Gebelikde bulantı ve kusma

bende 8+4 tekim kizlar mutfak buzdolabi ekmek poseti hersey bi tuhaf kokuyo meyve tost patates yagsiz tuzsuz makarna yiyorum...

aynen yaaa meyve yiyorum ben de sıvı olayını ne yapıyorsunuz kızlar ben sudan tiksindim resmen ağzıma sokmuyorum bebeklere bir şey olmuyor ilk 3 ay zaten onlar bizim depodan alıyor yani iyi beslenememiz bize zarar biz eriyoruz ben boşuna mı verdim 6kg ... olan bize oluyor kurudu cildim her yerim bembeyaz oldu yüzüm hastalar gibi ... güçsüz halsizim... bebekler iyi ama bence gelişiyorlar ..işte bundan sonrasını takalım kafaya 3 aydan sonra bizden beslenecekler işte bu dakikadan sonra da iyi beslenemezsek yandık inşallah kötü düşünmeyelim geçer bu halimiz belki 16.haftaya kadar sürüp geçer diyorlar en kötü ihtimalle... valla ben de bıktım ağzım acı acı sürekli tv de yiyecek reklamı çıksa katlanamıyorum ya bir de şey oldu mu resmen eşimin öpmesini iyice sokulmasını istemez oldum ten kokusu ten itici geliyor yaa nasıl hale geldim böyle bilmem :)))) yazık eşim de destekçim kıyamıyorum ama yatarken sarılmasına bile izin vermiyorum sinir oluyorum :)))

rabbim tez zamanda yardımcımız olur inşallah da biran önce hayırlısıyla atlatırız kızlar (

amin inşallah eve kapandım resmen asosyal oldum geçen banka işim vardı azcık bekledim bayılıyordum -ki ben hayatta bilmem bayıldıgımı falan bankadakiler kolonya yaptı su falan getirdiler bulantıdan su içemeyen ben içmişim sonra çıkardım tabiki:)) ayy ayyy nedir bu yaşananlar valla bilmiyorum zor annelik zor daha yolun başındayız bir de

evet canim anne olmak gercekten zor ama isyan etmemek lazim ben mayis ayinda 8 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durdu kurtajla aldilar ondan sonrada doktorlar pek hos seyler soylemedi dogal yolla hamile kalamazsin gibi((ama allah cok buyuk ben 5 ay sonra hemde hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrndim simdi hic isyan etmiyorum allah bu sevinci bana yasatti bebegimi saglikli sihatli dunyaya getireyim zorluklar bulantilar kusmalar hepsini atlatirim...ben yurt disinda yasiyorum kimse yok burda aksama kadar tek basima bi sag bi sol yatiyorum icimden hic bisey gelmio haftada bir disari cikiyorum burnumu kapatip kaciyorum heryerden bi esim var destegim seninde soyledigin gibi yanima yaklasinca kovuyorum o da uzuluyo ama daraliyorum herkes hersey kokuyo(((((((allah herkese guc kuvvet ve sabir versin yarabbim....

merhaba
benim ikiz kiz ve tek kiz:))))))))))))) olmak üzre 3 kizim var
ikizlerde ilk aylar fazla bulantim olmadi ama son aylar yani 6 ayliktan itibaren yedigim herseyi cikariyordum
8 aylik hamileligim boyunca 8 kilo aldim ve son aylarda 3 kilo verdim
kizlarim 36 haftalik dogdu sezeryan oldum cok zorluk cektim ama simdi 6 yasindalar büyüdüler
ikinci hamileligimda bebegin 1 tane oldugunu ögreninca kolay bir hamilelik geciririm diye düsündüm
ama tam 5 ay boyunca herseyden tiksindim agzima su da dahil hicbir sey koyamadim
parfüm,sabun,esimin kokusundan bile tiksindim kizim simdi 20 aylik
hamileliginde bulantisi olmayan kadinlari görünce moralim cok bozuluyordu
allah hepinizin yardimcisi olsun biraz cekeceksiniz ama bebeginizi kucaginiza aldiniz mi herseyi unutursunuz

arkadaşlar benimde bulantılarım 7 haftalıkken başlamıştı ve 20 haftaya kadar sürmüştü mide yanmam felan da vardı doktorum bana serum verdi önceleri haftada bir veya iki tane taktık geçmeyince hergün taktık beni çok rahatlattı ve mide yanmam geçiş o geçiş bitti gitti bazen midem bulansada eskisi gibi değil biz artık doğumu bekliyoruz darısı herkesin başına

yalnız değilmişim gerçekten zor bu dönemler ama isyan etmemek gerek tabiki Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir akrabam da 7 aylıkken bebeğini kaybetmişti düşünsenize tam doğuma hazırlanıyordu o kadar ay stresini her şeyini çekti yorgunluktan fark edememiş bebeğin hareketleri durmuş meğer susuz kalmış sanırım neden buydu Allah evlat acısı kimseye yaşatmasın bugün doktor kontorüm vardı bebeğim hareketlenmiş onu gördüm ya inanın unuttum tüm yaşadıklarımı demekki bir de kucağımıza alsak daha güzel olacak her şey yeterki geçsin günler .... eşim yanaşsa itici geliyor aynen kızlar yaa bu arada cinsel hayat zaten yok valla istek de yok 1 kez denedik 2 damla kan geldi doktora gittim acil ondan beri korkuyorum sanırım hiç denemeyeceğiz tekrar yapacak bir şey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun da ... fedakarlıkların sonu yok annelikte gelecek ay cinsiyetini öğreneceğim ve 3 lü test olacağım... kan alınacakmış sanırım... ikili teste gerek yok dedi doktor baktı gayet sağlıklı dedi ..maşallah
bulantılar geçse gerçekten dayanırım yaa 12.hafta da baş ağrıları ve baş dönmesi oluyor kızlar hcg hormonunun en üst seviyede olduğu haftaymış ondan .... hadi hayırlısı...

pazartesi 2 li test yaptırdım bende merakla sonucu bekliyorum.inşallah hayırlısıyla bebeğim sağlıklıdır.banada 2 li test normal çıkarsa 3 lü teste gerek yok dedi canım.buarada kesin olmamakla beraber kıza benziyo dedi.ama ben hala erkek hissediyorum nedense

burarada kızlar meyveli soda içmemizin bi zararı varmı bebeğe? su pek içemiyorum bari soda içeyim dedim.ama sadesinide içemiyorum elmalı falan anca içebiliyorum

merhaba ben ilk hamileligimde sadece su,salatalik domatesle beslendim yedigim herseyi bütün vitamin ilaclarini cikariyordum ikiz gebelikti ve inan 5 kilo ile dogum yaptim bebeklerden biri 2.100 gr.digeri 1.855 gr dogdu 3 gün küvezde kaldi istahlari hic yoktu 2-3 yasina kadar yasitlarini hep geriden takip ettliler simdi 6 yasindalar ve 1.sinifa gidiyorlar ikisi de cok basarili halen yemekler pek istahlari yok yemeklerin mutlaka zekaya etkisi nvardir ama genetik özellik daha agir basiyor annelerine cekmisler masaallah:))))))) kizimin biri ne balik ne et ne yumurta ne dogru dürüst meyve hicber sey yemez ama cok zeki
korkma allah a sigin ve ona dua et insallah senin kizin da her zaman basarili olur selamlar

slm kızlar hepimize hayırlı dogumlar ben de yenı katıldım sayfaya ..ben 7 haftalık hamileyım.. şimdilik bi bulantım olmadı ...ama ilkinde çok cekmiştimm umarım bu sefer başlamaz

burarada kızlar meyveli soda içmemizin bi zararı varmı bebeğe? su pek içemiyorum bari soda içeyim dedim.ama sadesinide içemiyorum elmalı falan anca içebiliyorum

kizlar sabah bulantilari icin tuzlu kraker gercekten iyi geliyo 3 gundur cok yogun degil sabah bulantisi ama aksam tam gaz gidio arada bas donmesi oluyo

benimde çok bulantım var bugün doktor konturolüm var akşam 8,30da sabah akşam bulantım var iştahımda kesik hiç birşey yiyemiyorum paso yatıyorum korkuyorum bebişi ögreneli 2 hafta oldu ilk doktor konturolüm hayırlısı allahdan

10+5 hamileyim iç bulantılarım azaldı sabahları daha cok oluyor safra cıkartıyorum gaz problemim var daha cok ne zaman geccek günüm günüme tutmuyor

kizlarrrrrrrrrrrr nasilsiniz?istah yok bulanti cok hersey nasil bu kadar igrenc bayila bayila yedigim seyler nasil bu kadar tiksincccccccccccccccccccc.......allah guc kuvvet ve sabir versin......ya bu arada bisey sorcam benim idrarimda yanma basladi su icemiyorum ayni sorunu yasayan var mi?

bulantı, mide yanması,gaz,iştahsızlık aynen devam. bi de, çok susuyorum su içtikçe tuvalete gidiyorum ( tuvalete gitmeyeyim diye su içmemeye çalışıyorum ama susuzluk hissediyorum bu defa canım hiç bişey yemek istemiyo. bu akşam zeytin yiycem. mideme iyi geliyo. hem doyuyorum, hem de midemi bastırıyo. tavsiye ederim.

zeytin mi????????buzdolabini actigimda burnuma en keskin gelen koku tiksindimmm(((((ben tuzlu kraker yiyorum o iyi geliyo kendimi zorluyorum ama yok bogazimdan gecmiyo yemek(

zeytin mi????????buzdolabini actigimda burnuma en keskin gelen koku tiksindimmm(((((ben tuzlu kraker yiyorum o iyi geliyo kendimi zorluyorum ama yok bogazimdan gecmiyo yemek(

valal siyah zeytin iyi geliyo bana. tuzlu krakeri akşamlar, ikindi gibi falan yiyorum. bi de pınar beyaz peynir var ya ekmeğe sürülen, onu seviyorum.

canim idrarinda yanma varsa iltihap ya da mantar olabilir bence doktoruna bir sor
benim hamileliklerimde de cok fazla bulantim oluyordu ne yazik ki bnun bir caresi yok doktor kusma icin hap midemi daha cok bulandirdigi icin fitil vermisti
4-5 aya kadar sürebiliyor sana tavsiyem domates ve mangodan uzak dur cikarmasi cok fena oluyor
allah yardimcin olsun

kızlar ilk konturolüme gittim bebegim 5+2 6. haftasındaymış herşey saglıklı kese çok güzel bebekde çok saglıklı gözüküyor dedi kalp atış ları başlamış ama sana dinletmicem ses frekansları bebege zarar vere bilir dedi bir ay sonra görüşelim o zaman gümbür gümbür dinleticem dedi bu doktora bayıldım allah razı olsun çok iyiydi içimi rahatlattı kan hapı vermişti saglık ocagı onu kestim 12. haftadan sonra gerekirse kullanırım bulantı yapar kullanma dedi gerçekdende aşırı bulantım vardı kesildi bulantılarım yine var ama az şu aylar çabuk geçip gitse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…