Gebelikde bulantı ve kusma

günaydın arkladaşlar 10+2 olduk bugün, haftalardır bulantı kusma devame diyor. testler sonucu hipertroid hastası olduğumu öğrendim... buda tetiklermiş.. bende hala birşey yiyemiyorum.. bebişlerimiz besleniyordur değil mi?

yaa ne güzell yaaa dur nazar değirme kendineee çok kötü bunları yaşamak,bugün çıktım hastaneden 10 gün istirahat verdi bizde 7 haftalık olduk bugün,ama artık sevincimi yaşamk istiorumm çok kötü bi haldeyimm mahvetti beni yaramaz bebişimmm

hastanedemi kaldın çok geçmiş olsun... Bende çok kötüyüm...şimdi nasılsın...
Ohh ne güzel rapor aldın sanırım... çok zor bu şekilde işe gelmek

Ayy allahım neydi o günler, tam 18.haftaya kadar bulantılarım ve kusmalarım devam etmişti daha sonra bıçakla kesilir gibi bitti :))) Çok şükür

hastanedemi kaldın çok geçmiş olsun... Bende çok kötüyüm...şimdi nasılsın...
Ohh ne güzel rapor aldın sanırım... çok zor bu şekilde işe gelmek

evet canım hastenede kaldım serumlar falan mahvoldum ama çıktıktan sonra herşey aynı hayattan bezdim hala bulanıo ve çıkarıorum,bi hafta evdeyim ama bitcek gibi görünmüo çok kötü bi haldeyim bütün tavsiyeleri deniorum herşeyi yapıorum bana mısın demio(((((((8

günaydın... aynıyım angelica..... bitsin artık istiyorum... çok zor

arkadaslar sizleri cok ıyı anlıyorum cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bunu bir tek yasayan bilir. ama size moral olacak bir sey söylemek istiyorum. benımde cok fazla bulantım ve kusmam vardı 2 sene once bu zamanlar şimdi oğlum 19 aylık sabah uyanıyor anniii anniii dıye benı sevıyor, kucaklıyor öpüyor. babasının işe gittiğini anlatmaya calısıyor bana. baba vuuvv vuuzz dıyor. bu gunlerı yasayacagımı dusunemıyordum bıle. gozumu acamadan yatıyordum sızler gıbı. ne bebekmıs be dıyordum ama ınanın yıne olsa yıne cekerım herseyı. evlat cok baska. ınanın gecıcek sonra cevrenızde hamıle haberlerı duyacaksınız, hıc bulantıları olmayan arkadaslarınız olacak ve nasıl yanııı?? dıyeceksınız :) evet ben hıc benım kadar bulantısı olan bır hamıle gormedım sadece bu sayfadakı sızler harıc ondan sızlerı cok ıyı anlıyorum arkadaslarım. sızler için sabır dılıyorum. bırde aklınızda bulunsun eczanelerde sea band dıye b ır bıleklık var bende bıraz ıse yaramıstı ama belkıde tamamen psikolojıktı bılmıyorum. yınede deneyebılırsınız. hoscakalın

çok sağol arkadaşım inşallah biticek bu acılar dün yine acilde serum yedim galiba tekrar hastanede yatcam gibi görünüo(öyle mutsuzumkii (

çok sağol arkadaşım inşallah biticek bu acılar dün yine acilde serum yedim galiba tekrar hastanede yatcam gibi görünüo(öyle mutsuzumkii (

ya aynı şeyleri hisediyorsun sen benimle. mutsuz olduğumu düşününce kızıyorum kendime. ne kötü olduğumu düşünüyorum. vicdan azabı çekiyorum.
ama kusmaktan boğazım yandı tahriş oldu, şişti..

hastaneye gitmek istemiyorum. pek birley değişmeyecek. en kısa sürede geçmesini istiyorum.

çok teşekkürler desteğin için benim kısmetse ikinci bebeğim olacak ama inan çok ağır ve zor geçiyor hatta sanki günler geçmiyor

slm merak etme cnm bebekler ilk 3 ay anneden beslenmiyorlarmış yada stoktan tüketiyorlar herhalde.o yüzden mideni bulandıracak seyler yeme ben tam 19 hafta çektim sonra birden kesildi..kabustu.çubuk kreker çok iyi geliyordu.bide nesfit çok yedim içine ceviz koyarak oda faydalı sonuçta tahıllı.mutfaya giremiyordum kapısını kapattım.yemeklerim kayınvaldemde oturma odasına hazırlanıyordu.offff hatırladım şimdi tam 1 sene oldu suan bebeğim 6 aylık çok güzel bi duygu.onun için herseye değerrr yaaa:allah salıkla kucağına almayı nasip etsin.ama 3 aydan sonra sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar.. Daha 6 haftalık olmasına rağmen bulantılar beni mahvetti.. Bir de benim sabah değil akşamları çok fena azıyor.. İnanılmaz artış gösteriyor.. Su bile içince midem bulanıyor. En sonunda dün eczaneden bulantı önleyici bileklik aldım, hiç bir yan etkisi yok, hamileler ve yol tutması içinmiş. Kesinlikle etkisini gösterdi. Ciddi bir şekilde azalttı bulantılarımı.. tavsiye ederim size..

benımde once yoktu ama ıkı gundur mahvettı benıde :S
aksama kadar oturdum hareket etsem daha beter olduu
hıc bıse yıyemedm yemeyı gec su ıceemdım
ay ayyyy

slm kızlar. ben hamileliğimin 18. haftasındayım inanılmaz kötü geçiyor. günde 10 dan fazla kustuğum oluyo ne tuzlu kraker ne bitter çikolata nede bulantı bileklikleri hiç bi şekilde fayda göstermedi serum yemekden kollar delik teşik. doktorum dramamine yi verdi oda sadece bende uyku yapıyor. 1 ay oldu herhalde başka doktora göründüm zofer adlı ilaç verdi inanılmaz iyi geldi aylar sonra kendimi bu kadar iyi hissettim kusmalarım günde 1 yada 2 ye düştü. geçen hafta kendi doktoruma danıştım oda kemoterapi tedavisinde verilen baya ağır ilaç dedi korktum bende 2 gündür almıyorum ama eskiye döndüm malesef. bu ilaçı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? bebeğe zarar boyutu varmıdır acaba?

bende emadur kullandım ilk başlarda bu seferde kusamadım taş gibi kaldı yediklerim daha beter oldum. içmiyorum ilaç ama kötüyüm. canım o nasıl bir ilaçmış yaa Allah Allah bu ilacı veren doktoru tekrara arasan sorsan.

Eczaneden alırken üstüne basa basa sormuştum herhangi yan etkisi varmıdır hamileler tarafından kullanılırmı diye evet anında bulantıyı kesen bi ilaç dediler. veren doktora da yazarken rahatlıkla kullanabilirmiyim dedim hastalarıma çok iyi geldiğini kesildiğini söyledi:26: internettende araştırdım hamileler için kullanılması tavsiye edilmiyormuş

şu anda 23+5 haftalık hamileyim. Bu bulantı ve kusma illetini 18 hafta şiddetli yaşadım daha sonra hafif hafif azalmaya başladı. Şimdi çok şükür iyiyim. Ama ne kadar berbat bir şey olduğunu bir tek çekenler bilir. Ben zaten hiç geçmeyeceğini düşünmüştüm. Her gün kusmalarım ve aralıksız mide bulantıalrımın yerini haftada bir iki gün kusma ve ara ara bulanma almaya başladı önce o şekilde azalarak bitti çok şükür. Ama hala sabahları arada yokluyor. Ama tabii daha önce çektikelrimin yanında hiç birşey. 12. haftadan sonra sabah akşam aç karna emedur kullandım. Çok bir işe yaradığını söyleyemem. Mide bulantısı sabit kaldı ama kusmuyordum. İş yerinde rahat ettim bu şekilde o yüzden kullandım zaten. 16.haftada hala ben süründüğüm için yine acil bir doktor ziyaretimde doktorum zofranı verdi. Ama çok zorlandığında iç öyle sürekli içmesen iyi olur dedi. Emedurla idare etmeye çalış dedi. Zofranı aldım ama bir türlü elim gidipte içemedim doktor öyle dediği için. Sonra da zaten az az etkisini yitirmeye başladı bulantılar. Bir de benim o bulantıalr kusmalar yaz sıcakalrındaydı bir de çalışyordum aman aman hatırladıkça fena oluyorum. 20. haftaya kadar yine de çok iyi olmadığımı söyleyebilirim. Nedesem boş bu bulantı konusunda, sadece zaman öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor. mide bulantısı çekenlere sabır diliyorum...

Arkadaşlar merhaba..bende 7 haftalık hamileyim..sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar korkunç bulantım oluyor..geceye doğru hafifliyor..gün içinde hiç bişey yiyemiyorum..ayran ve çubuk kraker ile yaşıyorum..açlık hissediyorum ama kokulara karşı duyarlılığım olduğundan başka bişey tüketemiyorum..deneyip uygulayan,bulantıyı hafifletmek için kestirme yol bilen varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…