden beslenirrr geçicek ama biraz sabırrrr ben ilk 3 ay 4 kilo verdimmm korkulcak bişe değil ama hızlı ve aşırı kilo verirsenin dr unuza muhakkak ulaşın hastanede serum veriyolarrr allah yar ve yardımcınız olsunn a.s.
yok cnm oyle bışey benım oğlum oldu o bulantıya bakmıyocanım çok merak ediyorum bende 9 haftalık hamileyim, çok bulantısı olanın kızı olurmuş acaba senin ki de kız mı. erkek de olmazmış
Allah hayırlısıyla bi avazda kurtarsın
bende aynı durumları yaşıyorum. gecen ptesi öglendm ertesi gün yavas yavas midem hassaslalmaya başladı. hergeçen günde bu durum artıyor. poaça peynir ekmekten bşka bişey yiyemiyorum. aralarda kraker.elme ve muz yiyordum onuda yiyemiyorum. şekerli hiçbirşeye tahamüüm yok. su bile içemiyorum.5 haftayı bitirdim. allahım umarım çok uzun sürmez. bide çalışıyo uykudan bayılacak gbi oluyorum gün içinde. fena yoruluyorum. enerjim kalmıyor. ve bu bulantı anlık olmuyor tüm gün devam ediyor. günlük hayatım çok sıkıntıya girdi. canım hiçbirşey yemek istemiyor. neyapacam bilemiyorum( ama zor günler ve psikolojim bozuluyor iyice..
arkadaşlar sabahları bulantım olunca sarı renkte acı bi su çıkarıyorum. yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. bu şekilde olan var mı?
kızlar bnde bugün 9+4 üm ve 2 haftadır hiç miğdem bulanmıyordu ancak bugün inanılmaz bulanmaya başladı.. ben tam geçti artık demiştim.. aranızda bu şekilde olan var mı?
Arkadaşlar meraba . Benim bebeğim 5+6 ama bende hala hiç bulantı falan yok. bıraz tedırgın oluyorum cünkü iki ablamda hamileliklerinin ilk haftalarından fena olmuşlardı . sizce bu normal mi. bulantı ve kusma olmaması yani.