kızlar gerçekten çeken bilirmiş resmen birbirimizi çok iyi anlamışız yaa hani gerçekten insanın hiç mi bir şey canı istemez yaa istemiyor ağzımda o acı tat azıcık bir şey yemesek başlıyor bulantı yesek ayrı bir dert... soda limon yaklaşık 3 hafta idare etti beni ama ondan da soğudum 3 gün nar a taktım resmen sulu ya ondan yoksa hayatta oturup yediğimi bilmem. 4 gündür de nescafe içiyorum yaa bu yaşıma kadar ağzıma sokmadım vallahi sevmezdim ama şimdi sıvı ya hoşuma gitti galiba içiyorum zararlı ama napayım 1 tane içiyorum kolasız yaşayamazdım ben küçüklüğümden beri evden eksik olmazdı alırdım yatana kadara içer dururdum okurken bile.....ama şimdi görsem kusasım geliyor tiksindim. cinsiyeti hemen yazarım size canlarım :)) siz de yazın :) kan hapını kestim ben daha da berbat etti beni iğrenç şey ya. 5.aydan sonra kullanmak en iyisi baktım içemiyorum valla acıyı düşünmicem kan iğnesi yaptırcam nedir çektiğim ya
(( 1 bebek yeter bana aman sağlıklı hayırlı evlat olsun da 2. ye hiç gerek yok :))) çünkü bizim normal geçmiyor yaa bıktım resmen.dün annemin günü vardı gelinlerini anltıyorlar şöyle iyiymiş böyle rahatmış 1 kere bile kusmamış süpermiş...ayy nasıl özendim hatta bozuldum ben eridim resmen ama en azından hani şu halsizlik uyku hali vardıya o gitti bakıyorum kendime o hoşuma gidiyor yoksa neydi o eski günler ayyyyyy acıyorum kendime süründüm resmen
(
hemen geçsin istiyorum günler yaa siizde de öyle oldu mu hani tadını çıkaracağım bir halim yok resmen :)) hemen sağlıkla alalım kucağımıza da kurtulalım..doğum da ayrı bir olay valla annelik zormuş kızlar
(
sabah 6 da uyandım resmen dudaklarım kurumuş (her zaman öyle) dayanamadım arıtılmış su içen ben musluğa ağzımı dayadım içtim ama sonra üstüne bişi yedim o tat gitsin diye bana mısın demedi yaaa nasıl içim kalktı..hadi şimdi tamam da yakında bebek bizden beslenmeye başlıcak o zaman napacağız bilmem sağlıklı şeyler yiyemiyoruz
ama bazen de rahatlatıyorum kendimi düzgün beslenmeyen bir sürü insan doğum yaptı gayette sağlıklı napalım hayırlısı artık geçer belki üzülmeye gerek kalmaz ...