Gebelikde bulantı ve kusma

teşekkür ederim cevap için ne diyeyim minik meleğim için daha nelere dayanacağım kim bilir... Annelik ne kadar özveri gerektiren bir işmiş Allah öğretiyor sanırım inceden inceden... Benim durumum seninki kadar kötü değil okuluma gidip ders falan anlatabiliyorum. Senin yazdıklarını okuyunca içim bir hoş oldu. kendi kendime halime şükretmem gerekiyor sanırım dedim. İnşallah çabucak geçer tekrar tşkler...

arkadaşlar allah bebeklerimize sağlık versin hepsi geçiyo benimde bulantılarım çok uzun sürdü.. halada ara ara devam ediyo tam azaldı derken bu seferde inanılmaz bir mide yanması başladı yemek borumun içi cayır cayır yanıyo..annelik çok özel ve kutsal bişey gerçekten herkese nasip olsun inşallah

bana serum bıle ıyı gelmıyodu 5 ay yattım ben hastanede senı uzmek moralını bozmak ıstemem ama en az 16 haftayı doldurman lazım bulantıların azalıp rahatlaman ıcın suan kaç haftalık bebegın?

canım çok merak ediyorum bende 9 haftalık hamileyim, çok bulantısı olanın kızı olurmuş acaba senin ki de kız mı. erkek de olmazmış
Allah hayırlısıyla bi avazda kurtarsın

selam kizlar benimde 6haftaliken ba$ladi bulantilarim önce ba$ dönmesi rahatsizlik ve sonradan bulantilar ve koku hasasiyetiyle geldi.. $u an cok iyim evde oldumdanmi bilmiyorum ama ilk 4hafta cok $idetli gecti yatigim yerden kalkamiyordum midem bulanmasin diye uyuyordum.. bulantilarim tamamen gecmedi ama cok $ukur iyi azaldi sadece yemek buzdolabi gormek istemiyorum ama meyveyi inanilmaz cok tukediyorum... Allah hepinize saglikli bebi$ler versin

bende aynı durumları yaşıyorum. gecen ptesi öglendm ertesi gün yavas yavas midem hassaslalmaya başladı. hergeçen günde bu durum artıyor. poaça peynir ekmekten bşka bişey yiyemiyorum. aralarda kraker.elme ve muz yiyordum onuda yiyemiyorum. şekerli hiçbirşeye tahamüüm yok. su bile içemiyorum.5 haftayı bitirdim. allahım umarım çok uzun sürmez. bide çalışıyo uykudan bayılacak gbi oluyorum gün içinde. fena yoruluyorum. enerjim kalmıyor. ve bu bulantı anlık olmuyor tüm gün devam ediyor. günlük hayatım çok sıkıntıya girdi. canım hiçbirşey yemek istemiyor. neyapacam bilemiyorum ( ama zor günler ve psikolojim bozuluyor iyice..

seninle aynı durumdayız

arkadaşlar sabahları bulantım olunca sarı renkte acı bi su çıkarıyorum. yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. bu şekilde olan var mı?

benim bulantılar öğlene doğru saat 11 gibi başlıyor.çoğu zaman yatana kadar devam ediyor.hala kuru gıdalarla besleniyorum.bu kadar bulantıya rağmen manyak kilo aldım.oda sanırım hep ekmek yemekten oluyor.soğanlı ve salçalı yiyemiyorum.peynir ekmek,tost,börek kahvaltı tarzı.bide akşam saat 9-10 arası hafifliyo.genelde o zaman yiyorum.tabi oda bana löp löp et olarak geri dönüyor.artık yemek yapmayı özledim tabi yemeğidebide doktoruma sordum.günde bir fincan nescafe yada türk kahvesi içebiliyormuşuz.benim mide bulantıma iyi geldi .denemek isterseniz.birde havuç bana çok iyi geliyo.bayağı bastırıyo midemi.

kızlar bnde bugün 9+4 üm ve 2 haftadır hiç miğdem bulanmıyordu ancak bugün inanılmaz bulanmaya başladı.. ben tam geçti artık demiştim.. aranızda bu şekilde olan var mı?

Bende 6+5 im, ve 4 gün önce migdem feci bulandi ilk kez, ondan beri her sabah haffif bulaniyor. Tuzlu cubuk yiyorum 2-3 tane iyi geliyor.

slm kizlar bende 12+2 yim ama hala cok kotuyum hic kusmadim ama mide bulantilarim tiksintilerim ve agzimda berbat bir tat var ve hic gecmiyor . hayirlisiyla bizan once duzelseydik bukadar rahatsizligin uzerine reflum var birde idrar yollarinda yanma basladi ayakli eczane oldum ciktim resmen kislar insallah bir an once bizde rahatlariz yaaa (((((

arkadaşlar sabahları bulantım olunca sarı renkte acı bi su çıkarıyorum. yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. bu şekilde olan var mı?

ben 19 haftamdayım uzun zamandır bende sabahları sarı safra çıkarıyorum aynı şey benden 3 hafta sonra hamile kalan bir arkadaşımda da var ama ben onu dert etmiyorum çünkü bulantılar ilk zamanlarıma göre çok azaldı varsın sarı su çıkarıyım diyorum. hatta bazen sıvı yeşile kaçıyor o zamanlarda poşette eşime övünerek gösteriyorum bugün yeşil çıkardım diye. kısacası ben artık eğlenceli hale getirdim sabahları kusma işini yoksa kendi kendime psikolojimi bozuyorum

kızlar bnde bugün 9+4 üm ve 2 haftadır hiç miğdem bulanmıyordu ancak bugün inanılmaz bulanmaya başladı.. ben tam geçti artık demiştim.. aranızda bu şekilde olan var mı?

var var:)bende on haftalıkken tamam geçti dedim ama herşey iki üç gün içerisinde geri döndü 5 6 haftada ne kadar duyarlıysam aynı duyarlılıktayımmm( 1 sigara kokusu (hamile kalmadan bir iki hafta önce gebelikten haberim dahi yokken rastlantı eseri bırakmıştımm meğer allahtanmış :) )
2 soğan kokusu 3 is kokusu 4 keskin kokular ... mahfediyor benii bu 4 kokuya maruz kaldığımda yolun ortasında dahi olsam kusuyorum, ilk günlerimden farklı yanı artık torba taşıyor olmam:)

Ben 9. ay içindeyim hala çok olmasada bulandim ve kusmam var çok kotu bir sey agzimin tadi yok.. Her seyi denedim yine gecmedi..

canlarım benim herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum, benim mnik meleğim 6,5 aylık, bende de doğumuna kadar bulnatı kusma vardı oldukça zordu, walla gün saya saya bitirdim, ama h,ç isyan etmedim, hep sabrettim, şimdi bakıyorumda hepsi geçti bitti, o günlerden eser yok biticek kızlar gelicke biticek, v emeleğinizi kucagıbıza aldınızda her şeye değer senin için yavrum diceksiniz:)

Arkadaşlar meraba . Benim bebeğim 5+6 ama bende hala hiç bulantı falan yok. bıraz tedırgın oluyorum cünkü iki ablamda hamileliklerinin ilk haftalarından fena olmuşlardı . sizce bu normal mi. bulantı ve kusma olmaması yani.

canım bulantı olması kişinin bünyesine bağlı tedirgin olmana gerek yok, ama daha erken bi zamndasın benim senin vakitlerinde başlamıştı korkutmak gibi olmasın, hayırlı doğumlar diliyorum

bulantısız hamilelikleri duyduğum zaman çok imreniorum ya maşallah...biz 3 kız kardeşiz.ne annem ne de ablalarım hamilelklernde hç bulantı yaşamamışlar çok rahat geçirmişler.herks bna tamam sen de aileye çekersn çok rahat geçer gder diorlardı ama alakası bile yok şu an sekiz buçuk aylık hamileyim.ve ilk 5 ay hergün hastanelerdeydm.hçbşy yiyemiordum sürekli serum takılıyordu.başımı kaldıramıordum.çok fazla kilo kaybım olmuştu.allaha şükr şmdi iyiym.gerçi iyiym diorum ama bu önceme göre b iyilk hali..kusmalarm çok aza inse de hala devam edior haftada 2-3 mutlaka tekrarlıor ( etrafmzda da hç böle kötü geçiren olmadğı için annemlerde ben de çok paniklemştk ama bünye meselesymş.benm gbi olan hastanelerde kaldğm süreçte çok kişi gördüm..allah herkse rahat b hamilelk ve rahat doğum nasip etsn.ben o kdr nefret ettm ki hamilelğmden pskolojım bozuldgu ıcın bebek sevgsı fılan olusamamstı ıcımde yeter kı dogsun baska bsy ıstemıorum mantgndaydm.smdı artk son ayım ve yeni yeni bebegm için heyecan yasıorum.ikinci b cocuga da asla cesaret edemem gbi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…