Gebelikde bulantı ve kusma

bugün 3 ay bitiyo ama bulantı hala geçmedi 7 kilo verdim iki ayda yatarak hemde.yemek yiyemiyorum hiç poğçayla yaşıyorum ondanda bıktım .en kötüsü o kadar tiksindimki artık hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyo.denemiyorum bile artık o yüzden.yediğimi midemde tutmaya çalışıyorum sürekli su bile içmeye korkar oldum inşallah geçer

Allahım bu cümleyi bende kurdum birdaha asla yemek yiyemiyecekmişim gibi geliyor hemde hiç... Bulantım 5.haftada başladı ancak 8.haftamdayım devam bende puaçadan ve dolmadan bıktım ve kusmaktan boğazım kanıyor sürekli o derece:KK43: Sabır ve allahtan şifa diliyorum herkese ilaçta kullandım geçmedi bıraktım ilacıda işe yaramadı...

Kızlar 3 yıl önce bulantı konusunda ben doğum yapana çok çekmiştim. sezeryanla doğum yaptım. Doğum zamanı bile midem çok fazla bulandığı için doktorum ilacı serumla verdi diye öyle rahatladım. Doktorum ilacı ilk verdiğinde çok tereddüt içindeydim. ya bebeğe bişe olursa diye korkudan içemiyordum.. Sorduğum her yer farklı birşey söylüyordu.. içme zararrı olur diye.. bu aldığım yorumların hepsini doktoruma anlatınca (eşimin akrabası oluyordu doktorumuz) verdiği yanıtlarla içimi rahatlatı.. İstersen de içme dedi. Çünkü hiçbişe yiyemediğin zaman halsiz düşüp bayılcaksın. buraya geliceksin ve ben sana serum verince içine yine bundan katıcam dedikten sonra hamileliğim boyunca içtim. ilacı 4 bölüyordum. çeyreği bile 4 saat etkisi koruyordu.. Şu anda hala kadın doğum doktorlarına bazen işim düştüğü zaman sorarım. hatta özellikle bir devlet hastanesi dokturan bile sormuştum. oda çok şiddetli bulantılarda öneriliyor demişti... 3 yıl önceki duruma göre kullanma diyen bir çok yer ilacı tavsiye etmeye başlamış.,İsin bilgisi vermek yasak galiba.. :) yokSa veririrdim kızlar...
AllAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN KIZLAR... (aMİN )

6+5 gunluk hamıleyımm dunden berı bulantılarm basladı sabah baslıoo kalkar kalkmaz ama kusmam olmadı umarım böyle devam ederrrr

sabahtan beri eskiden gelen tüm yazıları okudum... ne kadar zorrr... bende aynı durumdayım 8+2 yim bugün. ama gerçekten çok zor geçiyor. Allahım sen bize yardım et

ay bende 20 haftama kadar ne yediysem çıkarmıştım.
ço zordu cidden
5 kilo vermiştim
tabee snradan geçince 18 killo aldım:)

ama o bebeği kucağınıza alıyorsunuz yaa bulantıya değer gerçekten.
bi daha olsa bu sefer daha deneyimli olduğum için ilk hamileliğimdeki bunalıma girmem,hayattan bezmiştim çünkü

19.haftadayım ve hala ara ara kusuyorum
ama yine de ilk dönemleri hatırladıkça bu halime de şükür
hatta o kötü günleri unutmaya bile başladım
bi de kızımı kucağıma alınca hiçbişey hatırlamıcam inşallah :))
sabırlı olun geçici olduğunu bilin
bunun başka bi çaresi yok malesef :KK43:(

6+5 gunluk hamıleyımm dunden berı bulantılarm basladı sabah baslıoo kalkar kalkmaz ama kusmam olmadı umarım böyle devam ederrrr

canım ben de 5+2 oldum bugün,dün gittik kesemizi gördük:)) benim uyanınca ağzımda berbat bi tat oluo sadece daha başlamadı bulantılar:)

canım ben de 5+2 oldum bugün,dün gittik kesemizi gördük:)) benim uyanınca ağzımda berbat bi tat oluo sadece daha başlamadı bulantılar:)

canım benımde oyle ara ara oluo fazla degıl umarım boyle devam eder bende gecen cuma bebegımın kalp atısıını dınledımm cok guzeldııııııııııııı allah herkese nasıp etsınn ben 6+3 müşüm ultrasona gore bu arada:)

Allah ım o kabus dolu günler bitecek ve ben birgün buraya bunları yazabilecek miydim? sen çok büyüksün....
ben bulantı kusma yüzünden 37+5 ken bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım...
6,5 ay aralıksız yiyemedim,içemedim,serumla yaşadım...hayatım kabustan da öte birsey oldu.yataktan hiç çıkamadım...her seyden tiksindim...defalarca mide kanaması geçirdim...buraya bir sürü konu açtım...öyle anlar oldu ki bebek düşsün diye bile dua ettim...eşimle boşanma noktalarına geldik...
6,5 aydan sonra bulantı ilacı fayda etmeye başladı sabahları hep kustum,sınırlı şeyler yedim,midem hep bulandı ama dayanabildim.
kısacası doğuma gittiğim güne kadar ilaç içtim kustum midem bulandı hep korktum bir sey olacak diye.
ama RABBİM e sonsuz şükür ki şimdilik bir sorun yok İnşaallah da olmaz.
yani insan ölecek gibi oluyor dünya gözüne acaip görünüyor ama bitiyormuş gerçekten.doğum yapınca hepsi bitiyor,tiksindiğim her seyi canım istiyor,midem bulanmıyor.bebek vücuttan çıkar çıkmaz her sey değişiyor.ne ilginç..
İnşaallah sizinki ben kadar zor geçmez 3 bilemediniz 4 ayda her sey yoluna girer..

Allah ım o kabus dolu günler bitecek ve ben birgün buraya bunları yazabilecek miydim? sen çok büyüksün....
ben bulantı kusma yüzünden 37+5 ken bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım...
6,5 ay aralıksız yiyemedim,içemedim,serumla yaşadım...hayatım kabustan da öte birsey oldu.yataktan hiç çıkamadım...her seyden tiksindim...defalarca mide kanaması geçirdim...buraya bir sürü konu açtım...öyle anlar oldu ki bebek düşsün diye bile dua ettim...eşimle boşanma noktalarına geldik...
6,5 aydan sonra bulantı ilacı fayda etmeye başladı sabahları hep kustum,sınırlı şeyler yedim,midem hep bulandı ama dayanabildim.
kısacası doğuma gittiğim güne kadar ilaç içtim kustum midem bulandı hep korktum bir sey olacak diye.
ama RABBİM e sonsuz şükür ki şimdilik bir sorun yok İnşaallah da olmaz.
yani insan ölecek gibi oluyor dünya gözüne acaip görünüyor ama bitiyormuş gerçekten.doğum yapınca hepsi bitiyor,tiksindiğim her seyi canım istiyor,midem bulanmıyor.bebek vücuttan çıkar çıkmaz her sey değişiyor.ne ilginç..
İnşaallah sizinki ben kadar zor geçmez 3 bilemediniz 4 ayda her sey yoluna girer..

tebrik ederim yuvarlağın köşeleri. kendi topiğini takip ediyorum kaç gündür sesin çıkmıyo. anlaşılan ters bi şey yok bebişine kavuşmuşsun çok sevindim. oraya da yaz bi ara merak ediyo herkes :KK66:

Ben de 8 haftalık hamileyim ve kötü kokulara karşı aşırı derece hassasım.Kusma 2kere oldu ama bulantı çok oluyor en ufak bir kokuda.Bulantıların olması okuduğum yazılara göre normal ve sağlıklı bir gebelik geçiridğimizi gösteriyormuş.Bir de vajinal akıntım var ve sarı sarı bu normal mi fikri olan var mı?

Bulantın çok erken başlamış...............benim 13.hafta da acaip şiddetli başladı.....ya bide benim 9 ay kupkuruydu hiç bir akıntı olmadı bilemiyorum enfeksiyonmuki seninki doktora gidince sor bence.........

Kızlar 3 yıl önce bulantı konusunda ben doğum yapana çok çekmiştim. sezeryanla doğum yaptım. Doğum zamanı bile midem çok fazla bulandığı için doktorum ilacı serumla verdi diye öyle rahatladım. Doktorum ilacı ilk verdiğinde çok tereddüt içindeydim. ya bebeğe bişe olursa diye korkudan içemiyordum.. Sorduğum her yer farklı birşey söylüyordu.. içme zararrı olur diye.. bu aldığım yorumların hepsini doktoruma anlatınca (eşimin akrabası oluyordu doktorumuz) verdiği yanıtlarla içimi rahatlatı.. İstersen de içme dedi. Çünkü hiçbişe yiyemediğin zaman halsiz düşüp bayılcaksın. buraya geliceksin ve ben sana serum verince içine yine bundan katıcam dedikten sonra hamileliğim boyunca içtim. ilacı 4 bölüyordum. çeyreği bile 4 saat etkisi koruyordu.. Şu anda hala kadın doğum doktorlarına bazen işim düştüğü zaman sorarım. hatta özellikle bir devlet hastanesi dokturan bile sormuştum. oda çok şiddetli bulantılarda öneriliyor demişti... 3 yıl önceki duruma göre kullanma diyen bir çok yer ilacı tavsiye etmeye başlamış.,İsin bilgisi vermek yasak galiba.. :) yokSa veririrdim kızlar...
AllAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN KIZLAR... (aMİN )

ayyyyy tavuk vijdanlı sende söylesene kızzz....yazık günah...bilmiyonmu ne rezil o bulantılar...insanlık kalmıyo insanda.....ben ölmek istiyodum nerdeyse .....söyle söyle smyle hadi arkadaşlar hep birlikteeee söyle söyle......

kızlar hiiiiç canınızı sıkmayın tam olarka malesef geçmiyo....geçenlerde varda ama sizler bana benziyosunuz.....malesef 5. ayda rahatlama olur merak etmeyin ama geçmez...sadece hafifler...ama yemek yemeye 5. ayda başlarsınız.....ya bide bende bi salya akıyodu ağzım öğğğğğğğğğğğğğ........

kızlar 6+4 oldum,ama bi haftadır ölüorum midem çok kötü 2 gündür de yediğimi çıkarıorumm alllahım o kadar zorki ne yapacağımı şaşırdım hiçbişe yiyemiorum yardım edin yaaa:KK43:(((((((((

Arkadaslar benim kusmalarim yok ama bulantim var, 5.haftada basladi benimkide..
kokulara karsi asiri duyarliyim ve cok keskin bir koku aldigimda bulantim basliyor ve surekli aclik hissi var sizde de oluyormu ??
Ins benimkide sizlerinki gibi en kisa surede kesilir yaaa
kesınlıkle kokulara karsı duyarlı oluyorsun asırı derecede ben 13. haftamdayım ve sabahları hala kusmam devam edıyor ınsallah senınkı 3.ayında bıter

bende cok kotu bulanip kusuyorum,hamileligin tadini bile cikaramayorum okdar ileri dercedeki en ufak kokulari uzaktan bile gelde aliyorum nem,sarimsak yemek ne olursa olsun midemi mahvediyor hayyirlisyla 3 ayi doldurmayi bekliyorum tek umidim bu bide persembe gunu bulanti ilacina basliycam baska carem yok cunku:KK59::KK59:

kızlar bugün hastaneye yatırdılar beni serumlar falan şuan hastedeyim ii geldi biraz ama bebiğimin kalp atışını duyduk bugün sanki bütün acıarım dindi:)))))))

kızlar bugün hastaneye yatırdılar beni serumlar falan şuan hastedeyim ii geldi biraz ama bebiğimin kalp atışını duyduk bugün sanki bütün acıarım dindi:)))))))

canım benım ya senınde bulantılar basladı dınlenmeye calıs bol boll bebısler ıcın katlancaz artık ama ben o kdar ıyıyımkı mıde bulantım hıc olmuooo ıstahım eskısınde de ıyı bız de yarın sekız hafta olcazzz herkse sorunsuzzz bı hamılelık diliyorum calısıyoz bıde allah yardımcın olsun canımmm:KK49:

X