-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.081
bende 8+4 tekim kizlar mutfak buzdolabi ekmek poseti hersey bi tuhaf kokuyo meyve tost patates yagsiz tuzsuz makarna yiyorum...
rabbim tez zamanda yardımcımız olur inşallah da biran önce hayırlısıyla atlatırız kızlar(
amin inşallah eve kapandım resmen asosyal oldum geçen banka işim vardı azcık bekledim bayılıyordum -ki ben hayatta bilmem bayıldıgımı falan bankadakiler kolonya yaptı su falan getirdiler bulantıdan su içemeyen ben içmişim sonra çıkardım tabiki:)) ayy ayyy nedir bu yaşananlar valla bilmiyorum zor annelik zor daha yolun başındayız bir de
yalnız değilmişim gerçekten zor bu dönemler ama isyan etmemek gerek tabiki Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir akrabam da 7 aylıkken bebeğini kaybetmişti düşünsenize tam doğuma hazırlanıyordu o kadar ay stresini her şeyini çekti yorgunluktan fark edememiş bebeğin hareketleri durmuş meğer susuz kalmış sanırım neden buydu Allah evlat acısı kimseye yaşatmasın bugün doktor kontorüm vardı bebeğim hareketlenmiş onu gördüm ya inanın unuttum tüm yaşadıklarımı demekki bir de kucağımıza alsak daha güzel olacak her şey yeterki geçsin günler .... eşim yanaşsa itici geliyor aynen kızlar yaa bu arada cinsel hayat zaten yok valla istek de yok 1 kez denedik 2 damla kan geldi doktora gittim acil ondan beri korkuyorum sanırım hiç denemeyeceğiz tekrar yapacak bir şey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun da ... fedakarlıkların sonu yok anneliktegelecek ay cinsiyetini öğreneceğim ve 3 lü test olacağım... kan alınacakmış sanırım... ikili teste gerek yok dedi doktor baktı gayet sağlıklı dedi ..maşallah
bulantılar geçse gerçekten dayanırım yaa 12.hafta da baş ağrıları ve baş dönmesi oluyor kızlar hcg hormonunun en üst seviyede olduğu haftaymış ondan .... hadi hayırlısı...
sizi ancak ben anlarım.bu konuda neler neler neler çektim açtığım başlıkları yazdığım cevapları görebilirsiniz.ne desem boş ben gibi son güne kadar da çekebilirsiniz.şunun için yazdım ilaç kullanmaktan korkmayın ben hamileliğimde dramamine,metpamid,emedur,emedur fitil,zofran,zofer.rennie,gaviskon,lansor,ranitab,mide koruyucu bi iğne (adını unuttum),selectra,passiflora,natrakalm,nerox ,tofranil,bengay,norodol,diazem,dikloron,aferinsinus,tomol,bi antibiyotik(adını unuttum)sayısız parol ve minoset kullandım bunlardan bulantı olanlarını hiç aralıksız diğerlerini aynı anda değil aralıklarla kullandım.yani sürekli kullandım.bir tane kan vitamin içemedim,et süt balık vb.hiçbir sey tüketmedim.kuru ekmek ve suyla ve 7 ay serumla geçirdim gebeliğimi.ama Rabbim e bin şükür fıstık gibi bir kızım var MAAŞALLAH,inşaallah zihinsel bir sorunu da olmaz.yani ALLAH çok büyük mecburen içtim ben onları ölümden dmöndüm sanki.Allah korur.ya hele dramamine falan nedir ki rahatlatıyorsa için eziyet çekmeye dewğmez........
burarada kızlar meyveli soda içmemizin bi zararı varmı bebeğe? su pek içemiyorum bari soda içeyim dedim.ama sadesinide içemiyorum elmalı falan anca içebiliyorum
bulantı, mide yanması,gaz,iştahsızlık aynen devam. bi de, çok susuyorumsu içtikçe tuvalete gidiyorum ( tuvalete gitmeyeyim diye su içmemeye çalışıyorum ama susuzluk hissediyorum bu defa canım hiç bişey yemek istemiyo. bu akşam zeytin yiycem. mideme iyi geliyo. hem doyuyorum, hem de midemi bastırıyo. tavsiye ederim.
zeytin mi????????buzdolabini actigimda burnuma en keskin gelen koku tiksindimmm(((((ben tuzlu kraker yiyorum o iyi geliyo kendimi zorluyorum ama yok bogazimdan gecmiyo yemek (
kizlarrrrrrrrrrrr nasilsiniz?istah yok bulanti cok hersey nasil bu kadar igrenc bayila bayila yedigim seyler nasil bu kadar tiksincccccccccccccccccccc.......allah guc kuvvet ve sabir versin......ya bu arada bisey sorcam benim idrarimda yanma basladi su icemiyorum ayni sorunu yasayan var mi?