Gebelikde bulantı ve kusma

Arkadaşlar ben daha kusma aşamasına geçmedim şükür ama yoğurt ,ayran tüketmeye gayret ediyorum..Özellikle şifalı bitkilerle ilgili kitapta okumuştum ARMUT bulantıya çok iyi geliyor...Bütün gün denizde sallanır gibi midem bulanıyordu ARMUT yedim ve şu an gerçekten rahatım..Denemenizi tavsiye ediyorum...

meraba arkadaşlar.bende 6 hafta 5 günlük hamileyim.2ay önce bir de 6 haftalık düşük yaptım.şu an bulantılarım ve mide yanmam var önceki hamileleğimde mide bulantılarım daha ağırdı şimdi eskiye rağman daha i i durumda ama yinede dayanılmaz.bulantım olduğu zaman yemek falan yemek istemiorum.kokulara karşı aşırı hasasiyetim var.kraker falan kesmior beni.ne yapacağım konusunda çaresiz kalıdm.eşim konusunda şanslıyım sağolsun ama bu bulantılara dayanamıyorum artık.bird 1 düşüğüm olduğu ve hafif kasık ağrılarım olduğu için dr baya bir ilaç başladı onlarda bana çok ağır gelior.kullandığım ilçları da yazıyım size.clexane 0,4- progynex 50 mg amp.-progestan 200 tb ecopisrin 100 mg tb-folic plus-bulantlar içinde metpamit tb ver diler ama zaten ilaç kullanmakatna nefret eden biriryim bunları içerken çok zorlanıorum.iğne yerlerimin üzerine oturamıorum.bana bir akıl verin yada dr bir arkadaş varsa yardımcı olu rsa svinirim.hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum.

meraba arkadaşlar.bende 6 hafta 5 günlük hamileyim.2ay önce bir de 6 haftalık düşük yaptım.şu an bulantılarım ve mide yanmam var önceki hamileleğimde mide bulantılarım daha ağırdı şimdi eskiye rağman daha i i durumda ama yinede dayanılmaz.bulantım olduğu zaman yemek falan yemek istemiorum.kokulara karşı aşırı hasasiyetim var.kraker falan kesmior beni.ne yapacağım konusunda çaresiz kalıdm.eşim konusunda şanslıyım sağolsun ama bu bulantılara dayanamıyorum artık.bird 1 düşüğüm olduğu ve hafif kasık ağrılarım olduğu için dr baya bir ilaç başladı onlarda bana çok ağır gelior.kullandığım ilçları da yazıyım size.clexane 0,4- progynex 50 mg amp.-progestan 200 tb ecopisrin 100 mg tb-folic plus-bulantlar içinde metpamit tb ver diler ama zaten ilaç kullanmakatna nefret eden biriryim bunları içerken çok zorlanıorum.iğne yerlerimin üzerine oturamıorum.bana bir akıl verin yada dr bir arkadaş varsa yardımcı olu rsa svinirim.hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun..Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım..Benimde 6 hafta 5 günlük iki gün öncesine kadar çok iyiydim...Dün ve özellikle bugün çok kötü oldum...Bende sabahları aç karnına tiroid ialcı içiyorum..Kusmamak için çok savaş veriyorum..Bugün bütün gün resmen kıvrandım..Baş dönmesi ve bulantı..Akşam üzeri savaşı bıraktım kusunca rahatladım..Allah heğimizi bana göre en zor günleri kolaylıkla geçirmemizi nasip etsin...

teşekkür ederim cnm allah seninde yardımcın olsun.allahım bu zor evreleri kolay atlatabilmeyi nasip etsin inşallah güya ebeyim bende ama inanın terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o misal benimkide.bnm asıl korkum burdaki dr lra çok fazla güvenemior olmam.şırnak cizrede çalışıyoruz eşimde bende.dr hakkındakş duyduklarımız biizi irrite edior.aha far klı bir dr a gidebilme ihtimalimizde yok.bu kadar ilaçda bana çok ağır gelior.hepsini kullanmam dorumu onu bilmiorum: ?????

canım öncelikle hayırlı olsun hamileleiğin . hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz , bunlar düşük engelleyici ve kan sulandırıcı ilaçlar ,bende hamilelikte ilaç kullanma konusunda çok tedirginim ama aksine doktor birsürü ilaç veriyor . bulantılara gelincede benimkiler azalmış olmasına rağmen hala devam ediyor hatta az önce yine çıkardımm .. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı bu sayılı günlerde geçecek inş.

ben yeni katıldım..bende yenı hamileyım sanırım 2 3 haftalık doktorum daha kac haftalık oldugunu soylemedı ama benım de mide bulantım cok yataktan kalkamıyorum ama cok heycanlıyım 9 ay nasıl gecicek bilemıyorummbayanssulusmile

merhaba.. allah hepimizin yardımcısı olsun.bu günleri daha kolay geçirebilmemiz için yardım etsin bize.
ben de 11 haftalık hamileyim.bulantılarım 5-6.haftalarda başladı.bir ara çok arttı. dramamine almaya başladım sonra biraz rahadım. ama hala gece gündüz hiç farketmiyor bir anda midemde ne var ne yok çıkartıveriyorum. kokular çok etkiliyor beni ve sürekli halsiz hissediyor insan kendini.zaten çok fazla da yemek yiyemiyorum. umarım bebeğim iyi besleniyordur.bundan korkuyorum.tiroit hastasıyım sabahları ilaç alıyorum. umarım herşey yolunda gider ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza..

arkadaşlar hepinizin bebeği hamilelğiniz hayırlı olsun bende çok çektim bu bulantılardan artık hayattan zevk alamıyordum herşeyden tiksinmiştim elbiselerimden yatağımdan berbettım zofer diye bir ilaç kullandım ben ailem uzakta ben şehir değişikliği yaptım annemler köyde okadar iyi geldiki orayada gitmem mümkünse sizede tavsiye ederim müsaitseniz
tekrar geçmiş olsun zofer ilacı çok iyi dr isteyin

arkadaşlar ben 32 günlük anneyim, hamileliğimde miğde bulantısından en çok çekenlerden biride benimdir heralde, benim bulantımı gideren 3 şey oldu birincisi zencefil , ikincisi naneli şeker, üçüncüsü beyaz leblebi. Zencefili tarçın limon ile kaynatın şeker ilave edip için. Allah yardımcınız olsun

Ben reflü hastası bir hamileyim ilk 10 hafta sabah bulantılarım olmuştu geçti diye sevindim , şimdi ise acıksam da kusuyorum bazen yesem de...Reflüden dolayı midemda safra var benim , safrayı da gebelik hiç affetmiyor biliyorsunuz...Bakalım nasıl olacak...Bebeğim beslensin gerisi önemli değil...

şuan 22 haftalık hamileyim ve kusmalarım 20. haftama kadar sürdü hemde aşırı bir şekilde 4 ay boyunca dramamine aldım daha doğrusu içmek zorunda kaldım içmediğim zaman beslenemedim çok şükür Allahıma şuan geçti darısı sizlere inş sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımızı almayı nasip eylesin mevlam....

arkadaşlar ben de bulantı var ama yiyebiliyorum. eskisi gibi olmasada günlük besinimi alabiliyorum. 6+1 haftalığım acaba ilerleyen günlerde bulantım şiddetlenir mi? benim 6. haftaya girince başladıda bulantılarım

bende 10 haftalık gebeyim benimde 6 dan sonra 6-9 . haftaalr arası yogundu bulantılarım şimdi azalıyor yavaş yavaş ben çareyi soğuk su içerek buldum birde tuzlu kreker grsisini yiyeterek birde soğuk buz gibi armut iyi geliyordu ilginç ama sabah değilde gece 11.30 da başlar bulantılarım dr um ilaç verdi ama kullanmadım

arkadaşlar ben de bulantı var ama yiyebiliyorum. eskisi gibi olmasada günlük besinimi alabiliyorum. 6+1 haftalığım acaba ilerleyen günlerde bulantım şiddetlenir mi? benim 6. haftaya girince başladıda bulantılarım

tatlım bende 6. haftaya kadar bulantı yaşamadım ama ondan sonrakileri bi daha yaşamak istemiyorum 17. haftaya kadar meyve ile beslendim sadece herşeyden tiksindim hala bulantılarım oluyo ki şuan 22 haftalık hamileyim ama kızım için herşeyi çekmeye hazırım ben:CüvCüv:

tatlım bende 6. haftaya kadar bulantı yaşamadım ama ondan sonrakileri bi daha yaşamak istemiyorum 17. haftaya kadar meyve ile beslendim sadece herşeyden tiksindim hala bulantılarım oluyo ki şuan 22 haftalık hamileyim ama kızım için herşeyi çekmeye hazırım ben:CüvCüv:

kuzum ya bebeğim sağlıklı olsunda bulantıya razıyım ama güçsüz düşüyorum ve bebeim etkilenicek die evhamlanıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda biter bulantılarım:1no2:

kuzum ya bebeğim sağlıklı olsunda bulantıya razıyım ama güçsüz düşüyorum ve bebeim etkilenicek die evhamlanıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda biter bulantılarım:1no2:[/Qselam ben 16 haftaya kadar hıcbısey yıyemedım sureklı ıstıfra ettım okadar cok serum takıldıkı anlatamam hayattan bezmıstım sonra yavas yavas azalmaya bassladı aynı kaygıları bende yasadım ama kuzum sımdı bır hafta oncen bıle gıdıyor etkılenmıyorlar yanı zaten dedgıım gıbı haftalar ılerledıkce sadece sabah bulantıları kalıyor ondada ıstıfra etmıyorsun sadece bulanıyo hemen bıseyler yedıgınde gecıp gıdıyo gercekten cok zro hıc gecmıycek sanmıstım

kuzum ya bebeğim sağlıklı olsunda bulantıya razıyım ama güçsüz düşüyorum ve bebeim etkilenicek die evhamlanıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda biter bulantılarım:1no2:

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım ona bişey olacak diye çok korktum ve kendimi strese soktum iyice ağlıyorum artık sürekli korkudan ama allaha şükür şimdi herşey çok iyi prensesimde bende çok sağlıklıyız teyzesi:nazar: allahım herkesi o sıkıntılardan bir an önce kurtarsın inşallah :dance:

kuzum ya bebeğim sağlıklı olsunda bulantıya razıyım ama güçsüz düşüyorum ve bebeim etkilenicek die evhamlanıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda biter bulantılarım:1no2:[/Qselam ben 16 haftaya kadar hıcbısey yıyemedım sureklı ıstıfra ettım okadar cok serum takıldıkı anlatamam hayattan bezmıstım sonra yavas yavas azalmaya bassladı aynı kaygıları bende yasadım ama kuzum sımdı bır hafta oncen bıle gıdıyor etkılenmıyorlar yanı zaten dedgıım gıbı haftalar ılerledıkce sadece sabah bulantıları kalıyor ondada ıstıfra etmıyorsun sadece bulanıyo hemen bıseyler yedıgınde gecıp gıdıyo gercekten cok zro hıc gecmıycek sanmıstım

benimde aldığım serumlarım haddi hesabı yok gerçekten allahtan evde aşim takıyordu da bi de taktırmak için uğraşmıyorduk :) allahım hepimizin bebğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar benim 7.haftam hiç mide bulantısı yaşamadım bişeydende tiksinmiorum.normalmi?herkez bana mide bulantımı soruyor beni huzursuz ediyor acaba bende bi acayiplikmi var die?

arkadaşlar benim 7.haftam hiç mide bulantısı yaşamadım bişeydende tiksinmiorum.normalmi?herkez bana mide bulantımı soruyor beni huzursuz ediyor acaba bende bi acayiplikmi var die?

Canım niye endişe ediyorsun ki.Bazı bayanlarda geç başlayabiliyor veya hiç olmayabiliyor kendini sıkıntıya sokma.Her hamilelikte illaki bulantı kusma olacak diye bişey yok.Belki sen hafif atlatacaksın.Ne güzel işte hamileliğin tadını çıkar.Boşver milleti sen ve bebeğin herşeyden önemliolumunekankayizsmile

X